Chytej.cz

Prut Shakespeare - Trion Fly 2,55m- 3/4 necteno

9.2.2008 | LOMCOVÁK | 3.089 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Byl bych potěšen i za přidání fotografií.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 25. ledna 2009 v 10:54 ®  reakce na …

Tento prut jsem v ruce neměl. Ani jsem ho nikde v nabíbce nenašel. Jinak bych si ho zřejmě koupil. Pruty od této firmy jsou mou srdeční záležitostí. Mám zkušenosti pouze s kategorií 5/6, jak se staršími, tak i novými výrobky. Loni jsem si koupil 4 dílného cesťáčka a je fajn. Ale musíš brát v potaz,že cenově jsou jsou sice přijatelné, ale ne nejkvalitnější. Pokud nechceš utrácet super sumy za super švihadla, tak s tímto proutkem budeš naprosto spokojený. Hodně radosti při muškaření přeje Šumi.

reagovat
Neděle 10. února 2008 v 0:36 ® regulus
regulus

Už jsem to tu několikrát psal, zase se budu opakovat. Jednak, když už máš nutkání vytvořit fórum, tak nestačilo by jedno, kde by ses zeptal na obojí, tedy na prut i naviják. Druhá věc, s dost velkou pravděpodobností tyto fóra během dost krátké doby zmizí v propadlišti dějin a moc odpovědí asi nebude, jak je u takovýchto témat obvyklé (dost lidí je vůbec nečte). Prut má patrně dost malé procento lidí a z těch co jsou to schopni relevantně zhodnotit možná nikdo. No a třetí věc, kdyby jsi stejný dotaz položil v Muškařině nebo v Začínáme rybařit, asi by jsi se odpovědi dočkal spíš.

Odpověď na tvoje otázky, nemám, nikdy jsem prut i naviják neviděl natož držel v ruce. Jinak jak psal Rarach vedle, gůgluj chlapče, gůgluj. -:)))

reagovat