Vyhledávání
Prut Shakespeare - Trion Fly 2,55m- 3/4
9.2.2008 | LOMCOVÁK | 3.089 zobrazení | 2 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Byl bych potěšen i za přidání fotografií.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 25. ledna 2009 v 10:54 ® reakce na …
-
Tento prut jsem v ruce neměl. Ani jsem ho nikde v nabíbce nenašel. Jinak bych si ho zřejmě koupil. Pruty od této firmy jsou mou srdeční záležitostí. Mám zkušenosti pouze s kategorií 5/6, jak se staršími, tak i novými výrobky. Loni jsem si koupil 4 dílného cesťáčka a je fajn. Ale musíš brát v potaz,že cenově jsou jsou sice přijatelné, ale ne nejkvalitnější. Pokud nechceš utrácet super sumy za super švihadla, tak s tímto proutkem budeš naprosto spokojený. Hodně radosti při muškaření přeje Šumi.
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 0:36 ® regulus
-
Už jsem to tu několikrát psal, zase se budu opakovat. Jednak, když už máš nutkání vytvořit fórum, tak nestačilo by jedno, kde by ses zeptal na obojí, tedy na prut i naviják. Druhá věc, s dost velkou pravděpodobností tyto fóra během dost krátké doby zmizí v propadlišti dějin a moc odpovědí asi nebude, jak je u takovýchto témat obvyklé (dost lidí je vůbec nečte). Prut má patrně dost malé procento lidí a z těch co jsou to schopni relevantně zhodnotit možná nikdo. No a třetí věc, kdyby jsi stejný dotaz položil v Muškařině nebo v Začínáme rybařit, asi by jsi se odpovědi dočkal spíš.
Odpověď na tvoje otázky, nemám, nikdy jsem prut i naviják neviděl natož držel v ruce. Jinak jak psal Rarach vedle, gůgluj chlapče, gůgluj. -:)))
reagovat