Vyhledávání
Pěst na oko MO Jihlava mládež
7.2.2008 | Salmo | 12.460 zobrazení | 74 odpovědí
Já a schwara si chceme trošku postěžovat na naší místní organizaci Jihlava. Důvod je prostý. Nám (mládeži do 15 let) vydávají povolenku až v půlce dubna a pořád se vymlouvají že toho mají moc na práci a na nás nemají čas. Přitom máme dávno napsané testy i zaplacený příspěvek atd. Je to docela nespravedlivé, protože rybářský lístek si kupujem snad na rok a né na 8 měsíců. Všem ostatním vydávají lístek okamžitě jak si pro něj přijdou jenom nám ne. A my tak ze zimní a skoro i z jarní části sezony nic nemáme. Jaký je na to váš názor?? Neděje se něco podobného i u vás??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 22. ledna 2011 ve 23:11 ® Tadek reakce na …
-
Salmo>
reagovat - Pátek 30. ledna 2009 ve 21:15 ® Salmo
-
Tak na žádost Juraje veřejně oznamuji,že jsem nakonec obešel neustálé chození na kroužek a buzeraci od dědků tím,že jsem se stal členem MO Havlíčkův Brod.Zaplatil jsem si tam členství + zápisné(100 + 50 Kč) a následně jsem si zakoupil hostovačku pro MSR za 200 Kč.Ve výsledku jsem na tom vydělal,neboť na kroužku jsme platili 550 Kč a taky se mnou bylo zacházeno jako s dospělým členem,což mě potěšilo.Povolenku jsem dostal o 3 měsice dřív.Tímto bych chtěl poděkovat všem co se mnou ztráceli čas,i kydž z toho v podstatě nic něměli.Díky
reagovat - Středa 28. ledna 2009 ve 23:27 ® 1Mara
-
Salmo
reagovatDDDDDDDD
- Středa 28. ledna 2009 v 19:36 ® yerrx
-
no oni je třeba fakt nemají protože pro dědky už jsou odložené
reagovat - Středa 28. ledna 2009 ve 13:00 ® Salmo reakce na …
-
Juraj> No vlasně máš pravdu,ale navíc jsem se stal obětí chřipky,takže na komp můžu zapomenout.Ležím v posteli a to je tak možná všechno.Až budu fit,tak nějakou tu slohovku na téma „Jak si vytřít prdel s MO Jihlava“ napíšu.
reagovat - Úterý 27. ledna 2009 v 18:50 ® Juraj reakce na …
-
Salmo: Tak stále marně čekám na tvůj příspěvek, abych jej mohl okomentovat. Ale koukám, že povolenka už tě hřeje v kapse, tak na to házíš bobek podle hesla: " Co tě nepálí, nehas!"
reagovat - Pátek 21. listopadu 2008 v 15:35 ® Salmo reakce na …
-
Juraj>
reagovatJá asi zejtra půjdu zavláčet na řeku.Potom dám vědět jak jsem dopadl…
- Pátek 21. listopadu 2008 v 1:11 ® Juraj reakce na …
-
Vlastně dnes už je včera a včera předevčírem. Ne nepiju, jen jsem si předtím nevšim, že už je po půlnoci.
reagovat - Pátek 21. listopadu 2008 v 1:07 ® Juraj reakce na …
-
Včera jsem v Přímělkově ukecal za 4 hod. 1 (slovy jednu) plotičku na feeder. Dneska jsem byl s klukem pouštět draka a to tahalo o mnoho lépe, a taky byla zábava.
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:09 ® Salmo reakce na …
-
Juraj> Zdarec,až příště půjdu na svaz,tak se zeptám na to LRU.Třeba z nich něco vyleze.
A co fišky,jak to jde ??
reagovat - Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 1:10 ® Juraj reakce na …
-
Zdravím: Už jsme to se Salmem mockrát probírali a přesto je mi z toho všeho smutno. Jako kluk jsem zpočátku navštěvoval podobný kroužek, jako Filip a bylo fakt otrava. Pak jsem ale přešel do kroužku, který tenkrát fungoval při domě pionýrů, se zaměřením LRU – plavaná, a vše se změnilo. Místo nudného předčítání stanov a závěrů bůhvíkolikátého sjezdu ČRS, jsme se najednou učili vyrábět splávky, míchat krmení a používat sestavy v různých podmínkách a o sobotách jezdily na závody. Dokonce jsem kroužek navštěvoval mezi 15–18 rokem věku, i když jsem dávno nemusel a nebyl jsem sám. Dodnes s láskou vzpomínám na pana Nápravníka (vedoucího) a pro rybářskou mládež je jen škoda, že se on a jemu podobní schopní lidé vrhli na podnikání a pro práci smládeží zbyli jen dědci, kteří vidí jen prominentní povolenku na vodárnu a splněnou brigádnickou povinnost.
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 19:34 ® Salmo reakce na …
-
schwara> Njn,snad dědci podlehnou
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 19:28 ® schwara
-
Salmo> Tak držím, palce! Ještě že mě se to už letos netýká
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 19:02 ® Salmo reakce na …
-
pepos.93> Místního hospodáře už proklepnul jeden známej,ale nepomohlo to.
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 18:59 ®
-
každý rok jsem dělal testy a každý rok jsme dostával povolenku v březnu jako ty ale pak sem zažádal místního hospodáře co schání povolenky a ten mi povolenku objednal už v lednu takže letos chytám už od 8.1.08… a příští rok už jdu k starším takže toto téma asi řešit jen tak nebudu
reagovat - Středa 19. listopadu 2008 v 18:37 ® Salmo
-
Tak oživuji toto téma.Blíží se nám další rok a s tím spojené navštěvování ryb. kroužku.Vše je při starém a na e-mail co jsem jim poslal v únoru jsem nedostal kloudnou odpověď…
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 19:41 ® Salmo reakce na …
-
pepos.93> Hmm MRS zatím nic nenapsal tak jsem zvědavej co mi oznámí za „novinku“
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 19:23 ®
-
salmo>no jo ale co můžu dělat?ještě že letos sem bdostal povolenku ako za mladší
reagovat - Pondělí 25. února 2008 ve 21:35 ® Salmo
-
pepos.93> tak na to bych se jim vykašlal :-/ !!!!
reagovat - Pondělí 25. února 2008 ve 21:07 ®
-
pěkný!!! no my teď řešíme jiný problém…když chceš dostat povolenku,tak už musíš mít 4hodiny ten rok hotový..(což znamená 15z minulýho roku a 4z dalšího)(platí jen u starších )
reagovat - Pondělí 25. února 2008 v 19:38 ® Salmo
-
stížnost odeslána v tomto znění
Dobrý den pane Krátký, chtěli bychom vznést stížnost na postup výboru naší MRS MO Jihlava při vydávání povolenek k lovu mládeži do 15 let. Přestože jsme již v loňském roce složili zákonem předepsané zkoušky a jsme držiteli Rybářského lístku, nechce nám vydat MO povolenky k lovu, přestože je máme již od ledna 2008 zaplacené s odůvodněním, že o vydání povolenek mládeži do 15 let rozhoduje vedoucí kroužku mládeže. Domníváme se, že takovýto postup nemá oporu ani ve Stanovách ani v jednacím řádu MRS a cítíme se tím být poškození, protože uhradit musíme roční povolenku a rozhodnutím osoby, která dle nás nemá právo o tom rozhodovat, jsme ve svých právech zkráceni o 4 měsíce platnosti povolenky bez finanční náhrady. Žádáme, aby naši stížnost projednala Rada MRS a přijala k tomuto problému jasné stanovisko.
Děkujeme.
S pozdravem Petrův zdarFilip Vrtal
reagovat
a další nejmenovaní členi rybářského kroužku - Čtvrtek 14. února 2008 ve 21:45 ® Cottus reakce na …
-
Ále,ale …hraji: já pouze reagoval na podobně demokratické dopisy dle stanov… Na osazovací povinnosti trvám. Vyloučení z MRS z důvodu : „Jednal proti zájmu MRS“ je pro mě ctí – na kterou jsem hrdý! Nemusím totiž ohýbat záda dle přání něčeho , co morální kredit získalo od komunistů a s něma zdárně(vyjma stavu P vod ) pokračuje dál… Hraji: zase se držíš formy a utíkáš před obsahem…
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 ve 21:09 ® Salmo
-
notak se nahádejte ne
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 22:33 ® hraji reakce na …
-
Cottus: osazovací povinnost mají možná lesáci nebo zahradníci, protože ryby se nesázejí. Když ty se neumíš pořádně srozumitelně ani vyjadřovat, ale pořád bys chtěl někoho poučovat a kárat. Z MRS tě vyloučili, takže tohle tvoje neustálé štvaní už nikoho nezajímá, dokonce ani tady na Chytej. Protože ztracený morální kredit se diskuzemi na internetu neobnoví, dokonce ani ten tvůj.
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 22:03 ® Cottus reakce na …
-
hraji:
reagovatDobrý den pane Habáne, chtěli bychom vznést stížnost na postup výboru naší MRS MO Bojkovice, vzhledem k neplnění osaz. povinností ........ Vaši členové KRK,RS atd..... Výsledek: krk BRNO NESHLEDALA ŽÁDNÉ POCHYBENÍ…
Aneb. Pes psa žráti nebude.....
- Středa 13. února 2008 ve 21:19 ® Salmo
-
hraji> díky moc ještě seženu ty podpisy a členská čísla a pošlu to tam
reagovat - Středa 13. února 2008 v 19:47 ® hraji
-
Ahoj Salmo, promiň, nezvládal jsem to teď časově. Ten dopis by měl znít nějak takto: Dobrý den pane Habáne, chtěli bychom vznést stížnost na postup výboru naší MRS MO Jihlava při vydávání povolenek k lovu mládeži do 15 let. Přestože jsme již v loňském roce složili zákonem předepsané zkoušky a jsme držiteli Rybářského lístku, nechce nám vydat MO povolenky k lovu, přestože je máme již od ledna 2008 zaplacené s odůvodněním, že o vydání povolenek mládeži do 15 let rozhoduje vedoucí kroužku mládeže. Domníváme se, že takovýto postup nemá oporu ani ve Stanovách ani v jednacím řádu MRS a cítíme se tím být poškození, protože uhradit musíme roční povolenku a rozhodnutím osoby, která dle nás nemá právo o tom rozhodovat, jsme ve svých právech zkráceni o 4 měsíce platnosti povolenky bez finanční náhrady. Žádáme, aby naši stížnost projednala Rada MRS a přijala k tomuto problému jasné stanovisko.
Děkujeme.
S pozdravem Petrův zdarpřipojit podpisy a nejlépe i členská čísla
reagovat - Středa 13. února 2008 v 18:53 ® Zauwi
-
To je totiž opatření proti dětem, aby náhodou nevychytali důchodcům kapry, co se na jaře vysazujou…jednoduché, leč účinné…
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 12:09 @ ???
-
jo je to v Jihlavě divný.Nováčci mají školení za 1025 kč od ledna do března a až v dubnu dělají testy, potom teprav dostanou po zaplacení povolenku. Nemá být ta povolenka na 1 celý rok?
reagovat - Úterý 12. února 2008 v 19:38 ® Salmo
-
Juraj> jo jo jak tak koukám tak máme opravdu kuriózní MO ale co s tím naělat snad se ta neše snaha nějak zúročí
reagovat