Chytej.cz

Pěst na oko MO Jihlava mládež necteno

7.2.2008 | Salmo | 12.460 zobrazení | 74 odpovědí

Já a schwara si chceme trošku postěžovat na naší místní organizaci Jihlava. Důvod je prostý. Nám (mládeži do 15 let) vydávají povolenku až v půlce dubna a pořád se vymlouvají že toho mají moc na práci a na nás nemají čas. Přitom máme dávno napsané testy i zaplacený příspěvek atd. Je to docela nespravedlivé, protože rybářský lístek si kupujem snad na rok a né na 8 měsíců. Všem ostatním vydávají lístek okamžitě jak si pro něj přijdou jenom nám ne. A my tak ze zimní a skoro i z jarní části sezony nic nemáme. Jaký je na to váš názor?? Neděje se něco podobného i u vás??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Sobota 22. ledna 2011 ve 23:11 ® Tadek reakce na …

Salmo>

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 ve 21:15 ® Salmo
Salmo

Tak na žádost Juraje veřejně oznamuji,že jsem nakonec obešel neustálé chození na kroužek a buzeraci od dědků tím,že jsem se stal členem MO Havlíčkův Brod.Zaplatil jsem si tam členství + zápisné(100 + 50 Kč) a následně jsem si zakoupil hostovačku pro MSR za 200 Kč.Ve výsledku jsem na tom vydělal,neboť na kroužku jsme platili 550 Kč a taky se mnou bylo zacházeno jako s dospělým členem,což mě potěšilo.Povolenku jsem dostal o 3 měsice dřív.Tímto bych chtěl poděkovat všem co se mnou ztráceli čas,i kydž z toho v podstatě nic něměli.Díky :-)

reagovat
Středa 28. ledna 2009 ve 23:27 ® 1Mara
1Mara

Salmo :-D DDDDDDDD

reagovat
Středa 28. ledna 2009 v 19:36 ® yerrx
yerrx

no oni je třeba fakt nemají protože pro dědky už jsou odložené :-((

reagovat
Středa 28. ledna 2009 ve 13:00 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> No vlasně máš pravdu,ale navíc jsem se stal obětí chřipky,takže na komp můžu zapomenout.Ležím v posteli a to je tak možná všechno.Až budu fit,tak nějakou tu slohovku na téma „Jak si vytřít prdel s MO Jihlava“ napíšu. ;-)

reagovat
Úterý 27. ledna 2009 v 18:50 ® Juraj reakce na …

Salmo: Tak stále marně čekám na tvůj příspěvek, abych jej mohl okomentovat. Ale koukám, že povolenka už tě hřeje v kapse, tak na to házíš bobek podle hesla: " Co tě nepálí, nehas!"

reagovat
Pátek 21. listopadu 2008 v 15:35 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> :-D Já asi zejtra půjdu zavláčet na řeku.Potom dám vědět jak jsem dopadl…

reagovat
Pátek 21. listopadu 2008 v 1:11 ® Juraj reakce na …

Vlastně dnes už je včera a včera předevčírem. Ne nepiju, jen jsem si předtím nevšim, že už je po půlnoci.

reagovat
Pátek 21. listopadu 2008 v 1:07 ® Juraj reakce na …

Včera jsem v Přímělkově ukecal za 4 hod. 1 (slovy jednu) plotičku na feeder. Dneska jsem byl s klukem pouštět draka a to tahalo o mnoho lépe, a taky byla zábava.

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 19:09 ® Salmo reakce na …
Salmo

Juraj> Zdarec,až příště půjdu na svaz,tak se zeptám na to LRU.Třeba z nich něco vyleze.

A co fišky,jak to jde ??

reagovat
Čtvrtek 20. listopadu 2008 v 1:10 ® Juraj reakce na …

Zdravím: Už jsme to se Salmem mockrát probírali a přesto je mi z toho všeho smutno. Jako kluk jsem zpočátku navštěvoval podobný kroužek, jako Filip a bylo fakt otrava. Pak jsem ale přešel do kroužku, který tenkrát fungoval při domě pionýrů, se zaměřením LRU – plavaná, a vše se změnilo. Místo nudného předčítání stanov a závěrů bůhvíkolikátého sjezdu ČRS, jsme se najednou učili vyrábět splávky, míchat krmení a používat sestavy v různých podmínkách a o sobotách jezdily na závody. Dokonce jsem kroužek navštěvoval mezi 15–18 rokem věku, i když jsem dávno nemusel a nebyl jsem sám. Dodnes s láskou vzpomínám na pana Nápravníka (vedoucího) a pro rybářskou mládež je jen škoda, že se on a jemu podobní schopní lidé vrhli na podnikání a pro práci smládeží zbyli jen dědci, kteří vidí jen prominentní povolenku na vodárnu a splněnou brigádnickou povinnost.

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 19:34 ® Salmo reakce na …
Salmo

schwara> Njn,snad dědci podlehnou :-D

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 19:28 ® schwara
schwara

Salmo> Tak držím, palce! Ještě že mě se to už letos netýká :-)

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 19:02 ® Salmo reakce na …
Salmo

pepos.93> Místního hospodáře už proklepnul jeden známej,ale nepomohlo to.

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 18:59 ® 

každý rok jsem dělal testy a každý rok jsme dostával povolenku v březnu jako ty ale pak sem zažádal místního hospodáře co schání povolenky a ten mi povolenku objednal už v lednu takže letos chytám už od 8.1.08… a příští rok už jdu k starším takže toto téma asi řešit jen tak nebudu

reagovat
Středa 19. listopadu 2008 v 18:37 ® Salmo
Salmo

Tak oživuji toto téma.Blíží se nám další rok a s tím spojené navštěvování ryb. kroužku.Vše je při starém a na e-mail co jsem jim poslal v únoru jsem nedostal kloudnou odpověď…

reagovat
Úterý 26. února 2008 v 19:41 ® Salmo reakce na …
Salmo

pepos.93> Hmm MRS zatím nic nenapsal tak jsem zvědavej co mi oznámí za „novinku“

reagovat
Úterý 26. února 2008 v 19:23 ® 

salmo>no jo ale co můžu dělat?ještě že letos sem bdostal povolenku ako za mladší

reagovat
Pondělí 25. února 2008 ve 21:35 ® Salmo
Salmo

pepos.93> tak na to bych se jim vykašlal :-/ !!!!

reagovat
Pondělí 25. února 2008 ve 21:07 ® 

pěkný!!! no my teď řešíme jiný problém…když chceš dostat povolenku,tak už musíš mít 4hodiny ten rok hotový..(což znamená 15z minulýho roku a 4z dalšího)(platí jen u starších )

reagovat
Pondělí 25. února 2008 v 19:38 ® Salmo
Salmo

stížnost odeslána v tomto znění

Dobrý den pane Krátký, chtěli bychom vznést stížnost na postup výboru naší MRS MO Jihlava při vydávání povolenek k lovu mládeži do 15 let. Přestože jsme již v loňském roce složili zákonem předepsané zkoušky a jsme držiteli Rybářského lístku, nechce nám vydat MO povolenky k lovu, přestože je máme již od ledna 2008 zaplacené s odůvodněním, že o vydání povolenek mládeži do 15 let rozhoduje vedoucí kroužku mládeže. Domníváme se, že takovýto postup nemá oporu ani ve Stanovách ani v jednacím řádu MRS a cítíme se tím být poškození, protože uhradit musíme roční povolenku a rozhodnutím osoby, která dle nás nemá právo o tom rozhodovat, jsme ve svých právech zkráceni o 4 měsíce platnosti povolenky bez finanční náhrady. Žádáme, aby naši stížnost projednala Rada MRS a přijala k tomuto problému jasné stanovisko.

Děkujeme.
S pozdravem Petrův zdar

Filip Vrtal
a další nejmenovaní členi rybářského kroužku

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 ve 21:45 ® Cottus reakce na …

Ále,ale …hraji: já pouze reagoval na podobně demokratické dopisy dle stanov… Na osazovací povinnosti trvám. Vyloučení z MRS z důvodu : „Jednal proti zájmu MRS“ je pro mě ctí – na kterou jsem hrdý! Nemusím totiž ohýbat záda dle přání něčeho , co morální kredit získalo od komunistů a s něma zdárně(vyjma stavu P vod ) pokračuje dál… Hraji: zase se držíš formy a utíkáš před obsahem…

reagovat
Čtvrtek 14. února 2008 ve 21:09 ® Salmo
Salmo

notak se nahádejte ne :-)

reagovat
Středa 13. února 2008 ve 22:33 ® hraji reakce na …
hraji

Cottus: osazovací povinnost mají možná lesáci nebo zahradníci, protože ryby se nesázejí. Když ty se neumíš pořádně srozumitelně ani vyjadřovat, ale pořád bys chtěl někoho poučovat a kárat. Z MRS tě vyloučili, takže tohle tvoje neustálé štvaní už nikoho nezajímá, dokonce ani tady na Chytej. Protože ztracený morální kredit se diskuzemi na internetu neobnoví, dokonce ani ten tvůj.

reagovat
Středa 13. února 2008 ve 22:03 ® Cottus reakce na …

hraji: :-)) Dobrý den pane Habáne, chtěli bychom vznést stížnost na postup výboru naší MRS MO Bojkovice, vzhledem k neplnění osaz. povinností ........ Vaši členové KRK,RS atd..... Výsledek: krk BRNO NESHLEDALA ŽÁDNÉ POCHYBENÍ…:-)) Aneb. Pes psa žráti nebude.....

reagovat
Středa 13. února 2008 ve 21:19 ® Salmo
Salmo

hraji> díky moc ještě seženu ty podpisy a členská čísla a pošlu to tam

reagovat
Středa 13. února 2008 v 19:47 ® hraji
hraji

Ahoj Salmo, promiň, nezvládal jsem to teď časově. Ten dopis by měl znít nějak takto: Dobrý den pane Habáne, chtěli bychom vznést stížnost na postup výboru naší MRS MO Jihlava při vydávání povolenek k lovu mládeži do 15 let. Přestože jsme již v loňském roce složili zákonem předepsané zkoušky a jsme držiteli Rybářského lístku, nechce nám vydat MO povolenky k lovu, přestože je máme již od ledna 2008 zaplacené s odůvodněním, že o vydání povolenek mládeži do 15 let rozhoduje vedoucí kroužku mládeže. Domníváme se, že takovýto postup nemá oporu ani ve Stanovách ani v jednacím řádu MRS a cítíme se tím být poškození, protože uhradit musíme roční povolenku a rozhodnutím osoby, která dle nás nemá právo o tom rozhodovat, jsme ve svých právech zkráceni o 4 měsíce platnosti povolenky bez finanční náhrady. Žádáme, aby naši stížnost projednala Rada MRS a přijala k tomuto problému jasné stanovisko.

Děkujeme.
S pozdravem Petrův zdar

připojit podpisy a nejlépe i členská čísla

reagovat
Středa 13. února 2008 v 18:53 ® Zauwi
Zauwi

To je totiž opatření proti dětem, aby náhodou nevychytali důchodcům kapry, co se na jaře vysazujou…jed­noduché, leč účinné…

reagovat
Středa 13. února 2008 ve 12:09 @ ???

jo je to v Jihlavě divný.Nováčci mají školení za 1025 kč od ledna do března a až v dubnu dělají testy, potom teprav dostanou po zaplacení povolenku. Nemá být ta povolenka na 1 celý rok?

reagovat
Úterý 12. února 2008 v 19:38 ® Salmo
Salmo

Juraj> jo jo jak tak koukám tak máme opravdu kuriózní MO ale co s tím naělat snad se ta neše snaha nějak zúročí

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1