Vyhledávání
Porada o revírech
5.2.2008 | radar | 2.008 zobrazení | 11 odpovědí
Můžeme si pomoct s výběrem vhodného místa na našich revírech :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. února 2008 v 15:18 ® skwor
-
Teda, v první chvíli jsem myslel, že je to vtip
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 14:22 ® radar reakce na …
-
Určitě bych si něco našel, spíš mě zajímaly zkušenosti ostatních. Myslím zkušenosti typu : feeder si ani neber, nebo naopak feeder si určitě vem . Nerad bych našel krásné místo na položenou a měl sebou přívlačový vercajk
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 11:38 ® cercer
-
no…a nakonec jsem se málem utopil u tý vaší zříceniny…či co to je!!!
reagovat) a to mě tam radil jeden ,,místn턞e to tam je ,,schůdné“ a já neměl sebou zrovna náhodou dost dlouhý horolezecký lano a vážně jsem přemýšlel,zda si nezavolat hasiče,aby mě sundali!!
- Úterý 5. února 2008 v 11:36 ® cercer
-
reagovat)))))))))
- Úterý 5. února 2008 v 11:23 ® Robur
-
hele pane dvacátý, dovolil bych si nesouhlasit. Pokud máš např. jen trochu času, limituje tě rodina atd., tak si nemůžeš dovolit ho trávit osahávním v nějaké kopřivové džungli a vodu třeba ani neuvidíš. Neloudil jsi náhodu zrovna ty info a Pryglu?
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 11:13 ® cercer
-
nebo nečekej a vyraž i bez ,,rad" Stejně si musíš všechno,,osahat"na místě sám a vzhledem k tomu,že jsi celkem všestraný,tak si tam vždy to své najdeš.. ale když obnovíš fórum Ostrava a okolí,určitě se někdo,,chytne"
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 11:07 ® Robur
-
nebo bych rovnou do zadání otázky napsal lokalitu, páč za chvíli by se v tom nikdo nevyznal.
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 11:06 ® Robur
-
osvědčilo se mně vyhledat kolegy v klubu dle místa bydliště a ty konkrétně oslovit, můžeš případně dešifrovat i vláčkaře od kaprařu atp. Más jistotu, že jim to dojde, takhle si téma ani nemusí přečíst. Druhá věc je, že spousta lidíé se nezmotal pořád na vyplnění karty, protože se stydí za to, kde bydlí.
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 10:48 ® radar reakce na …
-
Pokud se vám nezamlouvá, tak se o své zkušenosti dělit nemusíte. Připadá mi dobrá myšlenka že rybář z čech se zaptá kolegy z moravy jestli nezná fajn revír v okolí místa kam se chystá na víkend…
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 10:34 ® radar
-
Ahoj kolegové, bydlím kousek od Valašského Meziříčí a chystám se vyjet na Odru a trochu si poléčit nervy z těch našich valašských rybníčků… Můžete mi poradit vhodné místo ? Nejlíp v okoli NJ, ale není podmínka. Chytám feeder, položenou, plavanou, dravce. Nejradši bych zkusil feeder.
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 10:33 ® Ftmči
-
Zas téma jak noha.
reagovat