Chytej.cz

Dotaz k sumcům na jaře necteno

29.1.2008 | rgb23 | 2.661 zobrazení | 11 odpovědí

Hade, než to tady blokneš… koukám do legislativy a : od 1.ledna do 15. června je v mimopstruhovém rybářském revíru sumec velký hájen… Nejsem sumcař a nikdy jsem nad tím dřív nepřemýšlel, ale o pstruhovkách a sumcích se tam nic nepíše (nebo jsem nenašel tu podstatnou formuli. Jak to teda je?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 29. ledna 2008 ve 21:12 ® kubas
kubas

:-)) ))), to je zbytečný mu to vysvětlit, on to stejně nepochopí

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 21:11 ® kubas reakce na …
kubas

MiK: o hovně

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 21:02 ® MiK
MiK

petr>ty příspěvky pod tebou jsou o čem ???

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 20:57 ® kamos007
kamos007

na jaře sumce chytak je blbost vždyt´ jsou hájení!!!!jestli chceš přít o povolenku tak si hrej!!!!

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 12:51 ® cercer
cercer

rgb23: Myslím si,že HaD uzavřel dané fórum správně,protože pokud chtěl tázající se kolega opravdu lovit na pstruhovce,očemž silně pochybuji(rád bych poznal potok,či pstruhovku,kde se vyskytuje sumec ve výraznějším množství a tudíž se dá cíleně lovit)pokud ano,myslím si,že dotaz je zbytečný,protože nahazovat třpytkou bude zřejmě stejně brzy najaře,jako v létě..tam více možností lovu nemá..a pokud myslel soukromé revíry,očemž také silně pochybuji(nehledě na to,že na většině jich se hájí dravá ryba jako ve svazovce)pak rada je opět těžká,protože se liší podstatně podmínky a možnosti lovu revír od revíru.. Tak mě napadá,že jeho poslední záchrana bude v tom,že by myslel,jak chytat v cizině..třeba v Itálii či Španělsku…a na tyto otázky by už asi nějaké zkušenosti či rady určitě získal. UF…domluvil jsem…:-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 12:16 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

takový revíry jsou

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 12:03 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Sumec se necha chytat na soukr. vode.Tam třeba neni hajen?

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 2:33 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Prasečina je samozřejmě lovit jakoukoliv rybu v době hájení, natož zakázaným způsobem. Na to se ale Pike v původním dotazu asi neptal… chápu to tak , že chtěl vědět jak chytat sumce na jaře… Diskuze byla bloklá, (dle mě) protože Adm napsal na rousnice a podobný potvory… čímž zřejmě nabádal k porušení rř. Toť vše a důvod proč ono téma rozjíždím znovu a ptám se na legální způsoby a diskuzi k tomu,

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 2:22 ® pupak reakce na …

rgb23 – lovit sumce legalne jde na pstruhovkach jak jsem ti jiz napsal a na MP je prasecina lovit cilene rybu v dobe hajeni !!!! a David spravne zakrocil.

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 2:20 ® rgb23 reakce na …
rgb23

jj, to je mi jasný, proto se ptám proč byla bloklá ta druhá diskuze, kvůli těm rousnicím, asi… proto mě zajímá odpověď jak lovit sumce na jaře v doběm kdy jsou ještě dravci hájeni.. Resp. chci aby mohla pokračovat původní diskuze bez nabádání k porušování rř. Prostě jak to jde legálně.

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 2:08 ® pupak

rgb23: v pstruhovem rybarskem reviru je sumec oznacen jako ryba SKODLIVA a nema miru! Po uloveni je lovici povinnen ho NEVRATIT Z5 !!!! Lovit se da na musku a vlacku, v pstruhovem reviru neni dovoleno pouzivat zivocisne nastrahy.

reagovat