Chytej.cz

Kolik druhů ryb za sezonu nachytáte? necteno

28.1.2008 | dvorak | 11.804 zobrazení | 108 odpovědí

Včera jsem to pro zajímavost počítal a dostal jsem se k sedmnácti druhům. A jak jste na tom Vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 10. října 2009 v 11:06 ® Alov reakce na …
Alov

cormoran> No taknad tím jsem nikdy neuvažoval :-D Ale když se na ni podívám zespoda a držím ji hlavou směrem nahoru, tak mi spíš připadá nasraná :-D

reagovat
Sobota 10. října 2009 ve 3:48 ® 1Mara reakce na …
1Mara

cormoran> no tak na to si počkám :-)) )

reagovat
Pátek 9. října 2009 ve 23:09 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha> Pošli schválně fotku toho karase obecnýho, jestli jí teda máš:-)

reagovat
Pátek 9. října 2009 ve 22:56 ® hering
hering

Od 25 do 35 druhů našich vod ročně a několik mořských. Letos zatím amur,bolen,can­dát,cejn velký,cejnek malý,hrouzek,je­sen,ježdík,li­pan,losos (strdlice),ka­pr,karas stříbřitý,mník,mřen­ka,okoun,ouklej,os­troretka,parma,pstruh obecný,pstruh duhový,proudník,plo­tice,siven,stře­vle,sumec velký,sumeček americký,štika,tlou­šť,úhoř,vranka. Zatím tedy 30. Jo a ještě kříženec potočáka a sivena (tzv. tygrovaná ryba),ale to není sam. druh.

reagovat
Pátek 9. října 2009 ve 21:42 ® Piranha
Piranha

Kapr, karas ob. karas stř., plotice, perlin,lin,cejn, cejnek, ouklej, okoun, sumecek am., sumec v. stika, candat, amur, uhor, jelec tloust, jesen, proudnik, ostroretka, podoustev, parma, ježdík, hrouzek, bolen.To jsou druhy ktere jsem letos chytil, loni k nim pribyli jeste pstruh potok.

reagovat
Čtvrtek 8. října 2009 v 17:27 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Alov> děkuji ti kémo Pepek námořník mi to taky už objasnil :-)

reagovat
Čtvrtek 8. října 2009 ve 13:55 ® cormoran reakce na …
cormoran

Alov> Ta podoustev se směje, nebo mračí?:-)

reagovat
Čtvrtek 8. října 2009 ve 12:48 ® Alov reakce na …
Alov

1Mara> Odjakživa poznávám tyto dvě rybky ze sespoda podle tvaru tlamky. Je to 100% a jednoduché :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img10523.jpg
Pondělí 5. října 2009 ve 22:43 ® cormoran
cormoran

1Mara> Podoustve…

PS: Zkus zapřemejšlet nad tím, proč se ostrá vlastně jmenuje tak, jak se jmenuje.-)

reagovat
Pondělí 5. října 2009 ve 22:40 ® 1Mara
1Mara

cormoran> no že si je furt pletu :-)) ) no a na těch fotkách je co za ryby ?

reagovat
Pondělí 5. října 2009 ve 22:35 ® cormoran
cormoran

1Mara> Taky jsi vyndal posledně oba druhy, když jsme byli na ostrejch pokud si vzpomínáš.-)

reagovat
Pondělí 5. října 2009 ve 22:35 ® 1Mara
1Mara

Sander> poznám , ale špatně , kolega Cormorán mně to už ukazoval na těch co jsem vyžehlil na jaře na Labku,ale už si to zase nepamatuji která má znich ten čumec větší :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img10511.jpgfoto/forum/2009/th-img10512.jpg
Pondělí 5. října 2009 ve 22:28 ® Sander
Sander

1Mara > jak můžeš vědět, že jsi vyžehlil podoustev a ostrou, když jsi před chvílí ve Všeobecné tvrdil, že je nepoznáš? :o))))

Ty jo, dneska mám rejpavou, viď? :o)

reagovat
Pondělí 5. října 2009 ve 22:26 ® 1Mara
1Mara

letost zatím : kapr, karas stř.obec.,lín,plo­tice,perlín,cejn mal,vel,štika,ů­hoř,ježdík,su­mec,sumeček am.,ostroretka,pa­doustev,jelec tlo.jesen,prod­ník,bolen,okou­n,amur,hrouzek, ouklej,vranka,stře­vlička vých.candát,pstruh duh.pot.,

reagovat
Pondělí 5. října 2009 v 16:37 ® mascha
mascha

Letos v čechách 25 a k tomu 6 mořských. Vedu si deníček :-) Každý rok se snažím chytit všech 34 druhů co mám na seznamu, ale zatím neúspěšně. Letos jsem tomu nejblíž. ale hlavatku a tolstolobika nevidim reálně :-(( Teď jsem se zasekl u candáta, to je pro mně zakletá ryba. Na rybku nechytám, ale asi udělám vyjímku, prostě se mi ho vyvláčet nedaří.

reagovat
Sobota 3. října 2009 v 11:47 ® mekvak
mekvak

letos- štika, candát, okoun, bolen, tloušť, jesen, prodník, kapr, lín, amur, cejn, cejnek, plotice, perlín, karas, ouklej, ostroretka, úhoř, ježdík = 19

reagovat
Pátek 2. října 2009 ve 22:03 ® Robur
Robur

s ím hrouzkem jsi mne pobavil:-D , to já zajdu do ledničky, mám tam mořský koktail:-D

reagovat
Pátek 2. října 2009 ve 22:02 ® petrcech
petrcech

letos mám 15

reagovat
Pátek 2. října 2009 ve 21:49 ® osprey
osprey

Robur: 23 a nějaký mořský potvory. A kdybys mě dotáhl, nemám letos hrouzka, takže bych zaběhl pod jez a doplnil to.:-)

Parmu a lipana doufám ještě letos polapím.

reagovat
Pátek 2. října 2009 ve 20:59 ® Robur
Robur

ha, siven a perlín + parmu takže 22

reagovat
Pátek 2. října 2009 ve 20:57 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Kapr, karas, cejn, cejnek, plotice, perlín, ouklej, candát, štika, úhoř, lín, bolen, okoun, ježdík, sumeček americký, amur, podoustev, ostroretka, tloušť, jelec jesen, hrouzek + dámskou vložku. nechodím, ale cíleně na jednotlivé druhy.

reagovat
Pátek 2. října 2009 ve 20:43 ® Robur
Robur

jak jste na tom letos?

amur,tloušť, candát, okoun, štika, kapr, jeseter, lín, kapr, ostrá, podoustev, lipan, potok, duhák, plotice, cejn, cejnek, cejn sinný, úhoř. I když fakt tápu, zda ten úhoř a ostroretkla nebyli minulý rok:-D . No dejme tomu 19

reagovat
Pondělí 9. června 2008 v 15:17 ® Sander
Sander

rgb23 > mihule nebyla ulovena na prut, proto je tam také uvedena jako doplněk (v otázce není rozdíl rybolovných metod). Spolu s tolstojem jsou uloveny neregulérně, mihulí desítky pod jezem do ruky, tolstoj do sítě.

reagovat
Pondělí 9. června 2008 ve 13:56 ® cormaxx
cormaxx

Kuba: Nebo při lovu na živou rybku,měl jsem to štěstí:-D Chytil jsem i 2 raky na červy.Vždycky drželi háček v klepítku,splávek měl tendenci se položit,tak jsem přisekl…

reagovat
Pondělí 9. června 2008 ve 13:20 ® Kuba

ja jednou iděl jak jeden kluk chytil racka :-D kdys nahazoval tak t odo nej zamotal

reagovat
Pondělí 9. června 2008 v 9:01 ® tucnak11
tucnak11

Ja chytam všehno podařylo se mi chytit take kačenu,želvu,on­datru,jsem borec na konec.

reagovat
Pondělí 9. června 2008 v 1:00 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Sander: trošku mě v tom soupisu udivila ta mihule. Moc si neumím představit jak jí na háček chytit + na jakou nástrahu.

reagovat
Neděle 8. června 2008 ve 20:37 ® Sander
Sander

Raf > tady je máš.

Amur bílý Bolen dravý Candát obecný Cejn velký Cejnek malý Hrouzek obecný Jelec jesen Jelec proudník Jelec tloušť Ježdík obecný Kapr obecný Karas obecný Karas stříbřitý Lín obecný Lipan podhorní Mník jednovousý Mřenka mramorovaná Okoun říční Ostroretka stěhovavá Ouklej obecná Parma obecná Perlín ostrobřichý Plotice obecná Podoustev říční Pstruh americký duhový Pstruh obecný Siven americký Střevle potoční Střevlička východní Sumec velký Štika obecná Úhoř říční Cejn siný – ale zde jsem měl podezření na křížence.

Dříve ještě: Vranka obecná Hlavatka podunajská Mihule říční Tolstoj ve strouze na výlovu
a na víc si nevzpomenu…

reagovat
Neděle 8. června 2008 ve 14:45 ® Raf reakce na …
Raf

Sander, Osprey: Někde to asi půjde, když je na něm velmi nadprůměrný kolařo-rybář, i na tom kole. Pravidlo bych z toho ale nedělal :-) . Každopádně to co uvádíte jsou krásné cifry. Gratuluju. Mohli byste si dát práci s vyjmenováním druhů? Myslim, že by mnohé zajímalo, co všechno se dá za rok nachytat.

reagovat
Neděle 8. června 2008 ve 14:19 ® Sander
Sander

Raf > a koukám že osprey jich měl ještě o jeden víc – a byl na tom s dopravními prostředky stejně jako já.

reagovat