Chytej.cz

Kolik druhů ryb za sezonu nachytáte? necteno

28.1.2008 | dvorak | 11.798 zobrazení | 108 odpovědí

Včera jsem to pro zajímavost počítal a dostal jsem se k sedmnácti druhům. A jak jste na tom Vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Úterý 15. prosince 2009 ve 22:49 ® standas
standas

tak asi toliko:CEJN,CEJ­NEK,KAPR,HROU­ZEK,LÍN,PLOTI­CE,PERLÍN,DUHÁK,PO­DOUSTEV,KARAS STŘÍB.,AMUR,JEŽ­DÍK,OKOUN,TLOŠ­ť,JESEN,OUKLEJ,ŠTI­KA,ÚHOŘ,PARMA,SU­MEC,SUMEČEK,CAN­DÁT,SIVEN,STŘEV­LIČKA V.,

reagovat
Neděle 13. prosince 2009 ve 21:48 ® spike
spike

parma,kapr,plo­tica,cejn,cej­nek,podoustev,os­troretka,tlou­št,bolen,okou­n,štika,ouklej,ka­ras,hrouzek obecný,hrouzek běloploutví,perlín

reagovat
Úterý 24. listopadu 2009 v 11:33 ® tucnak11
tucnak11

Jak bym měl si všehno pamatovat tak bym si poprvni musel v hlavě pamětiovy dekoder spravit.

reagovat
Pondělí 23. listopadu 2009 v 16:37 ® Jak.novi
Jak.novi

Letos slabota. Kapr,lín,parma,ú­hoř,podoustev,hrou­zek,okoun,ouklej,šti­ka,plotice,per­lín,tloušť,cejn a ostnatec menší. Možná jsem na něco zapomněl.

reagovat
Pondělí 23. listopadu 2009 v 8:02 ® mikul
mikul

Letos to je kapr, lín, štika, ostroretka, podoustev, perlín, plotice, amur, hrouzek, jelec, ouklej, cejn, hrouzek, karas, okoun, parma, sumec, úhoř. Chybí mi candoš a mník-to mě velice mrzí.

reagovat
Neděle 22. listopadu 2009 v 17:12 ® MILHAUSKACHNA
MILHAUSKACHNA

Když se zadaří tak do deseti druhů

reagovat
Neděle 22. listopadu 2009 ve 12:57 ® horda
horda

letos mám kapra, cejna, cejnka, plotici, perlína, lína, stříbřitýho karase, tlouště, jesena, okouna, štiku, sumce, duháka. Když to tak sečtu tak je to letos 13 druhů, což je slabota, letos mě z často lovených druhů chybí candát, ouklej, parma a úhoř kterýmu jsem se letos docela věnoval, snad příští sezona bude pestřejší a nebo to ještě letos doženu ??

reagovat
Sobota 21. listopadu 2009 ve 14:30 ® kamos007
kamos007

když nepočítám křížence tak 15 druhů.

reagovat
Pátek 20. listopadu 2009 v 19:03 ® petrcech
petrcech

16, poprvé co odpovídám mám stou odpověď

reagovat
Pátek 20. listopadu 2009 v 18:40 ® Robur
Robur

ale stejně si nejvíc cením toho, že mně odpověděl Revoke:-D ,to se každýmu nepodaří

reagovat
Pátek 20. listopadu 2009 v 16:13 ® Robur
Robur

každopádně lisec je unikum:-D

reagovat
Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:56 ® cormoran reakce na …
cormoran

Jeff> Mám ještě o dva druhy víc, konkrétně kapra, kterýmu chyběl kus hřbetní ploutve a ten druhej byl bez woka.

reagovat
Pátek 20. listopadu 2009 v 11:31 ® Jeff
Jeff

Kapr lisec, kapr šupináč, amur, cejn, cejnek, karas stříbřitý, karas obecný, candát, štika , okoun, ouklej, plotice, perlín, úhoř, lín, bolen. A asi jeden záběr sumíka, ale boj trval tak 2 min, pak mi to urval.

reagovat
Pátek 20. listopadu 2009 v 1:00 ® osprey reakce na …
osprey

mascha> Prostě to nevyšlo. Já za nimi musím jezdit. A letos jsem se v tomto ohledu zrovna nepřetrhl. Navíc kdykoli a kdekoli jsem se o ně pokusil, horší chvíli jsem si vybrat nemohl :-)

Naposledy jsem přijel k vodě bez navijáku. Ne, letos je to prokletý.

reagovat
Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 22:57 ® Robur
Robur

amur,tloušť, candát, okoun, štika, kapr,karas, jeseter, lín, ostrá, podoustev, lipan, potok, duhák, plotice, cejn, cejnek, cejn sinný, úhoř, siven, perlín a MNÍK kurˇa přidal jsem karase a mám 22 asi zajdu ještě na hrouzka a ježdíka

reagovat
Pondělí 19. října 2009 v 18:37 ® mascha
mascha

Osprey> Ty ještě nemáš letos za celou sezónu parmu? Já je začal chytat až po přečtení tvých textů…

reagovat
Sobota 17. října 2009 ve 12:23 ® Kubah reakce na …

Robur> kapr, karas, cejn, cejnek, plotice, ouklej, okoun, candát, štika, bolen, sumec, hrouzek, parma, pstruh d., podoustev, ostroretka, lín. Ještě chci letos přidat mníka, dnes bude první pokus :-)

reagovat
Pátek 16. října 2009 ve 23:17 ® osprey
osprey

Robur: Hrouzek dávno chycen a přibyl lipan. Parmu s ohledem na počasí už asi nedám. Možná mníka…

reagovat
Pátek 16. října 2009 ve 21:38 ® Libor reakce na …
Libor

Beer.Beda> lysec a šupináč, v Brně prý tyto dva druhy rozlišujou :-)

reagovat
Pátek 16. října 2009 ve 21:33 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

Robur> Jaký je rozdíl mezi kaprem a kaprem?? :-)

reagovat
Pátek 16. října 2009 ve 20:56 ® Robur
Robur

jak jste na tom letos?

amur,tloušť, candát, okoun, štika, kapr, jeseter, lín, kapr, ostrá, podoustev, lipan, potok, duhák, plotice, cejn, cejnek, cejn sinný, úhoř, siven, perlín a MNÍK, dokázal jsem to:-D . 23, Osprey, padej na hrouzka:-)

reagovat
Úterý 13. října 2009 ve 23:01 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha> OK, čistý:-)

reagovat
Pondělí 12. října 2009 ve 23:33 ® Piranha
Piranha

cormoran> nech toho cucaku :-)) )

reagovat
Pondělí 12. října 2009 ve 22:57 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha> Pleteš si pojmy s dojmy panáčku.-)

reagovat
Neděle 11. října 2009 ve 22:58 ® 1Mara
1Mara

Piranha> já zapomněl že ty jinou rybu jak cejna velkého a malého nechytneš :-)) ) proto ti říkají cejnofile :-D :-P

reagovat
Neděle 11. října 2009 v 18:02 ® osprey
osprey

Mám kámoše a ten každoročně chytí dva druhy – šupináče a lysce:-)

reagovat
Neděle 11. října 2009 v 17:31 ® Piranha reakce na …
Piranha

cormoran>

1Mara> plevel nefotim.

reagovat
Neděle 11. října 2009 v 0:12 ® Křemen

Chlapi je pěkné číst, jak tady soupeříte… Opravdu to pobaví:-) Já jsem na tom asi hůř:-) Mám jich cca. 6 nebo víc možná míň, ale to bude nejspíš tím, že ryby chytám cíleně a na jednom a tom samém revíru, ale každý druh ryby, který se tam moc nevyskytuje mně vždy potěší…

reagovat
Sobota 10. října 2009 ve 14:47 ® 1Mara reakce na …
1Mara

cormoran> no , ale je lepší mít smnějící rybu než nasranou né ? :-D

reagovat
Sobota 10. října 2009 ve 13:27 ® cormoran
cormoran

Alov> Jojo, taky tu občas chytneme tu nasranou. Jak znám ale Máru, tak ten by dokázal lapit i tu veselou:-))

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...