Vyhledávání
Kolik druhů ryb za sezonu nachytáte?
28.1.2008 | dvorak | 11.819 zobrazení | 108 odpovědí
Včera jsem to pro zajímavost počítal a dostal jsem se k sedmnácti druhům. A jak jste na tom Vy?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. ledna 2008 ve 20:49 ® Sander
-
Pokud je jmenný seznam u sousedů kompletní, tak to dělá 33 druhů na prut, 4 do ruky.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 20:45 ® Kubah reakce na …
-
Loni to bylo 19 druhů-kapr,cejn,cejnek,plotice,perlín,lín,okoun,bolen,hrouzek,podoustev,ostroretka,parma,sumecek am.,stika,jesen,tloust,proudnik,amur,karas
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 20:45 ® cormoran
-
V loni 31 druhů: bolen, candát, jesen, tloušť, proudník, kapr, lín, lipan, parma, podoustev, duhák, potočák, siven, sumec, štika, úhoř, amur, plotice, perlín, cejn v., cejnek, karasi, okoun, mřenka, vranka, střevle, hrouzek, ježdík, sumeček a tolstolobik
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 20:21 ® wallys reakce na …
-
Od každého něco:okoun,candát,štika,sumec,bolen,jelec j.,jelec t.,podoustev,cejn m. ,cejn v.,pstruh,trumen, d.,plotice,perlín,lín,karas,amur,jester,slunečnice a to je snad vše na vlas a na čeřínkování,slunka ,hrouzek,ježdík atd…což je cca 19:cca 3…
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 v 18:16 ® Michal/
-
No já chytal většinou to samý jako jsou kapři, okouni, plotice a cejni ale letos se mi povedla i štička. Celkem to bylo myslím 20 druhů. Ale na příští rok se chystám na parmy a ostroretky. Jo kdyby se našel někdo kdo chytá parmy nebo ostroretky na řece Opavě tak mi kdyžtak napište.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 v 15:42 ® osprey
-
Z našich druhů jich mám 34 na prut a několik dalších jinými způsoby (např. vranka, mřenka do ruky, tolstolobik na výlovu,…). Loni to bylo 25 druhů + kříženci. Slunku, střevli, hlavatku, mníka apod. holt nechytám každý rok, obecný karas je na vymření. Kdo chce v tomhle ohledu vyniknout, musí mít P i MP povolenku a navíc zajet na jižní Moravu za rybami dunajského povodí.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 14:37 ® schwara reakce na …
-
A zapoměl sem na amura, takže 16 druhů.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 14:35 ® schwara reakce na …
-
Já chytil kapra, plotici, perlína, okouna, cejna, bolena, štiku, hrouzka, tlouště, proudníka, duháka, ouklej, candáta, karase a lína. Sečteno a podtřeno – 15 druhů.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 14:17 ® davaprd
-
zrovna včera jsem si dělal statistiku a povedlo se mi 25 druhů ryb za poslední rok a to především na řekách v Praze a okolí tj. Berounka, Vltava, Labe a Sázava + jedna specialitka z Kyjáků a tou byla střevlička východní, reálná šance při pokrytí i pstruhových vod vidím na cca 30–35 druhů ryb
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 v 10:39 ® pupak reakce na …
-
3 druhy –
1 – jedle 2 – jedle, ale podmerecne 3 – nejedle
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 v 10:26 ® Deleted
-
23 druhů včetně jednoho neidentifikovatelného křížence. ve statistice mám samostatný druh „kříženci“
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 v 10:07 ® kaprnak
-
Vetsinou kapr,plotice,jelec tloust,perlin,stika,okoun,ostroretka,podoustev,cejn,nekdy ten candatek,bolen jen zridka kdy.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 2:11 ® rgb23
-
plotice, perlín, ouklej, střevlička, slunka, karas, kapr, cejn(i), candát, okoun, pstruzi, štika. To je tak asi pravidelný základ, občas se k tomu přidá i lipan, bolen a příležitostně ostroretka a hrouzek.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 v 0:07 ® jamesv
-
OPRAVA Za lonsky rok kapr,lin,cejn,plotice,jelec jesen, amur,bolen,stika,okoun,jezdik tj, celkem 10
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 v 0:06 ® jamesv
-
Za lonsky rok kapr,lin,cejn,plotice,jelec amur,bolen,jesen,stika,okoun,jezdik tj, celkem 11
reagovat - Pondělí 28. ledna 2008 v 18:02 ® Zauwi
-
to regulus: jsem na tom tak stejně
reagovat - Pondělí 28. ledna 2008 v 17:56 ® regulus
-
Nikdy jsem o tom nepřemýšlel ani sem to nepočítal, pokud bych vzal v úvahu to co každej rok téměř pravidelně chytím, tak by se to číslo mohlo pohybovat okolo 12–14.
reagovat - Pondělí 28. ledna 2008 ve 14:45 ® moldaublick
-
Ahoj. Ja si dělám teď dva poslední roky podrobné statistiky a předloni to bylo 21 druhů a loni 22.
reagovat