Vyhledávání
Pomsta za Parmy v UL
24.1.2008 | Piranha | 16.938 zobrazení | 180 odpovědí
Jako pomstu za doslova týrání Parem na Labi v Ústí nad Labem vyzývám kolegy na odvetu a boj proti této zvrhlosti.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. ledna 2008 ve 12:53 ® Tomash reakce na …
-
Robur : S tím zimovištěm ryb mám na to hodně podobný názor jako ty. Oproti tomu zase beru ze svýho úhlu pohledu rybaření na pláži v Ústí. Na tu chodím celoročně, ať je zima, nebo léto (Loni 55 vycházek jen na pláž). Okolí a prostředí je hnus, ale mám to tam 15km a ryby se tam nachytat dají. Vadí mi, že pláž je obsazená od konce listopadu do začátku března jen proto, že se tam pytlujou parmy – to jsou tam skutečně najeté! Přes rok se tam chytne parma jen sporadicky, ale v zimě se tam natáhnou parmí hejna, asi opravdu proto, že tam mají své zimoviště. Nevadilo by mi, že tam rybáři ryby i parmy chytají, štve mě, že je zabíjí. K těm úderům jsi trochu vedle. K usmrcování ryb se má použít takový nástroj, aby ryba netrpěla. Stačí jeden prudký úder, nebo 2–3 střední údery do hlavové části, aby došlo k omráčení, poté se doporučuje proříznout žábry, anebo propíchnout srdce, aby došlo k usmrcení – podobnou citaci máš v zákoně o ochraně proti týrání živočichů. Tedy 11 úderů suchým klackem je nezpochybnitelné týrání živočicha, nešetrná manipulace s rybou a nešetrné zacházení s ponechanou rybou…
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 11:12 ® Robur
-
nevím, jak je to slučitelné s morálkou a stálo by to život malé parmy, ale když jí tomu borcovi darujete /určitě sai ji rád vezme/, vyklidíte pole a náhodou tam za chvíli půjde porybný, který ho jako bude kontrolovat…a co najde u borca? Jinak k tomu zabití, popravdě má na to právo, 11 úderů je možná dost, ale parmy je odolná a takhle to má lepší, než aby ji majzl jednou a ona se dál plácala v pytlíku. Takže je otázka, co je lepší? Ještě pořád nikdo nevysvětlil, jak se pozná zimoviště. To určuje nějaký potápeč nebo … Protože je to trošku kotraproduktivní, např. v každém článku o zimním rybaření se dovíme radu, že rybu máme vyhledávat u přítoků či výpustí elektráren páč je tam tepleší voda a ryby se tam v zimě drží. Dle mého jsme vlastně naváděni chytat v zimovišti. Další věcí je pak samotná kultura lovu. Nicméně těm masajům je hlavně zazlíváno, že tu rybu vraždí a taky jak vypadají /vaťák/, ale když se podívám na historii Chytej, tak tam bylo dost Chytejáků ryby cíleně lovit…
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 10:59 ® MiK
-
To nejsou rybáři, ale docela normální H O V A D A !!! Jsem z toho dost smutný. Ještě smutnější jsem však z toho, že proti nim nemáme asi žádnou obranu, bo jsou splachovací.
reagovat
Nezbývá, než trpělivě vychovávat novou generaci a čekat až až tamti vyzdechají - Pátek 25. ledna 2008 v 10:06 ® tucnak11 reakce na …
-
N valašsku je krasne rano ,podival jsem se na video o parmah aten den se mi proměnil na sku.....Nemužu pohopit nemisli mi to jak takovou nadhernou a bojovou rybu se likviduje unas naštěsti neni tak proto chytim i 75 60 cm na plavanou anebo na muhu to je nadhera.chytam take na smački ul.prut 2–10.5 gr tak to zato stoi. nemam komentaže poprostu je mi nabliti.Miru by měli zvyšit na 45 cm a 4 kusy za tyden protože tam kde jsi to filmoval tak dlouho parma nebude,prominte za češtinu.
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 9:54 ® BlueShark
-
Vy to resite teda… Jednoduse vzit kladivo resp. palici a vzit toho zasr..... rusaka i s tim kamaradem do hlavy. Taky muzem jednou porusit pravidla. Ja kdyz vedle nej sedel v zime a chtel po me cejna 54cm, myslel jsem ze se zblaznil. Jednoduse jsem mu rekl do oci: „Zapomen, ja si chci jeste nekdy zachytat proto ta ryba pujde zpatky, je mi z vas na bliti“. Ale on to nepochopil, je trosku jinde mentalitou. Proste na nej pomuze jen to kladivo.
Nejaky transparenty, tem se vysmeje. Mozna ani cist neumi a je mu to jedno, nepochopil by to.
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 9:38 ® Tomash reakce na …
-
foks01 : Můžeme provést obojí…
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 9:33 ® skwor
-
foks01: Petice jsou na nic, spíš bych byl pro to, co navrhuje Tomash..
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 7:47 ® foks01
-
sakra soboty mam pracovní a nerad bych o to přišel,jediné co pro to mužu udělat a přijdu o to.A co sepsat petici o ochraně parem,ostroretek atd na určitou čast roku,nechat to kolovat na internetu a pak zaslat s navrhem o opatření na svaz?? za pokus by to stalo ,myslim že podpisu by bylo víc než dost…za chvíli na ne masaři vytahnou se zbíječkou
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 1:17 ® Tomash
-
Lojza : Už chrápeš dědku? Já mám v posteli medvídka no, a ty máš zase u postele na nočním stolku zubní náhradu !!!
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 0:03 ® Czudko
-
Tenhle prispevek jsem pridal omylem i do toho to fora se kterym se nestotoznuji. Prominte kolegova-kluci
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:53 ® Czudko
-
Teda uprimne sorry, ale tohle forum je dle meho nazoru jen o cloveku. rad si zachytam, malo co beru domu, ale ja nepotrebuji omezovat prikazy a zakony na to abych byl lidsky. Parem jsem par nachytal, ale dusevne ta ryba ja pro mne krasna a po strance kulinarske nezajimava. Nicmene, at se to tyka cehokoliv-doby lovu-udrzovani poradku atd. Ja svuj konicek miluju a podle toho se k te prirode chovam. Zrovna dnes jsem si byl zachytat, jako jeden z mala jsem vyrazil v lednu k vode (Sorry Davide /HaDe/) a jedine co jsem od vody odnasel, byla hromada odpadku po nejakejch prasatech co to tam nechali par tydnu predemnou. Ryby sli z5 do vody a ja lamentoval nad prasatama ktery si rikaji rybari. Ostatne to je presny priklad tohoto videa-tohle nejsou rybari, kteri by milovali prirodu. ..... a takovych je spousta, nicmene po nich casto uklizim, tak to vim. Paklize budeme respektovt prirodu, nepotrebujeme pravila!
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:31 ® b.gun reakce na …
-
Tomash: Já tam klidně ty dva feedery fouknu jenom s olovem, aspoň nebudu mít při velkým rozestupu prutů problém s jejich obsluhou …
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:30 ® Piranha reakce na …
-
ok ja se dofutruju a du taky, sem tu vymlask petku 11ky tak se bude dobře chrochtat.Ahoooooooj
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:28 ® LojzaRybka
-
já myslim že chrápou,a já jdu taky,nejlepší to udělat příští týden,myslim že něco domluvíme
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:26 ® Piranha
-
Tak co, chrapete nebo ste si to rozmyslely
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:22 ® Piranha reakce na …
-
:D ani bych se nedivil
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:19 ® LojzaRybka
-
Tome,já už myslel že jsi šel spát ze svim plyšovim méďou
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:19 ® Piranha reakce na …
-
Ty ses slizoun volu to sem nevedel
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:17 ® Tomash
-
Chtělo by to něco v tomhle stylu. Sejít se např. některou sobotu cca v 6–00 už na pláži. Šlo by to např. příští sobotu, ať máme dost času na přípravy. Vzaly by se dvě až tři cedule s nápisem „Dnes se parmy pouští“. Nebo „Parmu pustíme s chutí“ atd. Pokud by nás bylo aspoň 10. Nebyl by problém zabrat komplet pláž. Protože každý přese může chytat na dva pruty a chytat můžeme třeba na splávek, nebo na houpačku… Když si každý dá své pruty 4m od sebe a sedne si mezi ně, není problém zabrat v 10ti lidech 80m břehu a to by byla mela!
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:16 ® LojzaRybka
-
Robur>:)))))
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:15 ® Robur
-
přiberte Waguse, budete pak vypadat jak pobřežní hlídka
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:12 ® LojzaRybka
-
Piranha.stoho chceš udělat celostátní senzaci????
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:12 ® Piranha reakce na …
-
Kurva at uz se s tim trochu pohne a vubec s celim tim nasim pobolsevikovanym řádem
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:11 ® Piranha reakce na …
-
A pokud by HaD poporil tohle servem tak sme mu mohli udelat viditelnou reklamu jako treba AKCA CHYTEJ.CZ a mozna kdyz promluvim s kamaradem tak to veme i TV,nejmin regionalka mam tam kamarady.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:08 ® LojzaRybka
-
já myslim že bude stačit když si každej veme sebou velkej kbelík a pořádný kladivo,mám ve sklepě kbelík pěkně velkej,myslim že by si ho všimnul každej kdo pujde nahoře po chodníku
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:08 ® Piranha reakce na …
-
Jinak by se to udelalo ted nekdy ale muselo by nas bejt tak min 10 aby sme si sedli po 3 metrech a picjli nejakej praporek ve smyslu den zivota pro parmy
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:05 ® Piranha reakce na …
-
Kdy by se to spachalo v lete je tam pomálu rybaru ale opravdu ten listopad nebo zacatek prosunce by byl hustej.A nestalo by za to udelat z bilejch prosteradel a posany sprejem nejakej transparent.Ne jako pomluvu nebo narazku ale jako poselstvi.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:02 ® LojzaRybka reakce na …
-
jenže tam teď skus vláčet:)
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:01 ® Piranha
-
Pokracujeme tematem ze vseobecne diskuze.Napad jako obsazeni pláže vláckařema rozestoupenych presne 20m od se je docela prdel a good napad.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:59 ® LojzaRybka
-
no jak jsem psal v předchozí diskuzi,tak jdu dotoho.
reagovat