Vyhledávání
Jarní chytání na Staňkově
24.1.2008 | frantakapr | 3.034 zobrazení | 6 odpovědí
Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochotného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. ledna 2008 v 7:58 ® frantakapr reakce na …
-
Na hejtmanu jsem byl s rodinkou v létě na dovolence,nezdálo se mi,že tam byl až takový bordel,v porovnání s jinýmy revíry,všude jsem samozřejmě nebyl.S tím staňkovem souhlas,určitě je taky tak úžasný pro svou relativní nedostupnost,V tom termínu co píšeš se tam možná potkáme,dík za informace,čau
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:46 ® indy
-
frantakapr> tchán je domorodec, povolení má na borůvky, houby a rybolov. Předloni těch povolení vydali nějak moc a dovedeš si představit jak to tam po nás rybářích vypadalo. Stačí se projít okolo Hejtmanu, kde jsou na rybářských flecích hory petek, prázdnejch flašek od chlastu a konzerv skoro metr do výšky. Teď zase ty povolení nedávají skoro nikomu. Jinak duben/květen je podle mě celkem jedno, ale já tam na kapry moc nechodím, až od září na dravce.
reagovat
V albumu mám kapříka a okouna z míst kam se chystáš: www.chytej.com Letos tam asi zajedu od 7.5. do 10.5. - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 18:15 ® frantakapr reakce na …
-
Co já vím,bivakovat můžeš,nesmíš stanovat+rozdělávat oheň,loni to dost objížděli policajti v mot .člunech
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 18:05 ® frantakapr reakce na …
-
Jo,díky za typ,jen mi prosím tě ještě nastiň,jak je možné to povolení vjezdu získat ,s tím chlapem z lesní správy ,co to rozhoduje,se moc mluvit nedalo,i když ho i chápu,pak by ten zákaz vjezdu mohli zrušit úplně,kdyby to dal každému.Ale občas by se mohl snad „slitovat“ i nad úplně cizím.A kdy tam budeš ty,myslíš že by byl lepší duben.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 17:14 ® renej44
-
ahoj.jak to tam vypadá s bivakováním?vím,že se nesmí,ale… díky za odpověd
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 16:39 ® indy
-
Lodku je mozny pujcit u Traznika www.naryby.cz Loni jsme si to s nim telefonicky domlouval a v pohode, cenu uz si nepamatuji, ale zdala se mi Ok, nakonec jsem toho nevyuzil. Povoleni ke vjezdu mam, ale asi tam ve stejnou dobu jako vy nebudu, nebo ne po celou dobu (tyden).
reagovat