Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:45 ® jindrich
-
HaD:Myslíš něco jako „Stromek se musí ohýbat dokud je mladý“ ?
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:40 ® HaD reakce na …
-
kubas: ale život se s nikým nemazlí, tak si musí chybu uvědomit a umět jí uznat.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:23 ® kubas
-
HaDe on to určitě tak nemyslel je mu teprve 12. Ale to nic nemění na celé situaci.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 7:36 ® Axamith
-
HaD : Konečně slušná páka na všechny nezdvořáky, rejpaly a podobnou žoužel. Vždy jsem rád navštěvoval fóra, která mají nějakou úroveň a pokleslé debaty jsem raději obloukem obešel. Potěšil jsi mě.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 2:24 ® HaD
-
petr.o: déle jsem sem nezabrousil a žasnu. Pokud nechceš, aby se Ti po napsání www.chytej.cz nezobrazil místo serveru tenhle obrázek, a to po dobu jednoho měsíce, tak se uklidni, těm ke kterým jsi byl vulgární omluv a bude vše OK. Souhlas? Koncem týdne si to zkontroluju a v opačném případě máš smolíka.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 21:00 ® skwor
-
regulus: Ajaj, tak to se omlouvám
reagovatAspoň ten vůl vidí, že kecat nemá cenu.
- Středa 30. ledna 2008 ve 20:44 ® kubas reakce na …
-
petr: odprejskávat nebudu, protože takovej exot jak seš ty se jen tak nevidí, to si nemůžu nechat ujít, odpusť
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 20:18 ® regulus reakce na …
-
skwor – já to schválně nevytahuju, aby se panáček uvařil ve vlastní šťávě a ty to takhle pokazíš.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:23 ® skwor
-
regulus, Prutos: Kecá, je mu tak 12, nedávno psal tohle: 17.01.2008 no chytam od 1 Tř. a ted´ jsem v šestce a s bojlisem(rohlikovým) mám dobré skušnosti s kupovaným i s podomácku vyrobeným.berou na ně kapři,cejni a plotice(očka).mám úspěchy od jara do konce léta.příchutě:skopex,jahoda, vanilka,tuty fruty,perník,mušle a ryba.pokud´ mohu doporučit tak skopex,jahgodu,vanilku a mušli.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:13 ® Prutos reakce na …
-
Kdybys napsal 15 tak ti možná uvěřím
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:04 ® regulus reakce na …
-
Tak to by ses nad sebou měl hodně zamyslet. Akorát nevím proč, ale toto ti nevěřím ani omylem.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 18:59 ® kamos007 reakce na …
-
jo a kolik myslíš že mi je?je mi 32 tak odprejskni!!!
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 18:57 ® kamos007 reakce na …
-
kubas:já ne spíše ty.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 17:51 ® rarach
-
farma: Myslím, že to Jindra popsal úplně přesně, tohle není na otázku do fóra. Rybochov mne do jisté míry zajímá a dokonce jsem podkrušnohorec, ale není na tebe kontakt.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 16:43 ® jindrich
-
farma:O každém,nebo skoro každém,máš informace v jeho kartě.Takže proč se ještě podepisovat.Pokud někdo vystupuje jako anonym,což je i Tvůj případ,tak si tam může napsat třeba Alfons Vomáčka.Jinak co se Tvé otázky týká opravdu se tady na servru moc nechytíš.Těch co se aktivně amatérsky zabývají rybochovem,možná pár bude.Ale profíků bude mizivé %.Takže pokud potřebuješ něco vědět,polož konkrétní otázku.Jinak počítej s tím,že to bude pouze o plkání. Už jsem Ti radil abys navštívil profi rybochov,tam se dozvíš nejvíc.Možná bych Ti byl schopen i nnávštěvu některého domlovit.Do Blanska máš daleko,ale třeba Žichovice.Spadají pod Klatovské rybářství.Ale to jsou věci,které tady většinu nezajímají,takže je to lepší řešit třeba meilem.No a kontakt na Tebe v kartě veskrze žádný.Podpis pod příspěvkem je v celku na hovno.Takže si srovnej v hlavě co vlastně chceš a pak pokračuj v diskuzi
reagovatS pozdravem Jindřich Škeřík
- Středa 30. ledna 2008 ve 13:07 ® dudu reakce na …
-
Ano s tím musím souhlasit „Věřte,že příspěvky znázorńují vaše IQ.Pravopis a forma vyjadřování jsou jen počátkem vaší osobnosti.Dalším jevem "SELSKÉHO ROZUMU“ je sdělení vašeho příspěvku, nám všm zůčastněným a věřte,že lze z tohoto mnohé vyčíst". Zadání otázky a některé tvé příspěvky mě opravdu nutí o tom uvažovat. Můj podpis(i kokoliv jiného) si najdi v kartě
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 3:06 ® farma reakce na …
-
Trochu se to seklo:opravuji"nám všem zůčastněným,a podpis je Pavel Wagner,už se mi to stalo jednou.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 2:50 ® farma reakce na …
-
Věřte,že příspěvky znázorńují vaše IQ.Pravopis a forma vyjadřování jsou jen počátkem vaší osobnosti.Dalším jevem „SELSKÉHO ROZUMU“ je sdělení vašeho příspěvku, nám všm zůčastněným a věřte,že lze z tohoto mnohé vyčíst.A samozřejmě,když někoho slovně napadnu,nezapomenu se podepsat jménem.Zdraví vás Pavel Waner.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 2:33 ® jindrich
-
farma:Budeš se možná divit,ale poslední příspěvky se konkrétně chovu lososovitých týkaly.PS.Jen tak mezi námi.Odkud si se vrátil ty?
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 2:20 ® farma reakce na …
-
Pánové,jak jsem byl už poučen,toto fórum by mělo sloužit nám, co se zabýváme chovem lososovitých.Vaše příspěvky rád uvítám,pokavaď se zrovna nevracíte z putiky a máte hrozné nutkání se zde projevit.Ale nevíte,kam jste se to dostali a je třeba si to uvědomit.Doporčil bych vám jinou rubriku.......
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 23:48 ® jiris
-
jindrich – TVV ceka
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 23:43 ® jindrich
-
jiris:Ale chovají,co já vím,tak napodzim vyexpedoval cca 6t do Rakous.Teď toho hodně šlo na dírky,takže mu tržní došel.Jak je na tom s malými nevím.Nejlepší se domluvit přímo s ním.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 23:39 ® jiris
-
jindrich – siveny nechovaji?
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 23:34 ® jindrich
-
jiris:Na TVV bude.Jinak malé Si nevím,ale Pd určitě. Číslo na něj je 602 550 140
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 23:24 ® jiris
-
jindrich / v nejblizsi dobe, tak brezen se chci domluvit na nejakych mensich si a pd. Se synatorem se na TVV domluvim
reagovatPriblizne v listopadu jsem se stavoval v mlyne, bylo otevreno, synator nikde a cislo na nej jsme nemel
- Úterý 29. ledna 2008 ve 23:12 ® jindrich
-
bubu.O Loučné jsem to slyšel.A o pár dalších.Tak proč ne na Bělé.P.S:Takže se nediv,že u Vás chrostíci ubývaj
reagovatTady v okolí je chrostíků relativně stále dost.Ale zase se tu přirozeně nevytírají Pd. Hele necháme to na TVV, kolem půlnoci to může být zajímavá debata
- Úterý 29. ledna 2008 ve 22:37 ® Chose reakce na …
-
regulus-být tebou jsem opatrnej,protože jinak to v životě fakt daleko nedotáhneš
reagovatto je zas den.ale zatím tě nehodlá zastřelit,tak je to ještě v normě.
- Úterý 29. ledna 2008 ve 22:14 ® regulus
-
petr.ondrusak – asi ti nedošlo za co jsi tu sodu dostal…
včera v 18:12® petr.ondrusak jindrich: ty chuju chrostíků ubývá!!!!a proč .....
Tak se rychle prober. Možná je u vás zvykem se mezi spolužákama oslovovat „ty chuju“, ale nemůžeš si do dovolit k borcovi co mu je 50+ a kterej ti neřekl ani půl křivýho slova. Zkus takhle oslovit tatu, uvidíš jestli to rozchodíš.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 21:50 ® Zauwi reakce na …
-
tak tohle jsem nežral
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 21:15 ® kubas
-
petr: jedinej kdo to tady přehání seš možná tak ty!
reagovat