Chytej.cz

Pstruhové farmy necteno

23.1.2008 | farma | 36.498 zobrazení | 86 odpovědí

Umělý odchov lososovitých ryb

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:45 ® jindrich

HaD:Myslíš něco jako „Stromek se musí ohýbat dokud je mladý“ ? :-)

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:40 ® HaD reakce na …
HaD

kubas: ale život se s nikým nemazlí, tak si musí chybu uvědomit a umět jí uznat.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:23 ® kubas
kubas

HaDe on to určitě tak nemyslel je mu teprve 12. Ale to nic nemění na celé situaci.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 7:36 ® Axamith
Axamith

HaD : Konečně slušná páka na všechny nezdvořáky, rejpaly a podobnou žoužel. Vždy jsem rád navštěvoval fóra, která mají nějakou úroveň a pokleslé debaty jsem raději obloukem obešel. Potěšil jsi mě.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 2:24 ® HaD
HaD

petr.o: déle jsem sem nezabrousil a žasnu. Pokud nechceš, aby se Ti po napsání www.chytej.cz nezobrazil místo serveru tenhle obrázek, a to po dobu jednoho měsíce, tak se uklidni, těm ke kterým jsi byl vulgární omluv a bude vše OK. Souhlas? Koncem týdne si to zkontroluju a v opačném případě máš smolíka.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3084.jpg
Středa 30. ledna 2008 ve 21:00 ® skwor
skwor

regulus: Ajaj, tak to se omlouvám :-) Aspoň ten vůl vidí, že kecat nemá cenu.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 20:44 ® kubas reakce na …
kubas

petr: odprejskávat nebudu, protože takovej exot jak seš ty se jen tak nevidí, to si nemůžu nechat ujít, odpusť:-)

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 20:18 ® regulus reakce na …
regulus

skwor – já to schválně nevytahuju, aby se panáček uvařil ve vlastní šťávě a ty to takhle pokazíš.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 19:23 ® skwor
skwor

regulus, Prutos: Kecá, je mu tak 12, nedávno psal tohle: 17.01.2008 no chytam od 1 Tř. a ted´ jsem v šestce a s bojlisem(roh­likovým) mám dobré skušnosti s kupovaným i s podomácku vyrobeným.berou na ně kapři,cejni a plotice(očka).mám úspěchy od jara do konce léta.příchutě:sko­pex,jahoda, vanilka,tuty fruty,perník,mušle a ryba.pokud´ mohu doporučit tak skopex,jahgodu,va­nilku a mušli.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 19:13 ® Prutos reakce na …
Prutos

Kdybys napsal 15 tak ti možná uvěřím :-D

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 19:04 ® regulus reakce na …
regulus

Tak to by ses nad sebou měl hodně zamyslet. Akorát nevím proč, ale toto ti nevěřím ani omylem.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 18:59 ® kamos007 reakce na …
kamos007

jo a kolik myslíš že mi je?je mi 32 tak odprejskni!!!

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 18:57 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kubas:já ne spíše ty.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 17:51 ® rarach

farma: Myslím, že to Jindra popsal úplně přesně, tohle není na otázku do fóra. Rybochov mne do jisté míry zajímá a dokonce jsem podkrušnohorec, ale není na tebe kontakt.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 v 16:43 ® jindrich

farma:O každém,nebo skoro každém,máš informace v jeho kartě.Takže proč se ještě podepisovat.Pokud někdo vystupuje jako anonym,což je i Tvůj případ,tak si tam může napsat třeba Alfons Vomáčka.Jinak co se Tvé otázky týká opravdu se tady na servru moc nechytíš.Těch co se aktivně amatérsky zabývají rybochovem,možná pár bude.Ale profíků bude mizivé %.Takže pokud potřebuješ něco vědět,polož konkrétní otázku.Jinak počítej s tím,že to bude pouze o plkání. Už jsem Ti radil abys navštívil profi rybochov,tam se dozvíš nejvíc.Možná bych Ti byl schopen i nnávštěvu některého domlovit.Do Blanska máš daleko,ale třeba Žichovice.Spadají pod Klatovské rybářství.Ale to jsou věci,které tady většinu nezajímají,takže je to lepší řešit třeba meilem.No a kontakt na Tebe v kartě veskrze žádný.Podpis pod příspěvkem je v celku na hovno.Takže si srovnej v hlavě co vlastně chceš a pak pokračuj v diskuzi:-) S pozdravem Jindřich Škeřík

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 13:07 ® dudu reakce na …

Ano s tím musím souhlasit „Věřte,že příspěvky znázorńují vaše IQ.Pravopis a forma vyjadřování jsou jen počátkem vaší osobnosti.Dalším jevem "SELSKÉHO ROZUMU“ je sdělení vašeho příspěvku, nám všm zůčastněným a věřte,že lze z tohoto mnohé vyčíst". Zadání otázky a některé tvé příspěvky mě opravdu nutí o tom uvažovat. Můj podpis(i kokoliv jiného) si najdi v kartě

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 3:06 ® farma reakce na …

Trochu se to seklo:opravuji"nám všem zůčastněným,a podpis je Pavel Wagner,už se mi to stalo jednou.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 2:50 ® farma reakce na …

Věřte,že příspěvky znázorńují vaše IQ.Pravopis a forma vyjadřování jsou jen počátkem vaší osobnosti.Dalším jevem „SELSKÉHO ROZUMU“ je sdělení vašeho příspěvku, nám všm zůčastněným a věřte,že lze z tohoto mnohé vyčíst.A samoz­řejmě,když někoho slovně napadnu,nezapomenu se podepsat jménem.Zdraví vás Pavel Waner.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 2:33 ® jindrich

farma:Budeš se možná divit,ale poslední příspěvky se konkrétně chovu lososovitých týkaly.PS.Jen tak mezi námi.Odkud si se vrátil ty? :-))

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 2:20 ® farma reakce na …

Pánové,jak jsem byl už poučen,toto fórum by mělo sloužit nám, co se zabýváme chovem lososovitých.Vaše příspěvky rád uvítám,pokavaď se zrovna nevracíte z putiky a máte hrozné nutkání se zde projevit.Ale nevíte,kam jste se to dostali a je třeba si to uvědomit.Doporčil bych vám jinou rubriku.......

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 23:48 ® jiris
jiris

jindrich – TVV ceka :-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 23:43 ® jindrich

jiris:Ale chovají,co já vím,tak napodzim vyexpedoval cca 6t do Rakous.Teď toho hodně šlo na dírky,takže mu tržní došel.Jak je na tom s malými nevím.Nejlepší se domluvit přímo s ním.

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 23:39 ® jiris
jiris

jindrich – siveny nechovaji?

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 23:34 ® jindrich

jiris:Na TVV bude.Jinak malé Si nevím,ale Pd určitě. Číslo na něj je 602 550 140

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 23:24 ® jiris
jiris

jindrich / v nejblizsi dobe, tak brezen se chci domluvit na nejakych mensich si a pd. Se synatorem se na TVV domluvim :-)) Priblizne v listopadu jsem se stavoval v mlyne, bylo otevreno, synator nikde a cislo na nej jsme nemel :-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 23:12 ® jindrich

bubu.O Loučné jsem to slyšel.A o pár dalších.Tak proč ne na Bělé.P.S:Takže se nediv,že u Vás chrostíci ubývaj:-)) Tady v okolí je chrostíků relativně stále dost.Ale zase se tu přirozeně nevytírají Pd. Hele necháme to na TVV, kolem půlnoci to může být zajímavá debata :-))

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 22:37 ® Chose reakce na …
Chose

regulus-být tebou jsem opatrnej,protože jinak to v životě fakt daleko nedotáhneš :-) to je zas den.ale zatím tě nehodlá zastřelit,tak je to ještě v normě.:-)

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 22:14 ® regulus
regulus

petr.ondrusak – asi ti nedošlo za co jsi tu sodu dostal…

včera v 18:12® petr.ondrusak jindrich: ty chuju chrostíků ubývá!!!!a proč .....

Tak se rychle prober. Možná je u vás zvykem se mezi spolužákama oslovovat „ty chuju“, ale nemůžeš si do dovolit k borcovi co mu je 50+ a kterej ti neřekl ani půl křivýho slova. Zkus takhle oslovit tatu, uvidíš jestli to rozchodíš.

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 21:50 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

tak tohle jsem nežral

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 21:15 ® kubas
kubas

petr: jedinej kdo to tady přehání seš možná tak ty!

reagovat