Chytej.cz

Pstruhové farmy necteno

23.1.2008 | farma | 36.496 zobrazení | 86 odpovědí

Umělý odchov lososovitých ryb

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Středa 14. prosince 2011 ve 12:08 @ powerpreacher reakce na …

Díky za kontakty, podněty a info, zkusím zavolat p. Wagnerovi a uvidím. David Boháč

reagovat
Úterý 13. prosince 2011 ve 20:02 ® regulus reakce na …
regulus

sunet> :-|

reagovat
foto/forum/2011/th-img19113.jpg
Úterý 13. prosince 2011 v 19:59 ® osprey reakce na …
osprey

powerpreacher> Pozemek, voda, nádrže, filtrace (i když je to na potoce, nemůžete si tam pustit vodu třeba zkalenou při povodni), nějaká kůlna s nádbami s krmivem a cajkem na slovení ryb, kontakty na zavedená pstruhařství a líhně (asi nebudete provádět výtěr, ale spíš odkrmování pstruhů z nějaké velikosti na velikost tržní). Areál se bude muset oplotit, nad vodu bude možná nutné dát sítě (predátoři).

To je jen pár detailů.

reagovat
Úterý 13. prosince 2011 v 17:21 ® džigit reakce na …

sunet>

reagovat
foto/forum/2011/th-img19112.jpg
Úterý 13. prosince 2011 v 17:01 ® sunet reakce na …

regulus> Nevím, jestli se mi to zobrazuje špatně, ale poslední příspěvek od pana Wagnera vidím „Pátek 11. března v 0:29“. Možná, že je to jen nějaký relikt, či co.

reagovat
Úterý 13. prosince 2011 v 16:45 @ powerpreacher reakce na …

Děkuji za info a upozornění. Vznáším tedy tento můj dotaz na ty, kteří o tomto tématu něco vědí a jsou ochotni podat info. Uvažuji o založení pstruží farmy, ale nevím, co všechno je potřeba a jak je celá věc nákladná a realizovatelná. Předem díky za reakce. David Boháč

reagovat
Úterý 13. prosince 2011 ve 14:25 ® regulus reakce na …
regulus

powerpreacher> vážený pane Boháč, pan Wagner (farma) se na tomto serveru objevil naposledy před více jak dvěma lety, nevím jestli to jako neregistrovaný vidíte http://www.chytej.cz/…/4133/farma/ (na odkazu je jeho profil), takže se vám přes tohle fórum patrně neozve. To, jestli mu zavoláte je vaše věc, ale třeba se vám tu ozve někdo jiný, kdo bude ochoten na tohle téma hovořit nebo podat informace. Myslím, že minimálně jeden člověk co o tom něco ví sem chodí.

ADMIN

reagovat
Úterý 13. prosince 2011 ve 12:11 @ powerpreacher reakce na …

farma> Dobrý den p. Wagner Uvažuji o založení pstruží farmy a při pročítání fóra zde na chytej.cz jsem narazil na tuto diskuzi. Podnikám v logistice, ale nechci celý život dělat něco, co mě až tak moc nebaví. Takže sháním info o tom, co je vše potřeba. Chápu, že není mnoho lidí, kteří by se o své praktické zkušenosti podělili, ale přece jenom Vy jste sem napsal své číslo v reakci na dotazy někoho jiného a já se Vás tedy chci zeptat, jestli mohu zavolat. Pokud ne, chápu a nebudu obtěžovat. Můžete se vyjádřit přímo do fóra, budu ho v nejbližších dnech sledovat. S pozdravem David Boháč

reagovat
Sobota 25. června 2011 ve 14:01 ® Motovidlo

Chovám jen tak pro zábavu v rybníčku 50 duháků, mají tak 45cm a asi 1KG váhy, ted se mi stalo že jeden měl vyboulené a mléčně zabarvené oko, pak i druhé, oslepl.Nemá s tím někdo zkušenost?dík za rady.

reagovat
Pátek 11. března 2011 v 1:29 ® farma reakce na …

Už mám praxi, ale toho času a těch peněz! Mám úspěšnou pstruhovou farmu a případně i poradím. Vím, jak jsou někteří odborníci na slovo skoupí. tel: 777018727

reagovat
Pátek 29. února 2008 v 0:13 ® CeP reakce na …
CeP

zkus se poptat zde: www.vurh.jcu.cz

reagovat
Čtvrtek 28. února 2008 ve 23:13 ® farma reakce na …

Copak se nenajde ani jeden?

reagovat
Úterý 12. února 2008 v 19:58 ® farma reakce na …

Každopádně vám děkuji za příspěvky,ale vezmu to z jiného konce.Našel by se mezi vámi zkušený líhńař,který by mě provedl svým královstvím a předal něaké zkušenosti? Ústecko,stř.a záp.Čechy…

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 19:19 ® cercer
cercer

Hugolampa:tak si to najdi..já vím,je to tvuj..téměř.. vrstevník ale nic se nemá přehánět,víš?

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 19:02 ® HugoLampa
HugoLampa

Hade,já jsem reagoval jen na ten příspěvek,jestli si děláš legraci..Nevím jak zlobí,já jsem zatím četl jenom jeho názory..Ale jestli píše sprostě nebo nevhodně,samozřejmě máš pravdu..

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 18:56 ® HaD reakce na …
HaD

Hugo: neberu to špatně, ale zase si chlapec musí uvědomit, že všechno mu neprojde. Nebo snad ano?

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 18:43 ® skwor
skwor

p.o.: Největší legrace je, že pokud do konce týdne HaDa neposlechneš, tak na tomhle webu končíš :-)

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 18:33 ® HugoLampa
HugoLampa

Hade,neber to špatně..On neví, kdo přesně jsi a srandu si z něj dělá každý..

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 18:18 ® HaD reakce na …
HaD

petr.ondrusak: myslíš, že je to legrace?

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 18:00 ® cercer
cercer

:-)) )

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 17:41 ® kamos007 reakce na …
kamos007

had: ty jsi ze mě budeš dělat legraci?

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 17:44 ® cercer
cercer

HaD:Ať to tu napíše za trest stokrát!!:-)) )

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 14:59 ® HaD reakce na …
HaD

petr.ondrusak: uz budeš teda hodnej?

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 13:30 ® farma reakce na …

Ano,něak mi to blbne......

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 9:23 ® Zauwi
Zauwi

to farma: ty píšeš z notebooka?

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 1:37 ® farma reakce na …

Pánové,jak vás může vytočKaždopádně vám děkuji,že máte o toto fórum tak velký zájem.it p.ondrusak?Čim víc mu budete odpovídat,tím víc budete živit jeho najivity a zkřivený pohled na svět.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:27 ® kamos007 reakce na …
kamos007

cercer1: proč 8 dvojek to nic není

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:40 ® cercer
cercer

Ondrusak Ondrusák…jsi tu pár dní a už jsi si udělal celkem slušné jméno..z tebe jednou něco bude a určitě to někam v životě dotáhneš…teda…pokud tě táta nepřerazí za to tvoje dnešní vysvědčení!

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:58 ® jindrich

HaD:Samozřejmně souhlasím.Je to ale vcelku taková „móda“, a nejen tady.Holt si kluci myslí jaký jsou „frajeři“,jak to těm „dospělákům“ nandali.Pokud je pak potkáš v reálu tak to jsou zpravidla velký slušňáci.:-) A časem z toho většina vyroste.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:48 ® HaD
HaD

jindrich: no tak nějak. Rozhodně za tohle nechválit.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1