Chytej.cz

POmozte vsem necteno

22.1.2008 | Vonas | 1.877 zobrazení | 10 odpovědí

na strance www.rybareni-kladno.estranky.cz muzete pomoct zacinajicim rybarum nebo se jen pochlubit svym trofejnim ulovkem jsou tam 3 chaty Dekuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 23. ledna 2008 ve 13:11 ® b.gun reakce na …

Sander: Právě že jsou líní a vše by chtěli bez námahy nejraději na stříbrném podnose až pod nos. Se musím smát, když se v TV probírají různé návrhy na reformu školství a hovoří se tam o tom, jak je účelné, aby z dětí nebyly chodící encyklopedie, ale aby děti uměly pracovat s informacemi a věděly, kde a jak tyto informace případně najít. Pak člověk příjde na web a vidí, jak nějaký puberťák raději sesmolí dotaz (když je zrovna ve formě, tak je to alespoň trochu česky) a někdy i několik dní čeká na to, než se otázka zveřejní, respektive než mu na ní někdo odpoví. Přitom by stačilo, aby použil na stránce se nacházející lištu vyhledávání a během okamžiku by měl informací nepřeberné množství. Jenomže to by musel do toho něco investovat …

reagovat
Středa 23. ledna 2008 v 7:37 ® Piranha reakce na …
Piranha

Sandere,kamo obcas si nerozumime ale tohle je presne moje rec.Dnes neznaj rostliny vodni a baheni, neznaj zvířenu dna ani zivocichy v okoli vody, ale uz chtej echolot, pípáky, nebo luxusni pruty.Ja vyrostl na obycejnym Rexiku, kterej sem mel na plnym sklolaminatu OTAVA dokonce snad i jeste driv sem mel bambuak.Ale takovy moznosti sem nemel.Holt mladez nejak spohodlnea.

reagovat
Středa 23. ledna 2008 v 6:38 ® Sander
Sander

Robur > proč? Já se vše spojené s rybami (nejen jejich lov) musel naučit úplně sám, ale o to větší radost jsem měl z případného úspěchu, i když ten úspěch měřil třeba jen 25cm… Dnešní začátečníci mají obrovskou výhodu v tom, že když nejsou líní, prostřednictvím internetu mohou získat dostatečné množství informací, aby mohli přijít k vodě připraveni alespoň teoreticky. To za mě nebylo :o)

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 ve 22:39 ® Robur
Robur

vy jste ale oškliví

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 ve 21:25 ® Sander
Sander

skwor > 1*

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 ve 21:01 ® skwor
skwor

Sander: Chatu u Kladna nepotřebuješ, tady máš ubytování zajištěné ;-)

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 19:33 ® Sander
Sander

3 chaty? A je nějaká z nich na prodej, nebo jen pronájem??

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 19:23 ® Piranha reakce na …
Piranha

slusny cesky jazyk.Slova jako sk8, o5 a 4all :-D :D:D komoleniny jako svin.Ja vim ze si ten clovek chce usterit asi dve vteriny psani ale urcite by se mi libilo vic: opět, skejt, nebo pro vsechny. Nejsem zadnej spisovatel ja to po sobe nectu ale pokud mohu tak to pisu normalne.

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 18:34 ® dudu

Vonas- podíval sem se na ty tvoje stránky a je mě na blití z použité češtiny. Chápu hrubé chyby v pravopisu v diskusích (chodí tam kde kdo),ale hned na titulní stránku napsat slovo „VULGARYSMUS“, to mě fakt nadzvedlo a další chyby mě vzaly chuť do čtení.

Doprdele když už si dáte tu práci dělat se se stránkami, tak si to nechte od někoho opravit, nebo použijte nějaký korektor. Takhle jen šíříte bludy mezi dalšími čtenáři. Český jazyk je skoro to poslední slušný, co nám Čechům v globalizovaném světě ještě zbývá.

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 18:17 ® Piranha
Piranha

A nebylo by lepsi aby ty zacinajici rybari se zaregistrovaly na strankach chytej.cz? Bylo by to asi lepsi, ty stranky jsou tu prave pro takove lidi a nejen pro ne.

reagovat