Vyhledávání
24 HODINOVÝ RYBOLOV V ČR.CO VY NA TO?
20.1.2008 | kam!kaze | 9.053 zobrazení | 62 odpovědí
Myslím že tohle téma zajímá nás všechny tak sem s názory :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 20. ledna 2008 v 18:44 ® cormoran
-
Já jsem určitě pro povolení nonstop rybolovu, ale jen v letních měsících, nebo alespoň na vybraných revírech. Ne jenom kvůli stahování bojek, nebo jiných montáží, ale i kvůli pytlákům. Když uvidí u vody rybáře, tak na chytání zapomene.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 17:30 ® Zubac65 reakce na …
-
Na soukromý revir si nekoupí povolenku dědek, který ma krajskou a tam muže denně těžit
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 17:16 ® toms
-
no je zajímave že na soukromych revírech to jde bez problemu a totam maji co hlidat
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 16:49 ® Zubac65 reakce na …
-
Neni to ve vymýšlení omezeni.Je to v celkové změně chovani rybařu.Začína to kšeftováním s brigádama.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 16:40 ® skwor
-
chosebaits: Jasně, na stojáku s angličákem to jde. Já ale chytám plavačku stylem matchka, pevný splávek, pár drobností ve vestě a projdu kus řeky (jdu po tlouštích). A to se potmě dost dobře nedá
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 16:35 ® LojzaRybka
-
aspoň aby se dalo chytat non-stop přes léto,jako je to na slovensku a v jiných zemích
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 16:32 ® toms
-
není nat to v létě chytat v noci protože přes den v 35 stupnových vedrech moc ryby neberou byl bych pro lov 24h za určitých podmínek třeba být osvětlen at jdu vidět kvuli kontrole třeba jen na určitych místech a pod.no RS by se měla profesionalizovat aspon čast a být nekompromistní jinak to bude vypadat jakto vypadá známi mužou všechno a jiné budou buzerovat viz děláni brigád polovina nedělá nic a jen chlasta a pak má 100h brigat ročně a prodávaji to jiným no hnus a rybářsky řád je 20let na spět
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 16:18 ® rgb23
-
večer za tmy se chytat může, tak proč by se nemohlo i přes celou noc. Kdo chce masařit, zvládne to stejně.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 16:07 ® Prutos reakce na …
-
Hora: I vláčkaři by chtěli…
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 15:40 ®
-
no plavačka v noci?mně to láká viděl sem jednoho chlápka a hodlám to letos taky zkusit…splávek a misto antenky tu svítící tycku
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 15:38 ® chosebaits reakce na …
-
skwor-plavačka v noci je supr.Ty nechytaš na plavačku v noci.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 15:37 ®
-
já bych to viděl asi tak že masaři byli,jsou a budou a nějaký pitomý zákony jim v tom nezabrání… tak proc je furt řešit,ne?nevim proc by se mělo vše řídit podle masařů…
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 15:34 ® pipa reakce na …
-
zas tady cejtim vykendovy zavistivi rybare … snad si s masarema nebo pytlakama poradite ne ? a když je nevidim , tak bych rad v klidku zachytal a vzdit je tam klidek a sumcař ani kaprař nejsem ......
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 15:27 ® skwor
-
A mě to je celkem jedno
reagovatChytám převážně vláčku a plavanou , takže lov Nonstop nepotřebuji.
- Neděle 20. ledna 2008 ve 14:41 ®
-
no ja sem taky pro prtože ve dvanáct balit pruty na boilie a ve čtyry je zase nahazovat je pitomost..a kort když to večer nejvíc bere, že? ale letos už s tím stejně nic nikdo neudělá
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 14:20 ® Zubac65 reakce na …
-
Rybaři kteři jsou proti chytani v noci ,by si měli uvědomit že omezuji ty kteři vnoci chytaji radi a neni to proto aby kradli ryby.ja jim nezazlívam že chytají jen za světla.Duvody jsou ruzne-boji se potmě,pořad se motají a vubec si nedovedou představit zdolavat po tmě 5Okg sumce.Lepši to bude těm ostatním zakázat a napadat je že jsou masaři.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 14:18 ® chosebaits
-
Je to oprus vytahovat montaže v noci ven. Kaprař to většinou odhodi,ale sumcař ma s dvěma hulkama prace min. na 30 minut. Ja chytam nonstop již 6 let a nemam stim unas problem.Zatim.Když to povoli,tak se bojim že to bude u vody jak na vaclavaku. Asi bude lepši,když to nechaj zakazany.Mam rad pohodu klidek tabaček.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 14:04 ® slimak
-
Stahovat v noci montáže na sumíky je fakt pakárna a člověk se tak ochuzuje o krásný pocit být v noci u vody a čekat na svou vysněnou rybu..jsem rozhodně pro lov non stop.Nevite jestli to bude povolený přes léto na Orlíku,ještě jsem na to nekoukal…
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 13:51 ® Robur
-
pak ten sumec bude rád za rybičku naservírovnou v poledne a u břehu
reagovat, ne to berte jen jako rýpnutí
- Neděle 20. ledna 2008 ve 13:50 ® vagi
-
Zubac65– sumce zatím nechytám, ale přesně takhle jsem si to představoval. Musí to být strašnej vopruz to všechno před půlnocí stahovat. Hora- jak jednoduché… JÁ to nepotřebuji, takže zakázat! Ach jo. Jinak RS je téma na jinou diskusi (letos nula kontroly), ale stejně by to ty chlapy, co to dělají v noci měli strašně těžké i kdyby jich bylo víc. A znova opakuji: kdo chce brutálně masařit, nepotřebuje na to noc.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 13:47 ® Zubac65 reakce na …
-
Jednoho krasneho dne se budeš divit že ti neberou plotič ky a pak přijdeš na to že ti neberou proto že je sežrali sumci.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 13:40 ® Zubac65 reakce na …
-
Když sumec loví v noci tak ho asi nebudu lovit v poledne .
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 13:35 ® Hora
-
Ještě mi prosím Tě vysvětli,kdo to je -všechny?Pokud já vím,tak v noci chytají většinou kapraři,rybáři co chytaj sumce a pytláci.Neslyšel jsem,že by v noci chtěli chytat vláčkaři,muškaři,feederaři a plavačkáři.Pochybuji,že by si šel v noci zachytat rybář,kterému stačí si zachytat pro potěšení pár plotiček.Já lov nonstop k rybařině třeba nepotřebuji ani nevyžaduji.Mě osobně stačí povolená doba lovu tak jak je.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 13:30 ® Zubac65
-
Věnuji se lovu sumcu.Je opravdu užasne když v osm večer vyvezete nastrahy tř. 28O m a o pulnoci vše musite stahnout.Než rano vyvezete je 5 hodin mužete vše zbalit aji t domu.Aby toho nebylo malo v sez 2OO8 plati na sev.moravě zákaz vyvaženi nad tim už zustava rozum stát.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 13:26 ® Salmo reakce na …
-
no tak pno je to s tím posílením strašně relativní třeba já jsem za tenhle rok potkal jenom jednou porybnýho a můžete mi věřit že na rybách trávím hodně času.A když jsem viděl co se děje třeba na Vranově jak tam dědci masí jendoho cejna za druhým adt. tak mi bylo celkem smutno že se to děje a nikdo tomu nezabrání.........
reagovat
a to si ani nechci domyslet co by se tam dělo v noci :-/ - Neděle 20. ledna 2008 ve 13:22 ® Hora
-
Nepovolit.Vzhledem k současnému stavu masařů na českých a maravských vodách s lovem nonstop nesouhlasím.Kdo chce,tak stejně v noci chytá,bez obav z následků,tak co.Rybářská stráž u nás zřejmě neexistuje a není v lidských silách pár lidí,tento stav změnit.Pokud se nezmění myšlení a chování lidí,co se nazývají sportovní rybáři,říkám ne.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 12:55 ® pipa reakce na …
-
souhlasim s tebou … vis oni asi neznaji tu pohodu u vody …
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 12:06 ® vagi
-
Pravda, pravda. Povolit, povolit, povolit. Neznám horší pocit, než je muset začít v létě balit před půlnocí a vůbec nezáleží na tom, jestli berou nebo ne. Prostě mě to v noci baví. A neuznávám v tomto případě připomímky a argumenty, že by bylo potřeba např. posílit kontroly RS atd. Ten, kdo rybářský řád porušuje a chce si domů nosit kvanta ryb, to stejně bude dělat (a myslím, že radši přes den). Chtěl bych se zeptat, co na to HaD a ostatní sumcaři, když na většině našich revírů musí ve dvanáct balit?
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 11:49 ® Salmo
-
100% jsem pro ale musela by rybářská stráž trochu máknout aby masaři nemasili(přeci jenom by to v noci šlo o dost líp než ve dne :-/)
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 11:43 ® Piranha
-
pokud by to byla metoda vlacenim nebo muskou tak bych chtel vydet ty Ramba s rukama jako lopaty
reagovatJinak sedel jsem 14 dni na jednom fleku a i kdyz to bere jako krava tak po tejdnu to omrzi a clovek vymejsli ruzny pic… aby se jinak zabavil.Jinak pokud myslis zda povolit rybolov pres noc tak to je samozrejmosti.Povolit povolit povolit.