Chytej.cz

24 HODINOVÝ RYBOLOV V ČR.CO VY NA TO? necteno

20.1.2008 | kam!kaze | 9.051 zobrazení | 62 odpovědí

Myslím že tohle téma zajímá nás všechny tak sem s názory :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pátek 25. ledna 2008 ve 13:47 ® bobajz reakce na …
bobajz

Hora:Upřímně to nevím a vlastně ani nechci.Po zahájení v listopadu k vodě zásadně nechodím.A co se týká Těrlické,tak ač jsem havířovák,nejezdím na ni.Z místních důchodců je mi zle.Ale pořád nechápu,co má ta hrůza po zahájení společné s letním lovem nonstop.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:36 ® toms

Hora:no pokud jsem viděl dobře tak to video nebylo v noci a děloseto za bíleho dne ty myslíž že ty 4h tomu zabrání a těch 10%procent slušných má byt omezováno toby mnělo být spíš naopak třeba tak že kdoby chtěl chytat po 24h musel bysi dokoupit třeba povolenku za nějakou normální cenu a jen ch a p a jen na některých revírech a třeba i usecich

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:51 ® Rem700

Jsem pro, hlavně v létě…ale za podmínky dodržování jasně stanovených pravidel…na jejichž dodržování tento národ nemá morálně…takže by se tím akorát zvětšil časový prostor pro plundrování vody..takže v rybím zájmu raději ani ne…Za sebe ano, v zájmu ryb NE......

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:07 ® Hora
Hora

Tak to video z té masařiny mě dodalo.A takovejm by jste chtěli dát možnost chytat nonstop a podobné pikačoviny? 90% rybářů jsou masaři,ať si říkáte co chcete. bobajz-víš jak to vypadalo loni po hájení na Těrlické přehradě pod policajtama?Rybáři se tam poprali o místo ve frontě na násaďáky,hovada jedny.Znám tu přehradu od napuštění,bydlel jsem kdysi v Havířově,ale co se tam děje dnes,je děs a hrůza.Budu to opakovat znovu nepovolit.Pokud se nezmění myšlení lidí a rybářskej řád,tak ne.

reagovat
Středa 23. ledna 2008 ve 13:24 ® b.gun

Ano, za jasně stanovených pravidel (třeba se inspirovat v SR – osvětlení lovného místa …) jsem pro zavedení lovu po 24 hodin. A než mne někdo z něčeho nařkne, ne, opravdu nejsem kaprař.

reagovat
Středa 23. ledna 2008 v 10:49 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

V Polsku je vlačka povolena ot 1.ledna jak na PS tak na MP jen jsou doby hajeni tak se nesmi chytat a to se jedna jeden měsic jak některy podle toho ktery dravec je ve třeni,a take non stop jen tyh ryb je tam bida.Tam kde je dobře zarybněno,tak se chlida den a noc je velke pytlactvi a take velke pokuty bracha mi žekl že posledně jak chytli pytlaki jak chytali na agregat dostali 2 roki natvrdo a 35000 tysic na přepočtani na koruny bez odvolani.VPolsku se za pytlactvi přysně tresta jak divokou zvěř tak ve rybastvi proto že tam to ubyva a ve ryhlym tempu no ubyvalo jak udělala vlada rybařskou a myšlivskou police tak pytlactvi ubylo o 50 procent.A panove klidneho lovu a kamaradi musimy bojovat za chytani 24 h stačilo by měsice 5 do 8 včetně to starči,uš mě nebavi balit se jak kokot ve dvanast a čekat do 4 jak pič…a čumit se do tmy jak černohovi do ryti.

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 ve 20:13 ® Tomash reakce na …
Tomash

Prichy : Nejlíp se chytají štiky v březnu na „ruskou třpytku“, Znáš? :-D Připtav mi prosím formu na 3D mašině ;-)

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 19:44 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Prichy: sorry ale nepochopil si to nebylo to mířený proti vláčkařům taky vláčím jen sem chtěl podpořit to tomovo proti

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 19:30 ® Robur
Robur

já chci zase vláčet celý rok a více nasazených dravců na úkor kapra…

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 18:14 ® Prichy reakce na …
Prichy

Tomash: lucioperce chyta stejne pres noc, takze si vlastne i my muzeme delat, co chceme…jdeme vlacet! Nebo pockame az na treni? Co rikas?

Lucioperce: pokud nekdy budes nekoho kritizovat, ze neco nedodrzuje, tak si nejprve vzpomen na sebe ;-)

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 18:02 ® Tomash reakce na …
Tomash

lucioperce : Jsem pro v měsících od 6.-9. měsíce v roce. Toť vše. Spíš jsem chtěl trochu vyvolat reakce. Když všichni pro, tak já proti :-D

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 17:10 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Tomash: ty zmetku jeden vláčkařskej neser se nám do toho :-D :D:D,

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 16:49 ® Tomash
Tomash

Jsem zásadně PROTI. K čemu to jako je dobrý?!

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 16:48 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

sleduji tuto diskusi a shledávám ji zajímavou. Jsem pro chytání nonstop, hlavně v létě. Všiml jsem si zde názorů, ať s tím někdo něco udělá. Dokud se nenašel „někdo“ kdo předložil petici na K70, tak to taky byly jen řeči a dnes pomalu přibývá revírů kde je horní míra kapra. Teď jsou před námi dva rybářské veletrhy. Tak tam prosím „někdo“ předložte petici za nonstop chytání a možná se stojaté vody rozhýbou

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 16:30 ® toms

zajímaly bymě ty duvody proč jeto zakázane a pokud jeto jenom v tom žebyse masařilo tak at svaz stím něco dělá a neomezuje slušné rybáře a taky bych zaved revíry ch a p kde jeto možné uhlídat protože i my rybáři keří nemají tolik toho času sedet pořád u vody a čekat na násadu bysmesi rádi zachytali jenže pokud zato nebudem bojovat aspon peticema takseto jentak nezmění

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 15:01 ® kaprnak
kaprnak

Ja si myslim ze pro nas kaprare je to velky prinos.Aspon se vetsina kapraru nemusi ubirat do zahranici kvuli tomu ze se to tady nesmelo.A taky se snad zvysi kontroly rybarske straze coz bude jenom dobre.

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 ve 12:13 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

Robur co se jedna tyh čarek ptačku nat pismenama tak jsem vryti nevim kde je mam davat a ř-ž to uš jsem upylně vprd…atake h-ch

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 11:22 ® Robur
Robur

muhehe, Tučňák důvod tvé špatné češtiny je jasný, jen se mně líbí, že první věta /vulgární/ je bez chyby /až na čárku/ a pokulhává až ten zbytek:-))

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 11:08 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

Panove jedna věc mě sere,jestě nikdo nevysvětlil s vedeni ČRS proč nehci to povolit duvot.Nektere odpovědi jsem slyšel na vlasti uši ot vedeni kteřy mai vysoke školy že jsem se chytal za hlavu jak takovy prymityv muže vest celou zakladnu, oco se im vlastně jedna o rybařskou strař ktera ma strah hodit kontrolovat rybaře v nocy,proč neudělai rybařskou strař jak v Polsku věk 25 let nikdo se nedostane nad 40 let dělat tou pracu takova je podminka.Brat to děla a snim jsem mlouvil mai take pravomoce jak police oblečeni zelene a hodi na vypady s dvoma aš 5 porybnyh.V nocy je krasne chytani a ne se balit jak bulbec ve 24 h a sedět jak kok. do 4 rano.Nech mi vedeni vysvětli duvot tak mořna je pohopim, stěřka jen mořna,všude se chyta non stop jen tady jsou vyimki.Prominte za češtinu.

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 10:27 ® bobajz reakce na …
bobajz

Hora:Nechápu,proč jsi tak vztahovačný.Já přece tvůj názor beru,ale chybí mi tam trocha tolerance z tvé strany.Tím,že to bude dle tvého přání,omezuje se skupina rybářů,která nonstop chce.Čím ale budeš omezen ty,pokud se nonstop chytat bude?To mi vysvětli!Budeš moct chytat jako dosud.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 ve 20:36 ® Hora
Hora

No vždyť to říkám,každý kdo řekne jiný názor,je lump.Nejlíp ho hodit rybám,né?Něco mi to říká …

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 v 19:31 ® Zubac65 reakce na …

bobajs-děkuji, to jsi vystihl uplně přesně-serme na dálnice mi to víc nejede.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 v 18:10 ® bobajz reakce na …
bobajz

Hora:Tvoje názory mají asi takovou logiku,jakoby majitel velorexu,který je schopen max. rychlosti 50km/h,trval na tom,že bude všude možná jen tato nejvyšší rychlost,protože mu to stačí.A ostatní ať si trhnou.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 v 17:19 ® Zubac65 reakce na …

Ten kdo chce chytat v noci musí jezdit na Orlík nebo na soukromé reviry kde to jde.Ale proč jezdit tř, 5OO km když mam pěknou vodu pod okny.Takoví jako ty do toho rypou a a argumentuji že se budou v noci krást ryby,Vlačej si v poledne a neotravuj.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 ve 13:45 ® Hora
Hora

včera ve 13:20® Zubac65, reakce na …

Rybaři kteři jsou proti chytani v noci ,by si měli uvědomit že omezuji ty kteři vnoci chytaji radi -Tak to si mě rozesmál,větší blbinu neznáš?Napsal jsem tady jenom svůj názor,jak je v otázce psáno,tak to všechny ty lidi co chtějí v noci chytat tedy omezuji,že ? Super.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 v 11:53 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Povolit- stejně chytám přes noc ale nebaví mě bejt vysranej pokaždý když se kolem něco šustne a nebo plašit když přijíždí nějaký auto bylo by to super, hezky v klídku chytat a ničeho se nebát a soustředit se jen na sumíky

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 v 9:03 ® kam!kaze
kam!kaze

No,myslím že dokud bude ve vedení ČRS a MRS sedět skupina tzv dinosaurů,tak se toho stejně nedočkáme.Určitě je tady problém s lidma,kteří by toho využívali k MASAŘENÍ.Ale určitě by to šlo nějakým způsobem omezit.Např.jak jsem tady už v nějakém příspěvku četl profesionalizací RS.V tomto případě bych preferoval presumci nevinny a dal bych nám rybářům šanci dokázat,že jsme slušní a poctiví lidé,kteří si váží možnosti lovit 24 hod.denně.Pokud to jde v jiných evropských zemích,tak nevím proč by to nešlo u nás.Ono by stačilo,kdyby to zkusili třeba na jeden rok a aby nechali rybáře do sumáře na konci roku zapsat konkrétní úlovky,které byly v době 24–04 hod. ve zvláštní kolonce.Jak se zpívá v jedné pohádce:statistika nuda je,má však cenné údaje:)Možná jsem naivní,ale pokud se chce,všechno jde.Já jsem hlavně na dravce a když mám v létě ve 24:00 stahovat prut na sumce,který jsem zavezl v 9 večer,tak mne berou všichni čerti.Nicméně to udělám.Za tři minuty potom uslyším jak se vypukal sumec na místě,kde jsem měl bojku a chce se mi brečet.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 v 7:14 ® kam!kaze
kam!kaze

Pro Horu:Všechny kromě vláčkařů,muška­řů,feederařů a plavačkářů :-)

reagovat
Neděle 20. ledna 2008 ve 23:03 ® Zubac65 reakce na …

Určitě by to uvitali rybaři kteři chodi rano do prace.Odpoledne je vedro.V noci by si mohli zachytat 7,8 měsic

reagovat
Neděle 20. ledna 2008 v 19:25 ® 

taky zajímavej názor …ale nonstop určo jen přes léto ..jindy to ani nemá cenu..

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1