Chytej.cz

chrostíci a jejich úbytek? necteno

19.1.2008 | bubu | 13.485 zobrazení | 135 odpovědí

jakou máte zkušenost s výskytem chrostíků v poslední době? Mně osobně se zdá,že na pstruhovce,kde nejčastěji lovím,jejich populace neustále klesá. Prostě mi to večerní rojení začíná chybět a následně i lov na jejich imitaci není tolik účinný. Dík za vaše postřehy.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...
Neděle 10. února 2008 ve 22:45 ® LojzaRybka
LojzaRybka

toto je fotka z léta,je jich jak na sr…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3131.jpg
Čtvrtek 7. února 2008 v 15:18 ® HugoLampa
HugoLampa

A taky rybáři..Když jsem jednoho potkal a sebral mu krabičku,tak byla taky plná chrostíků…

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 ve 14:52 ® modrak reakce na …
modrak

Pike> Já si myslím, že za úbytek chrostíků můžou kapři. Sadí se jich čím dál víc a když jsem jednoho kuchal, tak chrostíků byl plný. To musí nějak souviset.

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 ve 14:14 ® HugoLampa
HugoLampa

Ted nevím,jestli si děláte zase prdel z Petra Ondrušáka (jestli ano,už to není moc vtipný) a nebo mluvíte vážně? :-)

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 11:36 ® drozďák reakce na …

Pike: tak zase si o něco chytřejší.

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 0:08 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Pike007>myslim si že nemáš vůbec pravdu,asi jsi ještě nikdy nebyl na ohři,tady je chrostíků jak na s… a duháci jich jsou tady taky někdy nacpaný,ale né jen duháci,pod každym kamenem je několik vranek a řeknu ti že to je rybka co sežere vše naco ve vodě narazí,od jiker až po pijavky a chrostíky,a chrostíci tu neubejvaj a vranek naopak přibývá

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 v 0:00 ® Pike007

Já si myslím, že za úbytek chrostíků můžou duháci. Sadí se jich čím dál víc a když jsem jednoho kuchal, tak chrostíků byl plný. To musí nějak souviset

reagovat
Středa 6. února 2008 ve 23:50 ® Pikes reakce na …
Pikes

vagi> aha, tak „jak na perlíny“ sem předtím přehlídl, až teď sem tam juknul.. No tak dobře, ale sem zvědav jak dlouho mu to vydrží.. :-)

Salmo> :-D

reagovat
Středa 6. února 2008 ve 22:01 ® vagi
vagi

pikes – ztracený syn slíbil, že už bude v pohodě, tak už ho neprovokujme, ať mu to vydrží. Vše je vyříkáno a prý už to teď bude o.k. viz fórum „jak na perlíny“

reagovat
Středa 6. února 2008 ve 20:31 ® kamos007 reakce na …
kamos007

pikes: hele já se jen ptám jestli jste zjistili tu záhadu

reagovat
Středa 6. února 2008 v 19:58 ® Salmo
Salmo

Pikes> nenavážej se do něj nebo chytne rapla :-D

reagovat
Středa 6. února 2008 v 19:43 ® Pikes reakce na …
Pikes

petr.ondrusak> hele trapko já myslím že si psal – (30. ledna ve 21:15), že na toto forum už ani nepáchneš a jaksi máš problém dodržet slovo.. Tak pro příště laskavě buď chlap a ne ubožák, a když něco slíbíš, tak to dodrž!!!

reagovat
Středa 6. února 2008 v 17:28 ® kamos007
kamos007

tak už jste vyluštili za záhadu s chrostíky?

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 18:16 ® HugoLampa
HugoLampa

jindrich:Kdybych věděl,že Ti to je jasné,tak bych napsal, že lanem :-D ..

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:58 ® jindrich

Hugo:Není potřeba se omlouvat.Alespoň si má člověk možnost rejpnout:-))

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:55 ® HugoLampa
HugoLampa

Omlouvám se,špatně jsem to napsal :-) ..Myslel jsem vázat chrostíky :-) ..

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:42 ® jindrich

Hugo:Prosím Tě,nebyl bys tak laskav a nedal sem alespoň stručný návod,jak se váže duhák? :-))

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:27 ® HugoLampa
HugoLampa

PO to spiknutí odhalil..! Možná bych to ještě trochu pozměnil..Duháky nám sem nenastrčili imperialisti ze Západu ale někdo,kdo je neumí vázat a závidí ostatním,že to umí a při rojení si krásně zachytají..

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 16:08 ® modrak reakce na …
modrak

A dle mého má pravdu ZN. Můžou za to cyklisti. Úbytek chrostíků byl pozorován až v posledních letech a to v souladu se vzrůstající oblibou cyklistiky. A jak se pozná veselý cyklista? Že má mezi zubama mouchy. Pravděpodobně však nejde o mouchy, ale o chrostíky.

… mě se to jeví vcelku logický.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 15:14 ® Firetiger
Firetiger

Jasně, že to je logický. A navíc jsem odpověděl i na to, proč Regulus u Tišnova úbytek chrostíků nezpozoroval – kucí brněnští se prostě včas odtrhnli. Napadá vás pádnější důkaz pravdivosti mých slov?

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 15:11 ® Robur
Robur

cesta z toho ven je, krmit duháky geneticky modifikovanou mandelinkou /imperialistický brouk/, ta PO nevadí, ale duháka spolehlivě zabíjí.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 15:08 ® Zauwi
Zauwi

to Firetiger: mě se to jeví vcelku logický…

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 15:06 ® Firetiger
Firetiger

Takže to shrnu: chrostíci mizí proto, že je žerou duháci. Duháky nasazuje Svaz. Ergo kladívko za úbytek chrostíků mohou funkcionáři z Olšin. Většinová společnost si to ale neuvědomuje, protože Akademie věd drží se Semeníkem basu. Teorie o spiknutí je na světě. Už zbývá jen dodat, že duháky nám sem nastrčili imperialisti ze Západu, protože nám nepřejí naše štěstí.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 13:45 ® Cottus reakce na …

bubu: A což takhle zkusit seriozní průzkum…třeba AV ČR, či jiný VÚ? Pravdou je , že mnohé instituce se právě srovnávacích výsledků bojí…výsledky totiž boří mýty, na kterých se řada pracovníků slušně přiživuje!

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:19 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

ZN>nemáš pravdu,za všechno můžou trpaslíci

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 9:10 ® ZN
ZN

petr.ondrusak: já si myslím, že za zmizení chrostíků mohou cyklisti.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 22:15 ® kamos007 reakce na …
kamos007

salmo: tak smůla nechcete vyřešit záhadu tak na toto forum už ani nepachnu

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 21:58 ® Salmo
Salmo

bez komentu já už jsem si s ním dal práce dost a dost :-D

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 21:57 ® kubas
kubas

Jak by řekl jeden známý, to prostě ani nebývá:-)

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 21:56 ® skwor
skwor

Panebože, to je vůl :-)) )

reagovat
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...