Vyhledávání
TVV 2008
17.1.2008 | toulovec | 2.666 zobrazení | 28 odpovědí
Pánové omlouvám se, ale letos jsem akci nějak neukočíroval. Prostě se mi mailem a přez skype a ICQ ozvalo tolik lidí, že jsem si je jednoho krásného dne sepsal na papír a zjistil jsem že je plno. Rozhodl jsem se tedy že nic nebudu dopředu nic anoncovat, prostě uzavřu prezenčku a bude. Kdo je přihlášen, toho jsem již kontaktoval, kdo se nevešel do soupisky na bodovaných pozicích má smolíka a je v tom pořadí jak se mi ozval, zařazen na místo náhradníka. Jinak akce se 22. – 24. 2. 2008 koná v Kostelci nad Orlicí v Penzionu U Kapličky. Tedy tak jako tradičně, poslední únorový víkend. www.ukaplicky.cz www.mapy.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 18. ledna 2008 ve 23:55 ® brčal
-
ok díky
reagovat - Pátek 18. ledna 2008 v 11:50 ® Robur
-
to MY ns veletržním srazu v Brně máme ještě volno, přijďte si apoň k nám umotat opici
reagovat. Muchy už jsou překonané.
- Pátek 18. ledna 2008 v 8:22 ® Robur
-
no tak to jsou náhradníci v v loji, protože neví na koho mají uvalit kletbu, přivolat pomocí černé magie pohromu popřípadě zničit dopravní prostředek atp. Hoši, to vám nezávidím.
reagovat - Pátek 18. ledna 2008 v 7:39 ® toulovec
-
peníze neřeším, protože to bude opět nevýdělečné, dle skutečnosti – náklady rozpočítáme a vydělíme počtem účastníků. předběžně počítám že by to mohlo bejt stejný jako loni ubytko + jídlo + trika, nic víc, nic míň platba při příjezdu u mě na báru až budu rozdávat klíče.
seznam lidí není třeba, kdo jede, tak o tom ví. Tomu jsem buď volal, nebo poslal SMS, nebo jinou potvoru. Seznam náhradníků taky není třeba, pokud se uvolní místo, náhradníka okamžitě kontaktuju a dozví se podrobnosti. Ovšem v tuto chvíli jelikož jsem s každým mluvil a všichni potvrdili účast, asi je seznam konečný. Náhradníci mohou pouze doufat v příchod chřipkové epidemie.
reagovat - Pátek 18. ledna 2008 v 0:22 ® jindrich reakce na …
-
Dost zásadní dotaz
reagovat,by mně taky zajímalo
- Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 23:55 ® brčal
-
Platba jako minule zaloha pak doplatek nebo až na místě ? (ubytování,jídlo )
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 23:46 ® jindrich reakce na …
-
fikus:Kde je jaký seznam????
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 23:36 ® fikus
-
tak jsem znovu nakoukl do seznamu přihlášených a vidím, že nezbylo místo na Riciho, což mne mrzí. Ovšem mohu zodpovědně prohlásit, že „Riciho bábovka“ BUDE!!!
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 22:57 ® Kachna reakce na …
-
toulovec: Prosím vystav soupis náhradníků. Ať víme, jestli je šance se vůbec chytit. Za celí kolektiv děkuji, předem, samozřejmě.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 22:53 ® HugoLampa
-
Aha,tak už vím co to zhruba asi bude
reagovat..To bych se tam opravdu naučil vázat tohle?Takovej uměleckej výtvor by mi bylo líto hodit do vody..Když už jsem si začínal myslet,že přece jen nemám obě ruce levé,tak objevím tohle..Jdu se stydět do kouta..
- Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 22:45 ® Slehy
-
V pohodě.Celkem jsem s tím počítal,že letos nepojedu.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 22:43 ® toulovec reakce na …
-
rád bych ti kamaráde pomohl, ale takových je vás asi 20
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 22:34 ® Slehy
-
Toulovec:Pokud by zbylo místo,rád bych jel. Po loňské zkušenosti bych nerad ale zabíral místo někomu,kdo tam jede opravdu vázat a ne jen plkat,karbanit a chlastat s kámošema.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 22:18 ® dzandys
-
toulovec: Docela jsem se těšil,ale nějak mě nenapadlo,že se mám angažovat i jinak,než sledovat,kdy se objeví oznámení s termínem a šancí se přihlásit. Holt líná huba – holý neštěstí. P.S. Pro rok 2009, mám poslat emila radši už teď?
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 22:05 ® Tomik
-
Ty muchy – to je pecka!
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:57 ® toulovec
-
samozřejmě toto jsou extrémy, ale asi máš představu že ruce má šikovný, nápady dobrý a že obyčejnýho goldíka zvládne a má nám co ukázat
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:56 ® Coturnix reakce na …
-
končím s muškařením, až si na tohle zvyknou ryby, už si nikdy nezachytám
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:52 ® toulovec reakce na …
-
ty pako, toto najdeš u něho v krabičce, on takto skutečně váže chytací muchy! To nejsou muchy na ukazování. Já bych to dal do vitríny a každý ráno bych si to chodil s oblibou prohlížet. Daněk to naváže na prut a šup s tím do vody.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:52 ® bubu reakce na …
-
Ivo,a bude se tam vázat i něco pro ryby?
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:48 ® Chose reakce na …
-
řekl bych že je to vázaný až moc na efekt
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:46 ® toulovec
-
pecka jaxviňa co?
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:44 ® toulovec
-
.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:43 ® toulovec
-
.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:43 ® toulovec
-
.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:42 ® toulovec
-
tož si dovolím hned poslat několik upoutávek na práci od Daňka, na kterého se já osobně těším moc a moc.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:37 ® regulus
-
Ivošku, měl bys shánět větší penzion. -:)))))
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:34 ® jiris
-
Tak kdo to budu, kdo ma padaka, teda smolika?
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:32 ® HaD
-
No a můžeme se začít těšit
reagovat