Chytej.cz

RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ 2008 necteno

16.1.2008 | vagi | 3.874 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj všem. Zajímal by mě poměr, kdo z vás má a nemá (na stole, na zdi, na záchodě či jinde) rybářský kalendář? A co říkáte na kalendář KAJMAN 2008? Chci si ho pořídit. Může někdo doporučit či vymluvit?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 4. února 2009 ve 23:08 ® Frk reakce na …
Frk

jo a nesměj se. Je to vážná věc :-))

reagovat
Středa 4. února 2009 ve 23:07 ® Frk
Frk

Had/ Přiznám se. Rádši jsem oslovil středočechy. Dostal jsem jich ale jenom pět. Takže. Lze to letos na příští rok nějak ošetřit vývoj a distribuci včetně těch stolních rybářských hambatých???????

reagovat
Středa 4. února 2009 ve 14:26 ® sus1 reakce na …

HaD::-))

reagovat
Středa 4. února 2009 ve 12:50 ® Robur
Robur

kdybysbyl podnikatel, tak to vidáš ve Vietnamštině či pravoslavně, to by se to dalo posunout:-)) , ale jak jsem psal Kluci v akci jsou dobří taky

reagovat
Středa 4. února 2009 v 11:28 ® HaD
HaD

No po pravdě jsem letos neměl žádné. Podcenil jsem to a když jsem je chtěl objednat, už byly byly vyprodány. Sice mě to těší, ale i mrzí. Tak příští rok.

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 22:24 ® sus1 reakce na …

Hadice má průser!!! měl jich letos málo.:-)) )

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 22:23 ® Padis
Padis

Já mám na stole kalendář od HaDa

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 21:13 ® sus1 reakce na …

Robur:Neee,Tebe dávají na Harmasan.:-)) )))))

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 21:10 ® Robur
Robur

to si děláš prdel, doufám že v těch Strkanicích aspoň nevísím někde na hajzlíku:-D

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 21:01 ® vagi
vagi

robur: cepíno má taky svůj, ukazoval mi ho a docela dobrý, jen mi ještě neposlal peníze za to ,že jsem tam taky. Tobě už jo? :-)

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 20:57 ® Robur
Robur

od lońského roku kupuji kalendář Kluci v akci /ten s kuchařskou tematikou/ a je to docela inspirující.

Ale Hadovi by se zde měla udělit důtka, jak to podcenil:-)
a možná to vypadá blbě, ale asi si budu nechávat dělat kalendář z vlastnách fotek. člověk má aspoň na co vzpomínat. Např. babičkm se to líbí moc.

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 20:51 ® Losfedos
Losfedos

ten je jiz bouzel vyprodany…

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 20:42 ® Michal/
Michal/

Já náhodou vlastním letos kalendář právě od Kajmana, je fajn. Je tam o každé rybě trochu, občas recept, ne jak v jiných kalendářích, kde jsou jen recepty :-)

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 20:32 ® vagi
vagi

Co nového v letošním roce? Máte rybářský kalendář?

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:37 ® HaD
HaD

fakt mě to mrzí, ale nezajímal jsem se o to moc, protože kdybych ho posílal na dobírku, tak poštovné je skoro víc, než cena samotného kalendáře. Teď jsem ho chtěl nabídnou s DVD, ale bohužel mi řekli, že je vyprodanej. Já to neovlivním. Jsem jen autor fotek a textů a zbytek je na vydavatelství.

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 19:28 ® Raf
Raf

Jakožto redaktor Kajmana mám samozřejmě rybářský kalendář KAJMAN 2008 (2009). Je-li na chytej kalendář vyprodaný, tak bych asi doporučil ten kajmaňácký :-)

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 19:27 ® cercer
cercer

já takýýý!!

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 19:02 ® vagi
vagi

Už je čas.............., jak jste na tom s kalendáři? Už jste viděli nebo máte nějaký pěkný rybářský na r. 2009? Davide: dotisk, dotisk, dotisk! Já chci kalendář :-)

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 v 19:52 ® Salmo
Salmo

Já mám kalendář od HaDa moc pěknej díky :-)

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 ve 13:39 ® vagi
vagi

Chytej má svůj kalendář? To jsem vůbec nezaregistroval. Určitě bych zakoupil i když má problémy se „stáním“ :-)) Příště více osvěty nebo mně možná lepší oči…

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 v 0:23 ® cercer
cercer

:-)) )

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:35 ® Robur
Robur

Bubu, já když si tě představím, tak se mně taky nepostaví, konstrukce nekonstrukce, takže ten tvůj kalendář je na tom docela dobře:-))

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:32 ® bubu
bubu

já jej pravidelně dostávám pod stromek. Letos mi moje koupila kalendář Chytej.cz a kdybych si jej neopatřil jinou a pevnější konstrukcí,tak se nedá postavit. Davide,příště ať ti tam dají pořádný tvrdý papír. :-))

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 v 17:12 ® cercer reakce na …
cercer

já mám každý rok nějaký rybářský kalendář…letos jsem nějak zaváhal a ještě žádný nemám..a když není rybářskej tak radši žádnej!!tak jedeme doma zase na ten starej z 2007…zatííím..:-)

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 v 10:24 ® Robur
Robur

je to trochu mimo téma, ale dobrá věc zaslouží pochvalu. Brouzdal jsem knihkupectvím a hledal ván. dárek, díval jsem se na knihy Kluci v akci za cca 450Kč a prodavačka mě upozornila i na kalendář za 85Kč a je tam paradoxně mnohem více receptů než v té knize a fotky na slintání. Takže nakonec jsem ho vzal a už jsem dvakrát dle toho vařili.-)

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 v 10:04 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Ahoj,já mám rybářskej kalendář na zdi,ale i na stole,je to kalendář od Milana Wiša,jsou tam dost pěkný obrázky.

reagovat