Vyhledávání
RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ 2008
16.1.2008 | vagi | 3.874 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj všem. Zajímal by mě poměr, kdo z vás má a nemá (na stole, na zdi, na záchodě či jinde) rybářský kalendář? A co říkáte na kalendář KAJMAN 2008? Chci si ho pořídit. Může někdo doporučit či vymluvit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. února 2009 ve 23:08 ® Frk reakce na …
-
jo a nesměj se. Je to vážná věc
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 23:07 ® Frk
-
Had/ Přiznám se. Rádši jsem oslovil středočechy. Dostal jsem jich ale jenom pět. Takže. Lze to letos na příští rok nějak ošetřit vývoj a distribuci včetně těch stolních rybářských hambatých???????
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 14:26 ® sus1 reakce na …
-
HaD:
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 12:50 ® Robur
-
kdybysbyl podnikatel, tak to vidáš ve Vietnamštině či pravoslavně, to by se to dalo posunout
reagovat, ale jak jsem psal Kluci v akci jsou dobří taky
- Středa 4. února 2009 v 11:28 ® HaD
-
No po pravdě jsem letos neměl žádné. Podcenil jsem to a když jsem je chtěl objednat, už byly byly vyprodány. Sice mě to těší, ale i mrzí. Tak příští rok.
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 22:24 ® sus1 reakce na …
-
Hadice má průser!!! měl jich letos málo.
reagovat)
- Úterý 3. února 2009 ve 22:23 ® Padis
-
Já mám na stole kalendář od HaDa
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:13 ® sus1 reakce na …
-
Robur:Neee,Tebe dávají na Harmasan.
reagovat)))))
- Úterý 3. února 2009 ve 21:10 ® Robur
-
to si děláš prdel, doufám že v těch Strkanicích aspoň nevísím někde na hajzlíku
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:01 ® vagi
-
robur: cepíno má taky svůj, ukazoval mi ho a docela dobrý, jen mi ještě neposlal peníze za to ,že jsem tam taky. Tobě už jo?
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:57 ® Robur
-
od lońského roku kupuji kalendář Kluci v akci /ten s kuchařskou tematikou/ a je to docela inspirující.
Ale Hadovi by se zde měla udělit důtka, jak to podcenil
reagovat
a možná to vypadá blbě, ale asi si budu nechávat dělat kalendář z vlastnách fotek. člověk má aspoň na co vzpomínat. Např. babičkm se to líbí moc. - Úterý 3. února 2009 ve 20:51 ® Losfedos
-
ten je jiz bouzel vyprodany…
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:42 ® Michal/
-
Já náhodou vlastním letos kalendář právě od Kajmana, je fajn. Je tam o každé rybě trochu, občas recept, ne jak v jiných kalendářích, kde jsou jen recepty
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:32 ® vagi
-
Co nového v letošním roce? Máte rybářský kalendář?
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:37 ® HaD
-
fakt mě to mrzí, ale nezajímal jsem se o to moc, protože kdybych ho posílal na dobírku, tak poštovné je skoro víc, než cena samotného kalendáře. Teď jsem ho chtěl nabídnou s DVD, ale bohužel mi řekli, že je vyprodanej. Já to neovlivním. Jsem jen autor fotek a textů a zbytek je na vydavatelství.
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 v 19:28 ® Raf
-
Jakožto redaktor Kajmana mám samozřejmě rybářský kalendář KAJMAN 2008 (2009). Je-li na chytej kalendář vyprodaný, tak bych asi doporučil ten kajmaňácký
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 v 19:27 ® cercer
-
já takýýý!!
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 v 19:02 ® vagi
-
Už je čas.............., jak jste na tom s kalendáři? Už jste viděli nebo máte nějaký pěkný rybářský na r. 2009? Davide: dotisk, dotisk, dotisk! Já chci kalendář
reagovat - Pátek 18. ledna 2008 v 19:52 ® Salmo
-
Já mám kalendář od HaDa moc pěknej díky
reagovat - Pátek 18. ledna 2008 ve 13:39 ® vagi
-
Chytej má svůj kalendář? To jsem vůbec nezaregistroval. Určitě bych zakoupil i když má problémy se „stáním“
reagovatPříště více osvěty nebo mně možná lepší oči…
- Pátek 18. ledna 2008 v 0:23 ® cercer
-
reagovat)
- Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:35 ® Robur
-
Bubu, já když si tě představím, tak se mně taky nepostaví, konstrukce nekonstrukce, takže ten tvůj kalendář je na tom docela dobře
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:32 ® bubu
-
já jej pravidelně dostávám pod stromek. Letos mi moje koupila kalendář Chytej.cz a kdybych si jej neopatřil jinou a pevnější konstrukcí,tak se nedá postavit. Davide,příště ať ti tam dají pořádný tvrdý papír.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 v 17:12 ® cercer reakce na …
-
já mám každý rok nějaký rybářský kalendář…letos jsem nějak zaváhal a ještě žádný nemám..a když není rybářskej tak radši žádnej!!tak jedeme doma zase na ten starej z 2007…zatííím..
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 v 10:24 ® Robur
-
je to trochu mimo téma, ale dobrá věc zaslouží pochvalu. Brouzdal jsem knihkupectvím a hledal ván. dárek, díval jsem se na knihy Kluci v akci za cca 450Kč a prodavačka mě upozornila i na kalendář za 85Kč a je tam paradoxně mnohem více receptů než v té knize a fotky na slintání. Takže nakonec jsem ho vzal a už jsem dvakrát dle toho vařili.-)
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 v 10:04 ® LojzaRybka
-
Ahoj,já mám rybářskej kalendář na zdi,ale i na stole,je to kalendář od Milana Wiša,jsou tam dost pěkný obrázky.
reagovat