Vyhledávání
Rybářská VIDEA
16.1.2008 | HaD | 3.578 zobrazení | 22 odpovědí
Máte svoje video a nevíte si rady se střihem, přípravou atp.? Nebo naopak chcete něco natočit a nevíte si rady? Máte problém s vložením do naší rubriky www.chytej.cz ? Zde si navzájem poradíme!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. února 2008 v 16:33 ® HaD reakce na …
-
prichy: souhlas
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 16:09 ® Prichy
-
Pripomenu pro nekoho mozna samozrejmou vec, pro jine treba vec k zamysleni.
Jestlize neco natacite, spis skoro zapomente na „ovladatko“ zoom, nebo jej pouzivejte velmi s citem (to same plati, kdyz s kamerou „hazite“ ze strany na stranu), toto video je pak spise nekoukatelne pro treti osobu. Take napr. nekolika minutovy zaber na vodni hladinu, kde se neco deje pod hladinou (zdolavani ryby) a vy marne hledate, kde se co deje, neni moc zazivny.
Jestlize se vam nedej boze povede natocit zaber, po vykonani vseho (zdolani apod) muzete jeste tou samou kamerou dotocit napr. jak lovec kouka na splavek ci cihatko nebo napriklad jednoho z party jak kouka na zdolavani ryby. Tyto zabery pak lze pouzit na umely prostrih, kde se nechava puvodni zvuk a jen se na kratkou chvilku umocni sila ocekavani prostrihem na nekoho jineho.
no…to jsem se moc rozpsal a hlavne jsou na to zde povolanejsi.
takze hlavne zoom a mrskat s kamerou ze strany na stranu je zhovadilost.
reagovat - Úterý 5. února 2008 ve 14:00 ® Petrasek reakce na …
-
Pokud ti staci jen neco zakladniho, tak vyzkousej MovieMaker – ten je soucasti windows. Jinak da se jeste strihat i behem prevadeni ruznych formatu… ja jsem pri vyrobe svoji prezentace (Pohodicka pri lovu kapru 07) pouzival jeste Any Video Converter, ten najdes napr. na www.stahuj.cz
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 10:17 ® HaD reakce na …
-
je nějaký freeware?
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 9:23 ® m.b. reakce na …
-
co je na freeware neetické?
reagovat - Úterý 5. února 2008 v 7:31 ® foks01
-
proč platit ?? vím že je to neetické ale jde to i zadarmo:))
reagovat - Pondělí 4. února 2008 v 17:40 ® HaD reakce na …
-
farnas: programů je spousta, jen je na Tobě, kolik jsi ochoten zaplatit
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 21:06 ® farnas
-
nznate naky program na strih atd.
reagovat - Neděle 3. února 2008 ve 20:59 ® vagi
-
Chtěl jsem to přidat na rybářská videa, ale zatím mi to nejde, tak se pobavte aspoň přes tento odkaz www.moje-videa.cz Amůžete mi třeba i poradit
reagovat)
- Neděle 20. ledna 2008 ve 21:20 ® vagi
-
HaD, CeP – chlapi děkuji za radu a návod na ty fotečky. Nejsem žádnej velkej IT technik, takže mi to moc pomohlo. Vše říkající návod.
reagovat - Středa 16. ledna 2008 ve 23:51 ® Zauwi
-
to vagi: záleží na tom, jak kvalitní video ten tvůj foťák hokáže udělat.Tohle je moje video a koukatelný je www.chytej.com jinak ty fotky mě prolejzaj, ale někdy se stane, že nějaká proleze a nějaká ne no…je dobrý to upravit na menší velikost nebo to rozlišení, co tu má bejt, je to rychlejší a jistější
reagovat - Středa 16. ledna 2008 ve 23:49 ® HaD reakce na …
-
Zkus mi nějaký to video poslat a já se na to podívám. Fotky je lepší zmenšovat viz např. tento článek s návodem: www.chytej.cz
reagovat - Středa 16. ledna 2008 ve 23:40 ® vagi
-
Měl bych taky dotaz. Když natočím video na foťák, bude to tady pak koukatelný? Nejsem žádnej velkej technik, takže se radši ptám…
reagovat
A ještě otázečka, jak velké můžou být fotky, abych je sem protlačil? Momentálně mám nastavený režim, že jedna fotka má cca 2–2,5MG a nedaří se. Ostatní fota (třeba z mobilu) jdou normálně. dík. - Středa 16. ledna 2008 ve 22:44 ® HaD reakce na …
-
mihy.san: a hned vidíš i širokoúhleji, že
reagovat - Středa 16. ledna 2008 ve 21:49 ® mihy.san reakce na …
-
No, tak prepnuti do 16:9 jsem v menu samozrejme nasel, diky. Tak od ted uz jen sirokouhle
reagovat - Středa 16. ledna 2008 ve 20:23 ® HaD reakce na …
-
mihy.san: a určitě ta kamera ten režim nemá? Většina kamer, i 3 roky starých by to už měla mít. Ořez určitě sníží kvalitu v plném rozlišení při zobrazení na PC, televizi apod. Na internet apod. je to fuk. Ovšem je potřeba si uvědomit, že širokoúhlý režim Ti pomůže nejen pro efekt, ale i získáš širší záběr. Skoro každý mě přesvědčoval, že nikoliv, ale stačí si to zkusit.
reagovat - Středa 16. ledna 2008 ve 20:16 ® Boňác reakce na …
-
mihy – pakliže to točíš pro sebe, tak bych se tím zatím netrápil a dál to dělal 4:3…záleží na tom, kčemu to chceš používat
reagovat - Středa 16. ledna 2008 v 19:59 ® mihy.san
-
Me by zajimaly nazory na nasleduji vec: Mam digitalni kameru, kterou jsem ale koupil uz asi pred tremi lety, ktera umi obraz o pomeru stran 4:3. Do budoucna sice planuju koupi HDV kamery s pomerem 16:9, ale pravdepodobne jeste ne letos.
Muj dotaz je, zda ma cenu softwarove upravovat natocene materialy z 4:3 na 16:9? On ten samotny orez neni az takovy problem, problem je to ale u samotneho toceni, musi se na to myslet, aby se pak neco duleziteho pri orezu neztratilo. Take je pri teto uprave mozna urcita mala ztrata kvality. Ma u amaterskeho videa, podle vaseho nazoru, tato uprava cenu? Diky.
reagovat - Středa 16. ledna 2008 v 19:42 ® Boňác reakce na …
-
reulus: koupit?
reagovat - Středa 16. ledna 2008 v 18:21 ® HaD reakce na …
-
regulus: no tady je každá rada dobrá
reagovat - Středa 16. ledna 2008 v 17:54 ® Robur
-
regule, můžeš aspoň v něčem hrát, nemusíš se srát hned za kameru. zbytečná skromnost Micku. Napřed nějaký výkon na place a pak můžeš jak Estwood točit.
reagovat - Středa 16. ledna 2008 v 16:35 ® regulus
-
HaD – co mám dělat když nemám kameru? -:))))))))))))))
reagovat