Vyhledávání
Sraz na dírkách 2008
15.1.2008 | HaD | 6.533 zobrazení | 68 odpovědí
Vloni nám to nevyšlo, tak co kdybychom se srazili u otvorů letos? Někdy v půlce února bych to viděl jako reálné. Navrhoval bych střed republiky s nějakým dobrým zázemím… Takový Pilák, palírna, srub, grill, nostalgie, vzpomínky… Kdo je pro?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. ledna 2008 v 1:04 ® cercer reakce na …
-
no,slyšel jsem,že se nesmíš zahřívat moc,bo kol tebe roztaje led a vytvoříš otvor v ledu větší,než ti je milo!!
reagovat - Úterý 15. ledna 2008 v 0:55 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – prdlajs termosku, RUM. -:)))))) Termoska tě nezahřeje.
reagovat - Úterý 15. ledna 2008 v 0:48 ® cercer
-
CeP:Díky za osvětu!
reagovatno…proč ne,zkusit se má všechno,ne??Jel bych…jak jsi to teda říkal…hlavně termosku???
- Úterý 15. ledna 2008 v 0:41 ® HaD reakce na …
-
CeP: vyčerpávající
4ALL: prutů dám dohromady tak 6, takže milerád zapůjčím. Jen navijáky si vzít svoje svoje.
reagovat - Úterý 15. ledna 2008 v 0:38 ® CeP reakce na …
-
k tomu nepotrebujes nic moc radit. koupis nejakej dirkovej prut. slusnej se da porit i za tri kila. nebo sezenes v setu s navijakem. navines nejakej vlasec a pak mas moznost bud pasivniho lovu se splaveckem na cervy, ci hnojacka, nebo aktivnejsi s marmyskou, protoze s ni je dobra docela vrtet. vrtak nekupuj pac je moooc drahej. to radeji investuj do nejakyho kamarada kterej ho ma. nikomu nic nerikej, ale zrovna hadice jeden ma. jo vyvrtat diru do 40cm ledu da taky peknou fusku. a nesmis zapomenout na sitko, nebo naberacku, abys dirku pravidelne zbavoval zamrzajici triste. dalsi vybaveni je fakt dobry obleceni, videl jsem borce u dirky lezet na karimtce, kus polystyrenu by taky poslouzil, ale kvalitni kreslo je halt komfort. jo na nikdy, ale opravdu nikdy nezapomen termosku s teplym rumem. HOWGH
reagovat - Úterý 15. ledna 2008 v 0:33 ® dzandys
-
Vzhledem k předpovědi to na otvory moc nevidím, spíš na : Pilák, palírna, srub, grill, nostalgie, vzpomínky..
reagovat - Úterý 15. ledna 2008 v 0:27 ® cercer
-
HaD:nikdy jsem na dírkách nelovil,nejsem na to vybaven,ale když trochu poradíš a bude to vycházet na výkend 15–16–17.2.Tak bych jel rád!!
reagovat - Úterý 15. ledna 2008 v 0:10 ® dzandys
-
HaD: Já !
reagovat