Vyhledávání
Teleskopy pro začátečníka
14.1.2008 | jarda21 | 4.034 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 14:19 ® skwor
-
MiK: Asi ne
reagovatTomash: Netvrdím, že všechny jejich věci jsou špatné, ale po jedné hodně negativní zkušenosti jim už nevěřím.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 9:23 ® Tomash
-
jarda21 : Pokud máš 1500Kč a chceš mu udělat radost, doporučuji toto – kup v jakékoliv výprodeji dva tuctové teleskopy 3,6 m a vrhačka 50–100g – když jsi psal menší krmítka, můžeš jít i níž např na 40–80g, ale k těm dvěma klackům kup na zkoušku i ten nejobyčejnější feeder i tele feeder – např. Sema Balance Tele Feeder 3,3m 10–40g teď stojí 580Kč !!! No a hele, našel jsem ti i teleskopy, které by asi vyhovovali – Shimano TC AX 11 3,6m 40–80g a cena? 290Kč kus!!! Pokud 15 let nerybařil a teď začne, myslím, že mu tyhle proutky jako startovací (na 2–4 roky) určitě vydrží. Alespoň může posoudit účinnost feederu a teleskopu a časem vyhodnotit, co je pro něj nejlepší. Navíc tě to cenově vyjde na moc pěkných 1 160 Kč a zbydou penízky i na navijáky a vlasce… PS : Pruty najdeš na e-shopu tady www.braunstar.cz
reagovat - Čtvrtek 17. dubna 2008 v 9:12 ® Tomash
-
skwor : Nevím, v čem tě Shimano tolik odradilo, já mám od Shimana feeder Hyperloop heavy a už 3 roky mu dávám strašnej čoud (vrhačka 60 – 140 g
reagovata slouží skvěle!
- Středa 16. dubna 2008 ve 22:59 ® MiK
-
skwor> ty si halt nedáš s tím Šimi pokoj !!!
reagovat)
- Středa 16. dubna 2008 v 16:47 ® skwor
-
A já bych šel od šimana radši co nejdál
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 16:33 ® Kubajs
-
Taky bych šel do Force Masterů a nebo Hyperloopy nevypadaj vůbec špatně
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 15:35 ® ART reakce na …
-
jarda21 Dej ale bach Shimano už není co bejvalo
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 10:01 ® jarda21
-
Diky za tipy. Nakonec vyhralo Shimano Force Master 8000 Telescopic 360
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 8:21 ® kaprnak
-
ja bych si taky urcite poridil feeder ale kdyz chces teleskopy tak bych sel do D.A.Mu a nebo shimano a uz nejakej grafitovej at uz to ma cenu.
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 19:14 ® cruel00 reakce na …
-
Ahoj já mám Tri fibre od Byronu tady je odkaz, www.rybarsky-obchod.cz , ted už mám sice jiný ale na tyhle ješte občas chytám.Byli perfektní.Lehký,dobře to lítalo.A hlavně vydržely uplně všechno.a stály tisícovku ted je maj myslim za 800.
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 19:07 ® miragaba
-
Já jsem začínal na cormoranech cabr.o.star c 50–100gramů Chytal jsem na přehradě . Na začátek dobrý. Po čase budeš kupovat jiný. Kdybys měl zájem pošlu tě je i s navijaky silstar dr 70 za 2 litry ferneta
reagovat - Pondělí 14. ledna 2008 ve 14:43 ® breca reakce na …
-
Pokud budeš trvat na tvrdším nástroji, zkus se podívat teď po výprodejích kaprových děliček. Teď je ta správná doba. Najdeš určitě pár akci 2 za 1 či podobně a možná se s cenou vejdeš pod svůj limit. Opravdu platí, to co všichni tady radí, raději koupit něco slušnějšího, i třeba loňský model, než se limitovat jen cenou.
reagovat - Pondělí 14. ledna 2008 ve 13:08 ® paia
-
hmm, taky mam 15 let stary teleskopy od Tony, ktery uz pomalu dosluhuji (i kdyz bez problemu prezily nekolik lonskych vyletu s nekolika celkem velkyma ulovkama), dulezity je ujasnit si, na co ty pruty vlastne budu pouzivat. ja napriklad chytam v 90% na tezko, takze uvazuju o tridilnych delickach (dvoudilne nechci, slozene jsou moc velke i do auta) a rozumnym navijaku.
reagovat - Pondělí 14. ledna 2008 ve 12:44 ® jarda21 reakce na …
-
No, kupuju to příbuznýmu, po 15 letech se chce vrátit k rybarine. Byl jsem s ním na soukromé vodě, na závodech aby si to vyzkoušel. Věr mi ze feeder by mu vydrzel tak dve minuty. Potrebuju něco víc bytelnýho
reagovat - Pondělí 14. ledna 2008 ve 12:24 ® Klon
-
jj asi bych šel taky do feedru.Vím že to sem asi moc nepatří,ale zaujme mě vždycky výraz „začátečník“.Celý život se učíš a v rybařině to platí taky.I když pak budeš umět třeba vlastní směsy,navázat cokoliv atd…Vždy přijde nějaká rybka která tě pořádně vyškolí…Néé teď vážně.Já bych ani na vercajku moc nešetřil.já když začínal,tak jsem si kupoval taky nějaký levnější věci atd,ale za chvilinku jsem kupoval nový a nový.Ve finále mě to vyšlo mnohem dráž,než kdybych si koupil rovnou děličky.Samozřejmě děličky mi moc dohromady s krmítkem nejdou
reagovatNa krmítko ber fakt ten feedr a hlavně se vyřádíš.jinak pokud přeci jen teleskop tak myslím že za 1500 seženeš už jakýkoliv…
- Pondělí 14. ledna 2008 ve 12:17 ® LojzaRybka
-
Robur má pravdu,kup feeder a máš to,stejně za rok ho budeš chtít
reagovat - Pondělí 14. ledna 2008 v 11:53 ® Robur
-
kup si feedr, teleskop už je překonaný
reagovat