Chytej.cz

Lov na dírkách. necteno

11.1.2008 | rgb23 | 5.080 zobrazení | 30 odpovědí

Jak a čím děláte ony vstupy do podvodního světa. Půjčujete si vrtáky od správců revírů, máte vlastní, tesáte díry sekerou, řežete led motorovou pilou?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 31. ledna 2014 v 10:13 @ dejva

dobrý den mám otázku na to jestli bych mohlo chtat na díkách na žlutý vlasec nebo byĺ lepší nejaký jíný dekuji za odpoved

reagovat
Pondělí 14. ledna 2008 ve 20:38 ® Mary reakce na …
Mary

regule. jak asi??????????? To musíš na 100%

reagovat
Pondělí 14. ledna 2008 ve 20:32 ® regulus reakce na …
regulus

Mary – asi jo. -:)))))))))))))

reagovat
Pondělí 14. ledna 2008 ve 20:21 ® Mary reakce na …
Mary

regule: se divím, doporučuji! toho! ještě! využít! dokud je čas.

reagovat
Neděle 13. ledna 2008 v 16:33 ® LojzaRybka
LojzaRybka

teď jsem byl na dírkách a tam se dělaj dírky tou motorovkou,na vodě neni ani známka po mastnotě

reagovat
foto/forum/2008/th-img3008.jpg
Neděle 13. ledna 2008 ve 13:24 ® kaprnak
kaprnak

Pujcim si vzdycky vrtak od spravce kdyz je tak hodny a na nekterych vodach jako např.Časlavice jsou dirky uz predvrtane a staci jen je prohrabnout sítkem.

reagovat
Neděle 13. ledna 2008 ve 13:12 ® Tomik reakce na …
Tomik

Vrták dělá malé díry? A k čemu prosimtě potřebuješ velkou diru? Leda k tomu že bys chtěl někomu připravit pěknou koupel…Jediné co mě na vrtáku vadí je jeho cena. Sekera je fajn alternativa ale dělá to bordel a hlavně cáká voda všude kolem..

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 23:55 ® LojzaRybka
LojzaRybka

rgb23> na řezání ledu motorovkou je spešl eko oil,ale neodrovná to ten randál,myslim že rybám by to po 30 minutách už vadit nemělo,ale nedokážu si představit tu reakci těch rybářů okolo když to nakopneš :-)) ))

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 23:50 ® rgb23
rgb23

Totiž taky jsem zkoušel všechny tři způsoby, ale… vrták dělá malé dírky a je neskladný + drahý, sekera si myslím plaší ryby a motorovka to samé v bleděrůžovém + na hladině je olejová skvrna od mazání řetězu. Takže otázku více specifikuju, co je vaše nej metoda + klady a zápory, nikdy jsem na dírky nic nechytil, takže nemůžu účinnost srovnávat:-)

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 22:19 ® regulus reakce na …
regulus

MrCement – ty Grunty budou asi něčím jiným, ale mám jen nepodložený informace z agentury JPP.

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 22:13 ®  reakce na …

regulus: chápu. Jo a díky za mailové přání – potěšilo. Jinak k tématu – poprvé jsem fakt sekal dírku sekyrou a ostatní se na mě dívali jak na vola (led měl tak 30cm) a od té doby si vrták pujčuji (nejhorší byl na Gruntech a proto to tam tento rok je zavřeno – asi se jim nepodařil nabrousit).

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 22:07 ® regulus reakce na …
regulus

MrCement – na dírky mě chlapci nedostanete, tento způsob lovu zdá se mi poněkud zvláštní. -:)))) Teď beze srandy, prostě mě dírky neoslovily. Nikdy jsem nebyl a ani trochu mě to neláká.

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 22:01 ®  reakce na …

regulus: jak král :-) a co ty chlapče od letiště ? Tebe asi na dírky nevytáhneme a ani se nedivím. Já se budu snažit Robura stáhnout někam na brčko a svazovodu, ale nesmím na něho tlačit. On si teď chce udělat osobáček na dírce.

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:56 ® regulus reakce na …
regulus

MrCement – ty ještě žiješ. -:))))))))))

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:55 ® P.O reakce na …
P.O

no jo tak se omlouvám a už žádnou fotku nepošlu

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:50 ®  reakce na …

P.O.: a) bylo to v říjnu a já očekával, že přespím u vody. To že jste mě nakonec zakázali přeplavat rybník, to vám nezapomenu, protože jsem se pak žalem rozchlastal.

1. na tento dírkoprut s fídrovou montáží a předšpičkovým špičkovým policajtem jsem dostal víc ryb než vy a tuším dokonce jednoho kapříka.
  2. máš štěstí, že nefotím
  3. a to, že si na ryby beru panenku v kočárku, tos nemusel na www.chytej.cz rozmazávat – můj psycholog už mě předělal na houpacího koně.
reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:44 ® P.O reakce na …
P.O

Myslím tuto fotku. Nemrzlo a taky jsi byl za vola.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3006.jpg
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:40 ®  reakce na …

P.O.: OK, mlčím a budu se snažit abych každý pstruh upadl, nebyl zaseknut, byl urván. Teď si uvědomuji, myslíš fotky jak jsi vzal svoji milenku k vodě? – to bude mít odpůrkyně (tedy stará) radost.

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:37 ® P.O reakce na …
P.O

MrCement: Mám poslat i foto z léta když nemrzlo????

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:35 ®  reakce na …

LojzaRybka: pod pětikilo za dírkoproutek z pravého dřeva nejdu. Sorry to už bych musel vážně byznys dotovat a děcka nemají co do huby. P.O.:grázle. Pamatuj si – chudoba cti netratí a já na ten dřevěnej proutek příště dostanu 3× víc pstruhoušů než vy dva dohromady za rok :-) Robur: bylo minus 16 az 17 a dodnes to byla jedna z nej výprav na led (a to jsem byl totálně nevybaven...... no ještě,že jsem si přezul pantofle :-) )

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:35 ® P.O reakce na …
P.O

Ptal jsem se ho co je to za značku a materiál ale vzhledem k jeho tělesné teplotě 20°C mi neodpověděl a nadávkám jsem nerozuměl.

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:14 ® LojzaRybka
LojzaRybka

P.O >kde tenhle vercajk prodávaj,a za kolik,bych to bral :-)

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:10 ® P.O reakce na …
P.O

Robur: On kolega Cement asi vždycky na dírkách omrzne a pak začne blbnout. Po jeho posledním zlepšováku jsme si od něj s kolegou odsedli a dělali že ho neznáme.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3005.jpg
Sobota 12. ledna 2008 v 19:09 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Flnnnp-nazdár,aspoň tě najdou,ještě aby tě sežrali ryby :-)) )

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 v 19:06 ® FInnnp

Abych do toho netřísk sekerou,a nevytáhli mě až na jaře.

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 v 18:43 ® Tomik
Tomik

Já to řeším sekerou a cedníkem, když je led slabší lze to vysekat i větším dlátem.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 15:44 ® FInnnp

Taky jse chystám na dírky.nikdy jsem to nezkoušel a taky řeším ten problem jak se dostanu pod led.Nejraději bych se přidal k nějaké výpravě,aby mě zaučili.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 12:22 ® lucioperce69
lucioperce69

my používáme hasičskou sekeru i 15 cm led na dva seky a ledovou tříšť si vozíme cedník výborná věc

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 8:56 ® Robur
Robur

včera jsem se díval na ceny vrtáků a docela pálka, ale kolega Cement s láskou vzpomíná na svoji první dírkovačku, kdy dojel celý nadržený do Jestřabic, bylo –10 možná víc a zručně zrobil dírku sekerkou, tříšť pak vyhazoval rukou a protože dostal z domu krabičku taveńáku, tak z toho papíru pak zručně zrobil šufánek a tím to vybíral, ještě teď když to vypravuje, tak v obličeji nápadně bledne a třese se m ruka.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 1:10 ® HaD
HaD

Tak já konkrétně už vyzkoušel všechny způsoby, které jsi vyjmenoval. Nejhorší je tupej vrták. To bys u toho umřel…

reagovat