Chytej.cz

RYBARSKY RAD 2008 necteno

10.1.2008 | Czudko | 3.613 zobrazení | 25 odpovědí

Krom toho, ze v novem rybarskem radu je zakazano pouzivani pet lahvi a neopracovanych polystyren coby bojku-HURA!!! Mi prece jen neco vrta hlavou. V odstavci, ktery popisuje chovani u vody je veta: „pouzivat plovoucich a jinych předmětů oznacujicich krmna mista se zakazuje“. To jako nesmim pouzivat napr. tycovou bojku nebo jak si to mam vysvetlit???? Potom jeste v odstavci: „Uchovani ulovenych ryb“ se zakazuje „pouzivat spolecnych zarizeni k uchovani ulovenych zivych ryb“. To jako nesmim dat ryby k sobe do vezirku a musim mit kazdou zvlast nebo kazdou nastrazni rybku musim mit solo????? Dekuji za objasneni.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 15. ledna 2008 ve 21:34 ® Rybar211
Rybar211

Může, klidně i šest :-)

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 v 18:15 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

5 rybařu muže mit společnou udirnu?

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 v 17:37 ® kam!kaze reakce na …
kam!kaze

:)

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 v 17:36 ® kam!kaze
kam!kaze

K uchovani ulovenych ryb" se zakazuje „pouzivat spolecnych zarizeni k uchovani ulovenych zivych ryb“.:::::: Tím je myšleno že když je vás u vody 5 rybářů,tak nesmíte ulovené ryby uchovávat všichni v jednom saku,vezírku nebo co používáš.OK?

reagovat
Pondělí 14. ledna 2008 v 18:08 ® Rade

wallys – záleží jak kde, ve Východních Čechách nesmíš přechovávat rybu do dalšího dne. Cituji: Uchovávání ryb ve vezírcích s kruhy je povoleno pouze do konce stanovené denní doby lovu. Uchovávání ryb v haltýřích je zakázáno.

reagovat
Neděle 13. ledna 2008 v 16:31 ® wallys reakce na …
wallys

no nevím,ale když budeš na rybách třebas 3dny a první den si necháš úlovek tak další den si musíš svůj případný úlovek dát do jiného saku a tak dál,nesmíš míchat úlovky z různých dnů a a s jinými rybami třebas kolegů,tot můj názor,ale třebas se pletu.

reagovat
Neděle 13. ledna 2008 ve 13:20 ® kaprnak
kaprnak

Řeknu ti to takhle tycovku je dle rybarskeho radu zakazano pouzivat. A to uchovavani ryb je podle meho nazoru jako ze nesmis svoji rybu mít v jednom vezírku spolecne s rybou kolegy asi ale je to jen muj nazor ahoj.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 18:27 ® Chyť.pusť

Pokud vím tak označovat krmná místa(tedy ani tyčovkou) se nesmělo nikdy až na vyjímky jako jsou např.Slapy.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 13:56 ® sus1 reakce na …

Příště na Všeob.diskus.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 13:55 ® sus1 reakce na …

To jsem jednou udělal a oni tet řikají:,,Hele, minule si se tady vožral tak taky k tomu něco řekni''no a diskuse je na světě.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 13:18 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

sus1 -To nema smysl to řešit.Maj svoje rybniky kam to nasaděj a hned vychytaj a voto tady jde.Oni jsou spokojeny a ostatni????Co nam je do toho!

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 12:46 ® sus1 reakce na …

Dej si pár panáků a uvdíš, že Tě budou poslouchat a ještě nějakej čas si tobě budou povídat.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 12:44 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

monaster-jj chodim i na schuze kde je nas vždy okolo padesati lidi.Zapojit se ?????? Myslyš že něco zmužeš. Ne! Jsem mladej a taky ti řeknou (jseš mladej,tak do toho nekecej).

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 12:35 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

OndruchM- pro někoho je bivak stan.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 12:16 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

chosebaits: kde je v RŘ zakázáno použití bivaků, pročítal jsem to a nenašel? Díky

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 12:12 ® monaster reakce na …
monaster

chosebaits: ty a na který mladý čekáš? na ty ostatní okolo? co ti brání sám se zapojit? chodíš na schůze? nebo aktivně se zapojuješ v MO? ti mladí jsme chlape my. třeba se pletu a už působíš pak mi to odpusť.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 11:57 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Klon-Odpustit ti bivak mužou ,ale nemusi.Stale porušuješ rybářsky řad o proti tamu co bere dva kapry každej den.On to má povoleny,ale ty ne.Kapr je jen jako přiklad.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 11:39 ® Klon
Klon

To že RŘ je v některých bodech postaven doopravdy na hlavu jsem si už zvyknul,ale co se týče toho bivaku,tak to vůbec neřeším a řešit nebudu.Mám bivak od JRC s přehozem a vůbec nebyl levný,takže když už jsem si ho koupil,tak ho užívat budu.používám ho bez podlážky a vždy řádně po sobě uklízím.Do konce sebou vozím skládací koš.Nasadím do něj pytel na odpadky a nezbude po mě ani smítko,tak snad mi nějaký to bivakování můžou odpustit.Za druhy jsem názoru,že to neni zas tak velké provinění jako pytláctví,špatné zacházení s ryby,mít nahozeno víc prutů apod.Samozřejmě nestavím bivak v CHKO.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 9:58 ® chosebaits
chosebaits

Rybářsky řád je postaven na hlavu.Bivak budu za pár let stavět jen na zahradě dětem,nebot u vody bude zakazán.Holt pro masařky se dělá vše a rybaře co chytají pro zabavu se hazej klacky pod nohy.Musime počkat až dědkove opusti sva korytka a přijdou mlady.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 0:53 ® LaMa reakce na …
LaMa

S tim uschováváním je to tak, že musíš mít svuj vlastní vezírek k uschovaní ulovených ryb. Tzn. že když třebas zapomeneš doma vezír a jsi s kolegou u vody který má např. zasáčkovaného kapra ve vezirku a ty chytneš taky kapra a vezír máš doma tak si toho kapra nemůžeš k němu schovat do vezírku aby ti přežil, bud ho budeš muset picnout nebo pustit ;-)
A s tou bojkou no asi používat nemůžeš. Zkus se mrknout jestli třebas na některých revírech není povoleno používat bojky k označeni krmného místa.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 23:02 ® Czudko reakce na …
Czudko

Hora → no trefil…predtim 5 let pauza po nekolika letech rybarskeho mladi.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 23:00 ® Hora reakce na …
Hora

Czudko>jak dlouho rybaříš?Podle Tvých otázek bych řekl,že 1 rok.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 22:57 ® Czudko
Czudko

no kdyz nad tim tak premyslim, uf to byla fuska se zamyslet, tak je mi jasna veta o uzivani spolecnych zarizeni k uchovani ulovenych ryb. No, to je snad jasny ne :-)) )) Pac si to kolega nemuze cpat ke me do vezirku neeeee !!! :-)) ) No, ale to prvni mi stejne nejak hlava nebere…

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 22:53 ® Czudko reakce na …
Czudko

Robur → :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 22:52 ® Robur
Robur

Samozřejmě že sólo. TO nevíš!

reagovat