Chytej.cz

Kolik utratíte ročně za přívlač? necteno

12.11.2004 | Zlinsky_lovec | 6.815 zobrazení | 46 odpovědí

Dnes jsem byl u nás ve Zlíně v rybářském obchově For Fishing(bývalý Kováč Zlín) a potkal známeho,starého muškaře a vláčkaře a shodou okolností došlo k řeči,kolik asi tak vrazí do rybolovu. Odpovědi jsem se až zděsil:Okolo sto tisíc. Připadalo mi to hrozně moc(za takový prachy už jde pořídit auto nebo spoustu jiných užitečných věcí). Pak jsem si ale uvědomil,že když jsem minule byl pro twistery,woble­ry,atd,tak jsem tak utratil něco přes hadr. Dnes jsem byl zase,koupil jsem si streamry,háčky na streamery,smáč­ky,plandy,atd a vyšlo mi to aky skoro na hadr. Takovéto nakupy ovšem nedělám každý den,ale jen několikrát do roka(2–3krát). Zajímalo by mě,kolik do vláčky ročně asi vrazíte!?Zatím díky,denyg

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 13. listopadu 2004 v 9:32 ® Dědek
Dědek

je štěstí, že manželka nezná tyto stránky, takže můžu odpovědět po pravdě. Raději to nepočítám, ale řek bych, že mě to letos vyšlo na 25hadrů. Jsou v tom dva pruty a naviják. Za to by se už dala pořídit dofča. Děti nemají co jíst, manželka nemá co na sebe a tatínek si užívá…

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:29 ® playboy007

denyg: veř mi, že to až zas taková páráda není. radši bych byl každej den na rybách, než dřepěl v místnosti plný rybářskýho nádobíčka a naprázdno uslintával

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:23 ® BigMike

Tak odhadem do 2.000,– Tím myslím nástrahy. Jinak u prutu a navijáku jsem dal status quo, takže to je vlastně asi vše.

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:21 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Kde v rybářskejch potrebach??Tim jsem si pral vzdycky byt

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:17 ® playboy007

denyg: to v mým případě (vzhledem k povolání) není možný. sem prodavač v rybářskejchch potřebách, takže se dá říct, že nakupuju denně. a když třeba teď kšefty nejdou, dumám a dumám…

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:10 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

To já nedokupuju po částech,ale jednou za čas naletím do obchodu a koupim,ci chci a tak docela ušetřím,protože mam koupeno i na zasobu

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:05 ® playboy007

denyg: mě to nestačí!

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:02 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tak každej má jinou spotřebu,chápeš,ne??U nás se trha často,takže musím investovat víc,ale snažím se na naše pomery trhat co nejmín a víc usetrit. Tak jen ty víš,jestli ti tech 1000kč stačí,ne??Jinak je to tak optimalní

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:59 ® playboy007

denyg: aby to nevypadalo, že sem ňákej pracháč a neřeším to. řeším to a dost! když chceš číslo, tak myslím že v průmětu cca 1000 Kč/měs. Je to moc nebo málo?

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:53 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

V podstatě jo,ale zajímá mě,jak jsem na tom v poměru s ostatními rybáři,víš?

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:51 ® playboy007

hodně. a není to vlastně jedno?

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:30 ® jiris
jiris

Pod hlavním bannerem chytej (orandžovej) úplně v levo (diskuse).

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:27 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jak se dostanu do te diskuze??

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:25 ® jiris
jiris

denyg – jde vidět, že jsi stejně ukecanej jako já ) Můžem splknout v diskuzi, zrovna tam vedu rozhovor s okouním profíkem bassem.

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:21 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jo no,taky jsem to počital a taky bych se na tech 5 dostal,ale tech 100 je snad nemožné!!

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:19 ® jiris
jiris

nástrahy – tak ±5tku

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1