Vyhledávání
Kolik utratíte ročně za přívlač?
12.11.2004 | Zlinsky_lovec | 6.815 zobrazení | 46 odpovědí
Dnes jsem byl u nás ve Zlíně v rybářském obchově For Fishing(bývalý Kováč Zlín) a potkal známeho,starého muškaře a vláčkaře a shodou okolností došlo k řeči,kolik asi tak vrazí do rybolovu. Odpovědi jsem se až zděsil:Okolo sto tisíc. Připadalo mi to hrozně moc(za takový prachy už jde pořídit auto nebo spoustu jiných užitečných věcí). Pak jsem si ale uvědomil,že když jsem minule byl pro twistery,woblery,atd,tak jsem tak utratil něco přes hadr. Dnes jsem byl zase,koupil jsem si streamry,háčky na streamery,smáčky,plandy,atd a vyšlo mi to aky skoro na hadr. Takovéto nakupy ovšem nedělám každý den,ale jen několikrát do roka(2–3krát). Zajímalo by mě,kolik do vláčky ročně asi vrazíte!?Zatím díky,denyg
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 13. listopadu 2004 v 9:32 ® Dědek
-
je štěstí, že manželka nezná tyto stránky, takže můžu odpovědět po pravdě. Raději to nepočítám, ale řek bych, že mě to letos vyšlo na 25hadrů. Jsou v tom dva pruty a naviják. Za to by se už dala pořídit dofča. Děti nemají co jíst, manželka nemá co na sebe a tatínek si užívá…
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:29 ® playboy007
-
denyg: veř mi, že to až zas taková páráda není. radši bych byl každej den na rybách, než dřepěl v místnosti plný rybářskýho nádobíčka a naprázdno uslintával
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:23 ® BigMike
-
Tak odhadem do 2.000,– Tím myslím nástrahy. Jinak u prutu a navijáku jsem dal status quo, takže to je vlastně asi vše.
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:21 ® Zlinsky_lovec
-
Kde v rybářskejch potrebach??Tim jsem si pral vzdycky byt
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:17 ® playboy007
-
denyg: to v mým případě (vzhledem k povolání) není možný. sem prodavač v rybářskejchch potřebách, takže se dá říct, že nakupuju denně. a když třeba teď kšefty nejdou, dumám a dumám…
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:10 ® Zlinsky_lovec
-
To já nedokupuju po částech,ale jednou za čas naletím do obchodu a koupim,ci chci a tak docela ušetřím,protože mam koupeno i na zasobu
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:05 ® playboy007
-
denyg: mě to nestačí!
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 22:02 ® Zlinsky_lovec
-
Tak každej má jinou spotřebu,chápeš,ne??U nás se trha často,takže musím investovat víc,ale snažím se na naše pomery trhat co nejmín a víc usetrit. Tak jen ty víš,jestli ti tech 1000kč stačí,ne??Jinak je to tak optimalní
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:59 ® playboy007
-
denyg: aby to nevypadalo, že sem ňákej pracháč a neřeším to. řeším to a dost! když chceš číslo, tak myslím že v průmětu cca 1000 Kč/měs. Je to moc nebo málo?
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:53 ® Zlinsky_lovec
-
V podstatě jo,ale zajímá mě,jak jsem na tom v poměru s ostatními rybáři,víš?
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:51 ® playboy007
-
hodně. a není to vlastně jedno?
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:30 ® jiris
-
Pod hlavním bannerem chytej (orandžovej) úplně v levo (diskuse).
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:27 ® Zlinsky_lovec
-
Jak se dostanu do te diskuze??
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:25 ® jiris
-
denyg – jde vidět, že jsi stejně ukecanej jako já ) Můžem splknout v diskuzi, zrovna tam vedu rozhovor s okouním profíkem bassem.
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:21 ® Zlinsky_lovec
-
Jo no,taky jsem to počital a taky bych se na tech 5 dostal,ale tech 100 je snad nemožné!!
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 21:19 ® jiris
-
nástrahy – tak ±5tku
reagovat