Vyhledávání
Kolik utratíte ročně za přívlač?
12.11.2004 | Zlinsky_lovec | 6.814 zobrazení | 46 odpovědí
Dnes jsem byl u nás ve Zlíně v rybářském obchově For Fishing(bývalý Kováč Zlín) a potkal známeho,starého muškaře a vláčkaře a shodou okolností došlo k řeči,kolik asi tak vrazí do rybolovu. Odpovědi jsem se až zděsil:Okolo sto tisíc. Připadalo mi to hrozně moc(za takový prachy už jde pořídit auto nebo spoustu jiných užitečných věcí). Pak jsem si ale uvědomil,že když jsem minule byl pro twistery,woblery,atd,tak jsem tak utratil něco přes hadr. Dnes jsem byl zase,koupil jsem si streamry,háčky na streamery,smáčky,plandy,atd a vyšlo mi to aky skoro na hadr. Takovéto nakupy ovšem nedělám každý den,ale jen několikrát do roka(2–3krát). Zajímalo by mě,kolik do vláčky ročně asi vrazíte!?Zatím díky,denyg
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. prosince 2004 v 16:39 ® DEATH
-
Já?????????????????????????????????????? 5 minut strachu mě to stojí!!!!! Kecám,přes 1000kč ročně…
reagovat - Středa 1. prosince 2004 v 11:41 ® Holajz2
-
Nakupuju, vzdycky, kdyz prindu do obchodu s rybářskejma potřebama. Nakupuju podle toho, kolik mám peněz a co potřebuju. Mnohdy to ale nejde dohromady. Ale přívlač mě ročně stojí 1000Kč. Chudý student si více těžko může dovolit. Mám ale štěstí, že zas tolik nervu.
reagovat - Úterý 30. listopadu 2004 v 15:47 ® Zlinsky_lovec
-
Jo,rybareni je sakra byznys
reagovat - Neděle 28. listopadu 2004 v 10:50 ® Čajda
-
Závisí to na finančních možnostech,ale v průměru to dělá tak 2–3 tisíce ročně. Nepočítám koupi prutu nebo tak. Řídím se zásadou " Na co nemám,to nepotřebuju.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2004 v 19:50 ® jaryn
-
tolik na kolik mám, potřeba je vždy vyšší než finanční hotovost
reagovat - Úterý 23. listopadu 2004 v 15:38 ® Zlinsky_lovec
-
Na vase prispevky pouziji stare prislovi:voda caruje
reagovat - Sobota 20. listopadu 2004 ve 22:35 ® morpheus
-
tak tento rok je slabší jelikož jsem pracovně dost vytíženej. Ale týdně urvu 5–25 nástrah.(už se to tu řešilo) je to dáno mojí lokalitou. Voda samej bordel a když chci nachytat tak musím házet do bordelu, Ty ku. vy šupinatý moc dobře vědí kde mají být. Dokupuju dle financí, záleží na tom jak jde bussines. ale 1000–1500 měsíčně je to vždy. Ale občas na cestách navštívím obchody kde mají jiný sortiment než u nás, a není problém tam nechat i 3000,– ale to už je extrem. Tak že když to shrnu,tak jen za nástrahy ročně dám 20–25tisíc. Jinak letos mě věci na rybařinu přišli asi tak na 100 000,– obnovoval jsem skoro vše od prutů po ponožky. A vědět to moje mladá,co to stojí, tak mě asi zabije
reagovat - Sobota 20. listopadu 2004 v 17:17 ® Milky
-
BigMike: Takověj xšeft je fajnová záležitost. Ale já s oblibou říkám: Kdybys jsem se lépe učil, mohl jsem mít krematorium!
reagovat - Sobota 20. listopadu 2004 ve 14:39 ® Andrea
-
Utratím ročně okolo tisícovky a to nakupuji v rybářských potřebách jen dárky pro tátu. Je to jediný druh dárku, který ho skutečně potěší. Jo a ještě tak knížka o rybách, ale wobler je wobler. Pruty nekupuji, neboť tomu nerozumím, ale mamka už mu asi 2 sama vybrala.(Trochu se v tom vyzná, prodávala dříve ve sportu, kde měli rybařinu)
reagovat - Pátek 19. listopadu 2004 ve 23:37 ® BigMike
-
Když tak na to koukám, udělal jsem chybu, že jsem před 2 roky nepřevzal od kamaráda rybářský obchůdek! Už teď si drbu hlavu. Ráno na ryby, pak přes den plkat, prodávat, vymýšlet historky na co jdou, těžce prodávat a k večeru zas na ryby
reagovat))
- Pátek 19. listopadu 2004 ve 20:41 ® Zlinsky_lovec
-
Tak vidím,že rybářské obchody se teda až tak špatně nemají,to litry jen lítají!!
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2004 ve 22:27 ® HaD
-
prizrak: přeptám se milky: my právě tu ekonomiku zase rozběhneme-více pařezovek a zas bude dobře
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2004 ve 14:54 ® Prizrak
-
Had: A co kdybys měl sponzora Chytej. cz
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2004 v 9:07 ® hraji
-
Utrhám toho dost, v penězích tak kolem 2 tisíc za rok.
reagovat - Středa 17. listopadu 2004 v 10:26 ® Milky
-
Nooooo, když to tak čtu, hučíme f tom fšichni srdnatě . Světová ekonomika stagnuje a mi tu trháme jak o život
reagovat - Úterý 16. listopadu 2004 v 19:47 ® Padis
-
Já hodně
reagovat - Úterý 16. listopadu 2004 v 17:29 ® Tomash
-
HaD : Kuva to seš fakt profík!!!
reagovat - Úterý 16. listopadu 2004 ve 14:38 ® Prizrak
-
Letos celkově asi 7–8 tísíc. Kdyby to někoho zajímalo tak to bylo zhruba 90% mých zisků…
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:59 ® Dědek
-
HaD : skromnost stranou
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:45 ® HaD
-
třída nejsem. neblbni občas se něco povede…
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:41 ® Dědek
-
HaD : na nezávisláka se v. er. Už jsi třída, tak ať se starají jiní. No ne
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 21:24 ® HaD
-
o sponzoringu silně pochybuju. chci zůstat nezávislák
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:59 ® Dědek
-
HaD : tak to už musíš mít nasmlouvaný sponzoring. To se to bude trhat )) Jinak gratulace, to už jseš teda velkej kluk
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 20:30 ® HaD
-
Nikdy jsem to nepočítal, ale málo to nebude. Poslední roky se snažím chytat s woblery tak abych netrhal-tzn. z lodi. Letos jsem urval celkem asi 10 ks=cca 3000,–. v gumách mám peněz hodně. Ti kdo mě znají, vědí, jak mám „nabitou“ tašku. Kolik toho ale ročně urvu nevím. Letos jsem na jedný vodě za 3 dny pohřbil minimálně 80 nástrah a protože jsem blázen do berkleyáků, tak to je s hlavičkama cca 2.000,–. To byl ale extrém. To stejný tipuju urvu za zbytek sezóny. Takže to asi vychází na cca v průměru 500–1000,– Kč měsíčně. Fuj, lepší bylo to nevědět. Příští rok se budu přívlači věnovat asi o poznání více, neboť budu na 99% chytat v druhý lize za tým LOVY a při intenzivním „tréninku“, kterej bude hodně potřeba, toho asi taky dost padne za vlast.
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 v 16:27 ® kostnak
-
asi ako milky. niekde v hlave mam nastavenu brzdu, ktora ma okolo patstovky zastavi. len ta frekvencia navstev.. . ale beriem to ako s alkoholom. v malych davkach neskodi v akomkolvek mnozstve. a neviem, ci mate tiez taku skusenost, ze 10 odtrhnutych gum boli menej, ako 100korunovy wobler.
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 v 15:22 ® vagon
-
Myslim si, že každý, kdo se přívlači trochu věnuje musí počítat se značnou investicí. Teď nemyslím pruty, ale nástrahy. Vždyť jedna rapala stojí 300Kč a urvat jí je ten nejmenší problém. Prsačky zachrání hodně na mělké vodě, ale na hlubších místech........ Já v tom lítám okolo 1.000/ měsíc a to se půl sezóny věnuju kaprařine, kterou do toho nepočítám. Holt máme drahej koníček
reagovat - Sobota 13. listopadu 2004 v 17:42 ® Zlinsky_lovec
-
Já mám brodaky a taky jsem sakra usetril
reagovat - Sobota 13. listopadu 2004 v 16:57 ® Milky
-
Letos jsem protekl asi jen 10KKč. Díky tomu, že jsem si koupil prsačky ušetřil jsem nevýdaný prachy za woblíky. Letos jsem uškubl jen čtyři. Gumy nepočítám. Když zajdu do rybářství pěktikilo je optimálním papírkem, ketrý tam týdně nechávám. Furt je co kupovat.
reagovat - Sobota 13. listopadu 2004 ve 13:23 @
-
hodně, někdy i moc......
reagovat - Sobota 13. listopadu 2004 v 10:46 ® Tomash
-
Jelikož jsem chudý student, tak toho tolik neutratím. Myslím, že letos se v pohodě vejdu do těch 2000 tisíc za nástrahy…
reagovat