Chytej.cz

Berkley návnady necteno

10.1.2008 | rhany | 2.565 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím všechny,chtěl bych se poptat jestli máte někdo s touto návnadou zkušenosti.Jedná se mi o červy a žížaly.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 1. ledna 2011 v 16:15 @ milda150

rad bych se zeptal na co kod chita v zime na dirkach ja chitam na dolni rozince ne lome je tam spousta ryb pls piste mi na email milda150@seznam.cz dopredu dekuji

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 23:22 ® Robur
Robur

no na dírky je mně to šumák, i ta Černá hora láká, ještě jsem tam nebyl a v Podolí se mně to po estet. stránce moc nelíbí, když tak napiš, zda ta ČH je hezčí

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 21:31 ®  reakce na …

Robur: v pátek tam bude možná jedna velká dírka :-) a plus 20 °C. At mi nikdo netvrdí, že se neotepluje – jako kluk jsem měl omrzlej nos, uši, zabalenej jsem chodil jak eskymák a dnes běhám pomalu v tričku a nebýt těch sraček na zemi, tak ani nevím, že přišla zima. Pokud to tam bude funkční a v práci si to poladím, tak bych zašel. Byl jsem tento rok Podolí, Černá Hora a hodil očko na Kuřim.

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 v 16:09 ® Robur
Robur

hele Cement, v pátek bych rád do Podolí na dírky, nepřidáš se?

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 14:20 ® toms

no nastrahy od Berkleye používám hlavně na dírkach při lovu se splávkem a fungujou docela dobře a hlavni výhoda je žeje nemusím nikde schánět jako živé

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 ve 2:23 ® rgb23
rgb23

kamenujte mě o sto šest, ale ryby berou na návnady jak od Berkley, tak od Prologick fishinhg, nebo Jaxon, cokoliv v zimě smrdí jako žížala nebo patentka (nítěnka)a pod vodou neumrzne, má šanci na úspěch.

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 v 0:00 ® 

Umely masnak na marmysce funguje,,,,, ale on by fungoval asi i kus tkanicky :-)

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 21:08 ® bubu reakce na …
bubu

Robur-jé,máš pravdu,tam jsem je vysypal,celou skleničku.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 20:59 ® Kubajs
Kubajs

byl jsem letos na dovolený kde bylo takovejch sumečků do 40cm miliony a když jsem tak hodil tu umělou žížalu tak ani tuk ale na přírodní to šlo neustále

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 18:11 ® kubas
kubas

rhany: když už tak nástrahy, nebo budeš vnadit gumovejma červama?

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 22:43 ® Robur
Robur

kecáš, házel jsi je do Dobré vody:-))

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 22:38 ® bubu
bubu

asi před dvěma roky jsem si koupil červíky s tím, že nebudu muset shánět masňáky. Na konci loňské sezóny sklenička za pěkný prašule letěla do komunálního odpadu. Toť má zkušenost.

reagovat