Vyhledávání
Internetové obchody
7.1.2008 | Ftmči | 4.477 zobrazení | 28 odpovědí
Podle aktuálních výsledků ankety nakupuje 80% rybářů alespoň někdy přes internet. Mě zajímají vaše zkušenosti s reklamacemi po internetu (nemusí jít nutně o rybářské zboží).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 31. května 2011 v 9:50 ® inspo
-
A sakra. Škoda, že jsem si to tady nepřečetl dříve.
reagovat - Neděle 13. ledna 2008 v 15:21 ® brčal
-
ty vago ztrácejí
reagovat - Neděle 13. ledna 2008 v 15:20 ® brčal
-
Největší problém bude v pošta.balíky se opravdu strácejí,posílají to na jiné adresy než jsou zapsané na balíkách a spoustu jiných věcí
reagovat - Sobota 12. ledna 2008 v 1:04 ® revoke reakce na …
-
jj, mé známé se na poště taky přes Vánoce ztratila nafukovací karimatka… By mě zajímalo, kde ty balíky končí.
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 23:30 ® Czudko
-
Jo a jeste bych dodal, ze vsichni prodejci pred vanoci nadavali na postu jak spackove. Jejich slogan „dnes podate, zitra dorucime“ pche… ani nahodou. Vzhledem k tomu, ze postu vyuzivame na posilani zasilek casto a pojisteni se nevyplati, tak musim potvrdit, ze pres postu se zasilek ztraci opravdu hodne.
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 23:23 ® Czudko
-
Kupoval jsem pro znameho k vanocum celou vybavu na prani jeho manzelky a protoze toho bylo hodne, tak vse pres net az do domu. Musim rist, ze jsem se setkal s maximalni ochotou (www.vseprorybare.cz)a vse prislo tak jak ma a v naprostem poradku ( v dobe vanocniho shonu). Spatne zkusenosti mam s www.fishop.cz coz je e-obchod Semy Lenesice. Objednaval jsem u nich veci nekolikrat a vyjma posledni objednavky ktera prisla v poradku jsou jejich dodaci lhuty katastroficke. Na nektere veci jsem cekal skoro mesic a pul a kdybych tam nezavolal, tak ani nevim, ze cekaji na dodavku od vyrobce (pritom se sami jako vyrobci uvadeji)- veci nakonec prisly, ale s tim, ze me pani informovala, ze polovinu z toho co jsem si objednal nemaji na sklade a nevi kdy budou mit. Na druhou stranu reklamace hlasice z teto dodavky probehla uplne v pohode.
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 23:11 ® revoke reakce na …
-
EE, to byly ty slavné národopisné encyklopedie, co nedávno vyšly. Takže do 14 dnů bych je přečíst jaksi nezvládl, snad jen číst je tempem robota č. 5.
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 14:48 ® Robur
-
Revoke, přečetl jsi je aspoň
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 14:27 ® revoke
-
Já objednávám něco asi 6× do roka. V říjnu jsem kupoval knížky za 1400 Kč. Protože mi nějak nevyhovovaly, poslal jsem je zpět. Peníze mi vrátili bez mrknutí oka. Na druhou stranu jsem taky objednával spacák s poznámkou, že chci výhradně červenou barvu. Bez mrknutí oka přišel modrý
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2008 v 11:51 ® hajan reakce na …
-
Robur: Taky mi přišel jeden dárek k vánocům až po vánocích. Do vánoc jsem je bombardoval mejlama a telefonama, bez odezvy. Musel jsem jet do Prahy to koupit v kam. obchodě abych to měl pod stromeček. V lednu, když zásilka dorazila, jsem jí nevyzvedl. Možná blbý, ale takovej je život. :-/
reagovat - Čtvrtek 10. ledna 2008 v 8:43 ® Robur
-
z 15ti nákupů 1 nedošel a nejednalo se o rybařinu a na mail nereagují. Ani nenapsali, že je třeba vyprodáno, je nám líto. Páč to měl být 1 z hlavních dárků pro dceru k vánocům, tak jsem docela naštvaný. Objednával jsem v půlce listopadu. Plánuji odvetu, objednám teď věci asi za 10000 a nevyzvednu je, ať i druhá strana ví, co je neserioznost.
reagovat - Středa 9. ledna 2008 ve 21:40 ® m.b. reakce na …
-
paccco: a můžeš se o toho prodejce podělit? třeba do pošty
reagovat - Středa 9. ledna 2008 v 18:51 ® paccco
-
Docela často nakupuju rybářské potřeby přes net a pouze jednou jsem posílal naviják na záruční opravu (vláčení-vytahaná pružina na překlapovači),vše bez problémů a do 10 dnů jsem měl naviják zpátky (opravený),pouze jsem platil poštovné…U mě max.spokojenost.(nakupuju pouze u dvou prodejců ,pro mě vyzkoušené).
reagovat - Středa 9. ledna 2008 v 10:23 ® HaD reakce na …
-
Kouba: to jistě
reagovat - Středa 9. ledna 2008 v 9:48 ® Kouba
-
ale zvlastní je ze slozenky ucty za a platby chodej vzdycky vcas to se proste nespozdi nebo neztrati co:)
reagovat - Úterý 8. ledna 2008 ve 13:33 ® HaD reakce na …
-
Lojza: Tak to asi nebylo zpoždění pošty, co?
reagovat) Ale za nás mohu říct, že pošta funguje někdy přímo úděsně. Za poslední měsíce nám poztráceli tolik zásilek a ty, které doručila i o několik týdnů později ani nepočítám. A to ještě syčáci zdražili a to poměrně významně. Raději na to nemyslet, nebo budu zase zuřit.
- Úterý 8. ledna 2008 ve 2:47 ® LojzaRybka
-
je fakt že jsem si obědnal už i u jednoho e-shopu na netu dva navijáky,1+1zdarma a poslali mě mejla že je odešlou v pondělí a ještě nedošli,a to už je asi rok
reagovat - Úterý 8. ledna 2008 v 1:40 ® Rico
-
Kolikrat neco nemiuzu sehnat v krame spis nemohl ted spis uz vsechno resim netem. Zavolam tam poradim se jestli jsou moje uvahy spravne a kdyz se nemuzu rozhodnout tak i nabidnou slevu kdyz se neco takhle zarizuje a myslim ze kdyz si vyhlidnete shop s referencema tak neni problem.Reklamace dneska patri k nejdulezitejsi veci co delaj shopu jmeno. Nerikam ze se nenajde par takovejch so s vama v....... Ale to se muze stat i v kamennem krame. Nebo se snad pletu?
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:21 ® LojzaRybka
-
já koupil v internetovém obchodě prut na vláčku a za 30minut lovu už byl zlomenej,tak jsem hned od vody volal prodejci a on mě řekl že hned posílá náhradu,bez jakýhokoliv vyptávání a otázek,prut byl poškozen pravděpodobně přepravou a prasknul při záseku
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:13 ® Salmo
-
Tak třeba smáčka u nás v obchodě neseženete našlo by se i víc věcí ale snažím se nakopavat hlavně v prodejně internet použiju v případě když už není na výběr ale zatím všechno vydrželo takže s reklamací neporadím
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:17 ® chosebaits reakce na …
-
regulus-přesně tak jak pišeš.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:14 ® regulus reakce na …
-
martinbrozek – to není jen o levným nakupování, v mým případě je to o věcech, který se u nás skoro nebo vůbec neprodávají.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:06 ® m.b. reakce na …
-
no to je naprosto spravna uvaha, o tom zadna.. ja dam ale radeji v kamennem kramu o 1000Kc navic a budu mit jistotu, ze mi reklamaci vyridi a nebudu se muset kodrcat nekam do horni dolni, abych jim ukazal upadlou packu
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:05 ® regulus
-
Nakupuju v e-shopech a jen jednu reklamaci (no nejspíš to moc vada materiálu nebyla, prut dostal dost velkou pecku třpytkou ze stromu na druhým břehu) nicméně, přestože to bylo z PL e-shopu, tak mě to stálo jen poštovné tam a zpátky jsem ho měl asi za 3 týdny opravenej.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 v 19:59 ® Rico reakce na …
-
elektronika je na netu nejlevnejsi...... a proc treba pojedu do prahy pro notebook kdyz si ho muzu nechat poslat?
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 v 19:52 ® m.b.
-
já mám osobne s reklamacemi obecně špatné zkušenosti. nejednou se mi stalo, že mě vyfakovali, že musím zboží osobně předat k reklamaci. Od te doby nakupuju jen zbozi, ktere se tak casto nekazi – jak samo o sobe nebo pri transportu. Elektroniku a pruty bych si nikdy pres internet nekoupil – to si proste chci prohlidnout a osahat
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 v 19:12 ® chosebaits reakce na …
-
Zatim co jsem obědnal tak to došlo a reklamaci jsem ještě neměl takže neporadim.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 v 18:59 ® Rico
-
No problem, bud osobne nebo postou. Kdyz neco tak tam zavolam domluvim se s nima a je to. Nevidim v tom dneska zadnej problem. Jen cena za postovne. A pokud to jde ceskou postou tak riziko ze se tomu neco stane
reagovat