Chytej.cz

Internetové obchody necteno

7.1.2008 | Ftmči | 4.477 zobrazení | 28 odpovědí

Podle aktuálních výsledků ankety nakupuje 80% rybářů alespoň někdy přes internet. Mě zajímají vaše zkušenosti s reklamacemi po internetu (nemusí jít nutně o rybářské zboží).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 31. května 2011 v 9:50 ® inspo

A sakra. Škoda, že jsem si to tady nepřečetl dříve. :-((

reagovat
Neděle 13. ledna 2008 v 15:21 ® brčal
brčal

ty vago ztrácejí

reagovat
Neděle 13. ledna 2008 v 15:20 ® brčal
brčal

Největší problém bude v pošta.balíky se opravdu strácejí,posílají to na jiné adresy než jsou zapsané na balíkách a spoustu jiných věcí

reagovat
Sobota 12. ledna 2008 v 1:04 ® revoke reakce na …
revoke

jj, mé známé se na poště taky přes Vánoce ztratila nafukovací karimatka… By mě zajímalo, kde ty balíky končí.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 23:30 ® Czudko
Czudko

Jo a jeste bych dodal, ze vsichni prodejci pred vanoci nadavali na postu jak spackove. Jejich slogan „dnes podate, zitra dorucime“ pche… ani nahodou. Vzhledem k tomu, ze postu vyuzivame na posilani zasilek casto a pojisteni se nevyplati, tak musim potvrdit, ze pres postu se zasilek ztraci opravdu hodne.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 23:23 ® Czudko
Czudko

Kupoval jsem pro znameho k vanocum celou vybavu na prani jeho manzelky a protoze toho bylo hodne, tak vse pres net az do domu. Musim rist, ze jsem se setkal s maximalni ochotou (www.vseprorybare.cz)a vse prislo tak jak ma a v naprostem poradku ( v dobe vanocniho shonu). Spatne zkusenosti mam s www.fishop.cz coz je e-obchod Semy Lenesice. Objednaval jsem u nich veci nekolikrat a vyjma posledni objednavky ktera prisla v poradku jsou jejich dodaci lhuty katastroficke. Na nektere veci jsem cekal skoro mesic a pul a kdybych tam nezavolal, tak ani nevim, ze cekaji na dodavku od vyrobce (pritom se sami jako vyrobci uvadeji)- veci nakonec prisly, ale s tim, ze me pani informovala, ze polovinu z toho co jsem si objednal nemaji na sklade a nevi kdy budou mit. Na druhou stranu reklamace hlasice z teto dodavky probehla uplne v pohode.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 23:11 ® revoke reakce na …
revoke

EE, to byly ty slavné národopisné encyklopedie, co nedávno vyšly. Takže do 14 dnů bych je přečíst jaksi nezvládl, snad jen číst je tempem robota č. 5.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 14:48 ® Robur
Robur

Revoke, přečetl jsi je aspoň:-))

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 14:27 ® revoke
revoke

Já objednávám něco asi 6× do roka. V říjnu jsem kupoval knížky za 1400 Kč. Protože mi nějak nevyhovovaly, poslal jsem je zpět. Peníze mi vrátili bez mrknutí oka. Na druhou stranu jsem taky objednával spacák s poznámkou, že chci výhradně červenou barvu. Bez mrknutí oka přišel modrý :-)

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 11:51 ® hajan reakce na …

Robur: Taky mi přišel jeden dárek k vánocům až po vánocích. Do vánoc jsem je bombardoval mejlama a telefonama, bez odezvy. Musel jsem jet do Prahy to koupit v kam. obchodě abych to měl pod stromeček. V lednu, když zásilka dorazila, jsem jí nevyzvedl. Možná blbý, ale takovej je život. :-/

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 8:43 ® Robur
Robur

z 15ti nákupů 1 nedošel a nejednalo se o rybařinu a na mail nereagují. Ani nenapsali, že je třeba vyprodáno, je nám líto. Páč to měl být 1 z hlavních dárků pro dceru k vánocům, tak jsem docela naštvaný. Objednával jsem v půlce listopadu. Plánuji odvetu, objednám teď věci asi za 10000 a nevyzvednu je, ať i druhá strana ví, co je neserioznost.

reagovat
Středa 9. ledna 2008 ve 21:40 ® m.b. reakce na …

paccco: a můžeš se o toho prodejce podělit? třeba do pošty

reagovat
Středa 9. ledna 2008 v 18:51 ® paccco
paccco

Docela často nakupuju rybářské potřeby přes net a pouze jednou jsem posílal naviják na záruční opravu (vláčení-vytahaná pružina na překlapovači),vše bez problémů a do 10 dnů jsem měl naviják zpátky (opravený),pouze jsem platil poštovné…U mě max.spokojenos­t.(nakupuju pouze u dvou prodejců ,pro mě vyzkoušené).

reagovat
Středa 9. ledna 2008 v 10:23 ® HaD reakce na …
HaD

Kouba: to jistě :-D

reagovat
Středa 9. ledna 2008 v 9:48 ® Kouba
Kouba

ale zvlastní je ze slozenky ucty za a platby chodej vzdycky vcas to se proste nespozdi nebo neztrati co:)

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 ve 13:33 ® HaD reakce na …
HaD

Lojza: Tak to asi nebylo zpoždění pošty, co? :-)) ) Ale za nás mohu říct, že pošta funguje někdy přímo úděsně. Za poslední měsíce nám poztráceli tolik zásilek a ty, které doručila i o několik týdnů později ani nepočítám. A to ještě syčáci zdražili a to poměrně významně. Raději na to nemyslet, nebo budu zase zuřit.

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 ve 2:47 ® LojzaRybka
LojzaRybka

je fakt že jsem si obědnal už i u jednoho e-shopu na netu dva navijáky,1+1zdarma a poslali mě mejla že je odešlou v pondělí a ještě nedošli,a to už je asi rok

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 v 1:40 ® Rico
Rico

Kolikrat neco nemiuzu sehnat v krame spis nemohl ted spis uz vsechno resim netem. Zavolam tam poradim se jestli jsou moje uvahy spravne a kdyz se nemuzu rozhodnout tak i nabidnou slevu kdyz se neco takhle zarizuje a myslim ze kdyz si vyhlidnete shop s referencema tak neni problem.Reklamace dneska patri k nejdulezitejsi veci co delaj shopu jmeno. Nerikam ze se nenajde par takovejch so s vama v....... Ale to se muze stat i v kamennem krame. Nebo se snad pletu?

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:21 ® LojzaRybka
LojzaRybka

já koupil v internetovém obchodě prut na vláčku a za 30minut lovu už byl zlomenej,tak jsem hned od vody volal prodejci a on mě řekl že hned posílá náhradu,bez jakýhokoliv vyptávání a otázek,prut byl poškozen pravděpodobně přepravou a prasknul při záseku

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:13 ® Salmo
Salmo

Tak třeba smáčka u nás v obchodě neseženete našlo by se i víc věcí ale snažím se nakopavat hlavně v prodejně internet použiju v případě když už není na výběr ale zatím všechno vydrželo takže s reklamací neporadím

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:17 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

regulus-přesně tak jak pišeš.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:14 ® regulus reakce na …
regulus

martinbrozek – to není jen o levným nakupování, v mým případě je to o věcech, který se u nás skoro nebo vůbec neprodávají.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:06 ® m.b. reakce na …

no to je naprosto spravna uvaha, o tom zadna.. ja dam ale radeji v kamennem kramu o 1000Kc navic a budu mit jistotu, ze mi reklamaci vyridi a nebudu se muset kodrcat nekam do horni dolni, abych jim ukazal upadlou packu

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 20:05 ® regulus
regulus

Nakupuju v e-shopech a jen jednu reklamaci (no nejspíš to moc vada materiálu nebyla, prut dostal dost velkou pecku třpytkou ze stromu na druhým břehu) nicméně, přestože to bylo z PL e-shopu, tak mě to stálo jen poštovné tam a zpátky jsem ho měl asi za 3 týdny opravenej.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 19:59 ® Rico reakce na …
Rico

elektronika je na netu nejlevnejsi...... a proc treba pojedu do prahy pro notebook kdyz si ho muzu nechat poslat?

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 19:52 ® m.b.

já mám osobne s reklamacemi obecně špatné zkušenosti. nejednou se mi stalo, že mě vyfakovali, že musím zboží osobně předat k reklamaci. Od te doby nakupuju jen zbozi, ktere se tak casto nekazi – jak samo o sobe nebo pri transportu. Elektroniku a pruty bych si nikdy pres internet nekoupil – to si proste chci prohlidnout a osahat

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 19:12 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Zatim co jsem obědnal tak to došlo a reklamaci jsem ještě neměl takže neporadim.

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 v 18:59 ® Rico
Rico

No problem, bud osobne nebo postou. Kdyz neco tak tam zavolam domluvim se s nima a je to. Nevidim v tom dneska zadnej problem. Jen cena za postovne. A pokud to jde ceskou postou tak riziko ze se tomu neco stane :-)

reagovat