Chytej.cz

Žena a porybná necteno

6.1.2008 | scootrovka | 29.126 zobrazení | 377 odpovědí

Jaký je Váš názor pánové na ženu porybnou

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 13. ledna 2008 v 15:09 ® Shrek23 reakce na …
Shrek23

to není pes ale pejsánek na baterku.

reagovat
Neděle 13. ledna 2008 v 15:01 ® regulus reakce na …
regulus

Shrek23 – Alivio myslel psa a ne vlkodlaka, třeba čivavu.

reagovat
Neděle 13. ledna 2008 ve 14:57 ® Shrek23 reakce na …
Shrek23

Máš pravdu že pes budí respekt ale taky dokáže zabít tak jako zbraň.

reagovat
Neděle 13. ledna 2008 ve 14:54 ® Shrek23 reakce na …
Shrek23

To já taky ale mnohdy bych je rád viděl.Zvláště na nechranicích když vidíš ty jatka.....

reagovat
Neděle 13. ledna 2008 ve 13:16 ® Shrek
Shrek

Jindrich: a proč ne pistoli?Pokud někdo vezme kapra 34 cm tak BANG!! a je po něm. :-) Ale teď vážně.Není lepší mít s sebou psa?Ten budí respekt sám o sobě,nikdo ho neobrátí proti Tobě , nedej bože nikoho s ním nezabiješ nesprávnou manipulací atd atd.Každopándě pokud někdo vezme 27 cm lipana,tak bych ho taky picnul :-)

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 18:26 @ 

drozďák)nechápu tě,co myslíš?

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 15:24 ® regulus reakce na …
regulus

Mary – chvilku po -:)))))))))))

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 v 15:12 ® Mary reakce na …
Mary

Regule: no a narodil ses, před výletem Gagarina, nebo po výletě? Když už ani do čtvrtiny, to budeš o den starší. Teď prý je dobré vlastnit motorovou sekačku, prý uspokojí také a v zimě hrablo.

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 3:15 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Žádné vidle. Vysílal jsem informaci Drozďákovi, nikoliv našemu rybářskému elévovi. Druhá strana – příjemce informace – tudíž byla jasně deklarována a zajisté mi rozumněla. Na druhé straně Rico vyslal informaci, které jsem kontextově nerozumněl já. Dostal tu nejlepší možnou nekonfliktní nevulgární odpověd, bez invektiv a urážek. Což ovšem neznamená, že si Rica nevážím – naopak. Jen se nechal v diskusi vymanévrovat na tenký led…

reagovat
Pátek 11. ledna 2008 ve 2:58 ® Rico reakce na …
Rico

Ten chlupac je jak ja, jen mam asi o 100kg vic, muhehe

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:22 ® drozďák reakce na …

JPFish: vypadá to, že si svým přáním nejsi úplně jist.

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:14 @ 

Rico)Nereš to-nemoc je sviňa. Milos_Dia)Ty jo,ty jsi ale případ,tebe musím vidět?!

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 21:05 ® sus1 reakce na …

Jestli nemáš slabé skla.Pardon,žer­tík,nečílit se.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3004.jpg
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 20:56 ® Rico reakce na …
Rico

jestli me tu nechcete staci rict ;-) porad se ohanite jen tim ze jsem mladej:)

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 20:51 ® sus1 reakce na …

Už Ti to funguje??

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 19:27 ® Prichy reakce na …
Prichy

Milos_Dia: ted si jak „jak rikas“ (nejen ty) nabehnu na vidle, promin, ale musim to rict i presto, ze jsem v tomto daleko horsi nez ty. Pokud chces nekomu neco rici, je dobre, aby ti druha strana rozumela…rika se, ze pokud nerozumi, neni to chyba jeji, ale toho, kdo tu informaci „vysila“.

asi bych nepouzival cizi slova, kdyz mluvim s nekym rekneme mladym. (mimochodem je taky nemam rad a nerozumim jim :-D )

All: necetl jsem celou diskuzy, ale pokud zena nebude prilis uzkoprsa, proc ne.

Rico: rozumel tomu presne tak, jak jsi to napsal.....asi bych nerozumel jinak

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 18:51 ® sus1 reakce na …

Ale až budeš mít jinej -:)))))))))

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 18:49 ® regulus reakce na …
regulus

sus1 – to není blbej nápad -:))))))))))))­)))))))))))

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 18:31 ® sus1 reakce na …

regulus,Mary :otevřít okno a ten křáp vyhodit ven:!!!

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 v 18:27 ® regulus reakce na …
regulus

Mary – tak to je ještě dobrý, mě už ani do čtvrtiny. -:)))

reagovat
Čtvrtek 10. ledna 2008 ve 14:51 ® Mary reakce na …
Mary

Rico: funguje mi to jen do poloviny stránky. Když se chci podívat, reakce na … v dolní stránce, tak to není vidět.

reagovat
Středa 9. ledna 2008 ve 21:19 ® Rico reakce na …
Rico

Mila Mary, u kazdeho prispevky ve foru ma v hlavicce: „Reakce ne..“ staci najet mysi a hned vidis presne na co odepisuji… ta funkce tu je tak ji vyuzivam… Jinak písemny projev Milose je paradni dyt jsem proti nemu nemel krive slovo a ni se necelim… Jak muzete vycist z textu jestli jsem rocilenej, pisi slusne. Jen jsem se zeptal co tim mini :-)

reagovat
Středa 9. ledna 2008 ve 21:10 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Co to tu je za přestřelku????Děte stim na mrk!Tam vas budou milovat.

reagovat
Středa 9. ledna 2008 ve 20:11 ® bubu reakce na …
bubu

Rico: Co se čílíš. Vidno,že Miloše neznáš (jeho písemný projev). Kdyby se účastnil TV soutěží,byl by slavnější než Jarda z Kladna. Ale klidně se přiznám,že si jeho příspěvky musím přečíst vícekrát,abych je pochopil správně. Prostě se tak Miloš vyjadřuje.

reagovat
Středa 9. ledna 2008 v 19:58 ® Mary reakce na …
Mary

Rico: Mladej a blbej bych neřekla. Pro 14náctilété jsi už ale starý. Pokud někomu odpovídáš piš jeho Nick, ať´nemusím dlouho tápat, jo a docela bych uvítala háčky, čárky, nejsme na mobilu.

reagovat
Středa 9. ledna 2008 v 19:24 ® Rico reakce na …
Rico

psycholog? nebo me slusne posilas nekam? :-) rikam ze to sem nepatri tak to ani nebudem resit… radsi pis neco o rybach… tohle tema by bylo moc na dlouho…

reagovat
Středa 9. ledna 2008 v 18:08 ® Milos_Dia
Milos_Dia

Zbytečně se do mě navážíš. Já ti odpovídám slušně a bez emocí, nevytahuji se zkušenostmi, mám holé ruce. Kromě toho jsem diskutoval s nickem Drozdak, ne s tebou. Ty jsi mne oslovil, dostal jsi nekonfliktní odpověď. Nestačila ti, dostal jsi druhou asertivní odpověď.

Takže potřetí znovu opakuji – nebudu se rozhlížet kolem sebe ani nebudu mlčet. Omlouvám se ti, ale jelikož jsou mi tvé „zkušenosti s tématem“ zcela utajeny, jednoduše se od tebe nemohu nic naučit pouze na základě tvých implicitních zkušeností a znalostí.

Možná pokud se pokusíš svůj prvotní afektovaný výpad recyklovat do plauzibilní podoby, pak budu schopen -a to velmi rád – odpovědět adekvátně, případně se i omluvit…

reagovat
Středa 9. ledna 2008 v 17:39 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Shrek23-ja jsem naopak rad,že o RS ani nezavadim nebo ona o mne ,nebot papiry mam jen jedny.

reagovat
Středa 9. ledna 2008 v 17:37 ® kauli1

ta voda za ní je mušovská nádrž

reagovat
Středa 9. ledna 2008 v 17:28 ® kauli1

tahle paní u nás dělá porybnou:))

reagovat
foto/forum/2008/th-img3001.jpg