Vyhledávání
Žena a porybná
6.1.2008 | scootrovka | 29.129 zobrazení | 377 odpovědí
Jaký je Váš názor pánové na ženu porybnou
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. ledna 2008 ve 23:01 ® Shrek23 reakce na …
-
LojzaRybka,A moch by si to dvd vypálit já bych ti ho i zaplatil . Chtěl bych to pustit dětem na kroužku až tam budu.
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:59 ® jindrich
-
Lojza:Co je tak nádherného na umělém výtěru?Z jedný ryby vymačkáš jikry,z druhý mlíči, promícháš a hodíš do aparátů
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:56 ® LojzaRybka
-
Shrek,byl jsem tam pozvanej,postoloprtskej hospodář to chtěl stočit na DVD,tak jsem měl tu čest se tam dostat,jinak to DVD mám doma
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:54 ® LojzaRybka
-
Mary>v Plzni brigády neplatí??tak je všichni dělaj,nebo nikdo nic?? tady v Žatci máme něco kolem 800 rybářů a v Postoloprtech asi taky tak
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:54 ® Shrek23 reakce na …
-
LojzaRybka, To já vim mame takový rybáře na sídlišti .
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:52 ® Mary reakce na …
-
Shrek: se bojí, buďto, že bys ho utopil, nebo Vás utopí.
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:52 ® Shrek23 reakce na …
-
LojzaRybka, to bych chtěl vidět ten vítěr nechceš mě na něj někdy vzít ?????
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:51 ® LojzaRybka
-
Shrek23>nejvíc pytlákú je mezi samotnejma rybářema,nakonec se to naučíš poznávat podle chování,ti co jsou nejužalovanější,tak ti jsou nejhorší
reagovat)))
- Sobota 19. ledna 2008 ve 22:50 ® Mary reakce na …
-
Lojzarybka: já se ptám na ty brigády z toho důvodu, že mi výbor tvrdí, když máme schůzi, že lidi kteří si chtějí odpracovat brigádu, nakonec na ni nepřidou. Je fakt, že se stane, že jim to v práci nevyjde. Tak bych to udělala tak, aby se zaplatily, a když budem potřebovat, něco udělat, tak bych to někomu zadala na fakturu a bylo by po starosti přijdou, nepřijdou. A v těch Postoloprtech mají zřejmě rybochovy, to my nemáme, my jsme malá organizace asi 120 členů i s dětma. Jinak za brigády se platí u nás 600,–-Kč. Ale proti Plzni je to nespravedlivé vůči nám, protože, kdo má povolenku z Plzně, tak tam brigády neplatí.
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:45 ® Shrek23 reakce na …
-
to mě bylo řečeno od mého otce že semnou na ryby jezdit nebude......
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:40 ® LojzaRybka
-
Mary>tady to bylo z minulim vedením ještě horší,teď to lítá po soudech, a ceny brigád jsou tu 800, ale ve vedlejších Postoloprtech už 1000,ale tam si dělaj sami i pstruhy kapry a plno jinýho a jde to tam vidět,jsem tam byl při umělim tření duháků z kamerou a byla to nádhera
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:38 ® Shrek23 reakce na …
-
Dobře pak se domluvíme a vyrazíme na ně scootrovka prej chce jít snáma......
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:36 ® Mary reakce na …
-
Shrek: si se zbláznil, já chci, ještě nějaké
reagovatvypít a chvíli tu ještě pobýt. Spíš bych možná šla do té hospodářky,jenomže bych potřebovala pomoct od zkušeného hospodáře co všecho se kolem toho dělá. Ten náš hospodář není ochoten někoho zacvičit. Holt je to bejvalej vojcl a ten zadarmo nic.
- Sobota 19. ledna 2008 ve 22:32 ® Mary reakce na …
-
Lojza Rybka: my to máme, teď docela blbý. Hospodář nám to položil na konci roku, lae povolenky nám nakonec, ještě prodává. Zatím nemůžeme sehnat jiného, tak nevím, jak to dopadne. On v tom spolku rohodoval jenom hospodář, co řekl on to platilo. Ostatní mlčeli, až když jsem k nim nastoupila já, tak jsem byla černá ovce. a to z důvodu financí. Např. daj si penízae na telefon, ale když jim předseda voůá tak mu to ani nezvednou. Ten jeden člen rovnou řekl, že hodil telefon do šuplíku a nepoužívá. Tak bych jim to zrušila. A když se podívám, na rozbor hospodaření , tak je to žalostný. Režie převyšuje 6X nákup ryb a není v tom vůbec nakoupeno žádné krmení. Není lepší mít jen povolenku a nevidět to? Kolik se u Vás platí brigády?
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:29 ® LojzaRybka
-
Shrek23>ono to neni tak jednoduchý dnes někoho chytit,dnes už se nepytlačí jako dřív,dřív se pytlák schovával a dnes si sedne s vercajkem co bys mu záviděl přímo mezi rybáře,a kontrolovat každýho při každý cestě k vodě nejde,to bys jen kontroloval,až začnou na nechrankách trochu chytat,tak se domluvíme a pojedeš semnou a nestačíš se divyt co se děje když přijdeš ke skupině rybářů a požádáš o dokledy
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:24 ® Shrek23 reakce na …
-
Tak si udělej zkoušky na porybnou a udělej tam zatach .To chci udělat já až budu porybnym unás na nechrankách.
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:21 ® LojzaRybka
-
Mary>tak to jsem rád že se tady nato někdo zeptal,tady v Žatci musíme každej měsíc dávat výpis o kontrolách,máme nato takovej formulář,padělat kontroli nejde,protože se to na konci roku kontroluje s povolenkama jestli se kontroli shodujou z výkazem,mi,mi tady to dělat musíme,žádá si to SÚS Ústí nad Labem,ale Ústečáci nikam nic nepíšou,už jsem kvůli tomu měl z jednim členem RS v Ústí výstup,překvapil mě tim že přišel kontrolovat bez odznaku a bez průkazu,ukázal ho až na požádání po krátké slovní přestřelce,nakonec se stal s konrtolujícího kontrolovaný kontrolovanym
reagovat))
- Sobota 19. ledna 2008 ve 22:12 ® Mary reakce na …
-
Lojza rybka: děláš rybářskou stráž. Můžeš mi sdělit, jestli, má rybářská stráž povinnost plnit, také kontroly? Třeba, kolik by měl mít kotrol za rok? Protože rybářská stráž má svazovou povolenku zadarmo, ale kontoly třeba neprovádí, tak se to děje alespoň u nás. Máme tady sportovní rybník který zarybňujeme a kontrolu za celý rok nepotkám. Nyní jsem zjistila, ze soused který měl ještě předloni povolenku, vloni chytal bez povolenky, pouze si zaplatil členství. Dokonce se sám přiznal, když jsem se, tak mezi řečí, zeptala jestli už odevzdal povolenku. Dostalo se mi odpovědi, naco. Naco bych si jí kupoval, když na slaďáku se může všechno. Zřejmě reagoval tak, protože si vzpomínám, předloni byl za lidma, kteří ,,dělají,, rybářskou stráž a stěžoval si na nějaké lidi co dělají u rybníka, prostě zakázané věci. Ale nikdo na ně nešel. Já dělám účetnictví, bohužel nemám seznam, kdo má mít zaplaceno a kdo ne.
Otázka pro hospodáře: HALÓ, HALÓ, Je tu někdo, kdo dělá hospodáře?
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 ve 22:10 ® Shrek23 reakce na …
-
chosebaits- Neboj se jednou tejdně si tam odpočineš
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 v 17:26 ® LojzaRybka
-
chosebaits>ten Lojza co si stebou píše na všeobecný jsem taky já,takže ses mě přiznal
reagovat)))
- Sobota 19. ledna 2008 v 17:20 ® chosebaits reakce na …
-
LojzaRybka-k vodě.)
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 v 17:19 ® LojzaRybka
-
chosebaits>kamže to jezdíš?????
reagovat:)
- Sobota 19. ledna 2008 v 17:16 ® chosebaits reakce na …
-
LojzaRybka-Ještě že tam moc nejezdim a na ty fleky kam jezdim nejezdi moc RS.A když přide,tak přihmouři oko nebo dvě.
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 v 16:54 ® LojzaRybka
-
chosebaits>stim počítej
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 v 16:38 ® chosebaits reakce na …
-
To teda bude na těh nechrankach samá kontrola a žadnej odpočinek.
reagovat - Pátek 18. ledna 2008 ve 22:00 ® LojzaRybka
-
nevim jak to je uvás,ale tady v žatci jsme každej dostali určitej rajon,kde musíme chodit,ale jinak máme někteří působnost celej svč kraj,třeba jsem mluvil s klukama z Litoměřic a ty maj jen vody své MO
reagovat - Pátek 18. ledna 2008 ve 21:58 ® Shrek23 reakce na …
-
to já taky
reagovat - Pátek 18. ledna 2008 ve 21:57 ® Shrek23 reakce na …
-
Mám ještě jeden dotaz . Může si porybnej vybrat revír na kterym by chtel dělat obchůzky?????
reagovat - Pátek 18. ledna 2008 ve 21:56 ® LojzaRybka
-
Shrek23>už se těšim na společnou akci
reagovat - Pátek 18. ledna 2008 ve 21:55 ® Shrek23
-
jenom po těch co porušujou rř
reagovat