Chytej.cz

Klipový signalizátor záběru na prut necteno

5.1.2008 | romank1 | 5.341 zobrazení | 17 odpovědí

Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 7. ledna 2008 ve 12:30 ® Fishman reakce na …
Fishman

JPfish – většinou si to nastražuji k člunu přesně tak jak říkáš. K člunu chytím vlasec a klipový signalizátor mám u bivaku nebo chaty. Jak za to někdo veme tak to řve jako krá.. na celé okolí. Psa nemám a pistoli k vodě nenosím.

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 18:08 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

sus1-Vlasec je v normal hlasiči a nebo mam na konci rolničku.

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 18:07 ® Klon
Klon

Určitě je to užitečná věc,ale já měl tu smůlu že jsem si ho koupil a za chvilku odešel (cca 14 dní).Šel jsem ho vyměnit a zase se pochroumal.Řekl jsem si do třetice všeho dobrého a bohužel zas nějaká chybička.Na konec jsem ho zavrhnul,protože se stejně bez něj dokážu obejít.

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 17:57 ® sus1 reakce na …

A přes co máš hozenej vlasec??přes psa nebo přes 9tku????

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 17:29 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Ja nepotřebuju takovouto věc,nebot pes ma 65 kg a ještě jako doplněk mam alrm raže 9 mm.

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 v 16:36 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Sice funguje na principu spojení kontaktů, ale pracuje správně i pod vodou a nevadí mu ani totálně nasáklá pletenka, začne bzučet až po přímém spojení kov na kov. Moc mi to sice nejde do hlavy, ale voda mu prostě nevadí.

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 14:36 ® m.b. reakce na …

nejlepší alarm na věci je ostnatý drát, minové pole a geneticky modifikovaný rotvailer.. kdo si tě typne, tak tě prostě udělá :-((

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 14:29 @ 

Fishman)A jak to máš vykoumané jako alarm na věci?To protáhneš vlasec přes člun a pruty a pípak k hlavě nebo jak?Něco podobného taky koumu,tak jestli to máš vychytané,budu rád za odpověď.

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 14:07 ® m.b.

tento tedy funguje na principu spojení kontaktů? jak to tedy pracuje, když to zmokne?

reagovat
Neděle 6. ledna 2008 ve 2:56 ® rgb23
rgb23

dokud si na něj nezvykneš, má při záběru jednu drobnou nevýhodu. Po spojení kontaktů řve a řve, dokud ho nerozšroubuješ, nebo mezi kontakty něco nevodivého nestrčíš (při zdolávání není moc času něco hledat) stačí na něj ale přivázat cca 10 cm dlouhý tenčí provázek, obarvený silon, nebo pletenku. Po záseku ho zasuneš mezi kontakty a je klid…

reagovat
Sobota 5. ledna 2008 ve 23:25 ® Fishman
Fishman

Je to super věc. Používám ho i přes noc jako alarm k člunu a vybavení proti nenechavcům.

reagovat
foto/forum/2008/th-img2984.jpg
Sobota 5. ledna 2008 ve 21:55 ® romank1 reakce na …

Dík podívam se

reagovat
Sobota 5. ledna 2008 ve 21:48 ® romank1 reakce na …

Dík podivam se na tehle strankach jsem po prve

reagovat
Sobota 5. ledna 2008 v 19:40 ® Piranha
Piranha

U nas v prodejne maj jeste jeden s kladkou otocnou da se to na prut a vlsec se prehodi pres kladku jako u klasickyho hlasice a ma jak zvuk tak svetlo.Jen nahodim dopnu vlasec a prehodim vlasec pres rolnu a muze bejt jízda.Je to super vec je to mrnavy a stoji to okolo 250,–- za kus a to jde je to dobry na candaty a vubec na vsechno

reagovat
foto/forum/2008/th-img2982.jpg
Sobota 5. ledna 2008 v 17:28 ® rgb23
rgb23

taky ho mám, tuším že od DAMu, no problemo. Za ty prachy supr hračka

reagovat
Sobota 5. ledna 2008 v 17:18 ® Rico
Rico

Používám ho pří lovu kapříků a spokojenost…

reagovat
Sobota 5. ledna 2008 v 16:53 ® Robur
Robur

dej si do vyhledávače slovo klipový a najdeš dvě fóra, kde už je vše řečené

reagovat