Vyhledávání
Lednový rybář
4.1.2008 | Piranha | 3.908 zobrazení | 23 odpovědí
Prosím Vás lidi hoďte sem pár fotek a textů jak jste na tom s lednovým lovem, teda jestli je někdo takovej otužilec.Zajímalo by mne kolik lidí chodí hned po novém roce k vodě a jaký maj výsledky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. ledna 2008 ve 13:45 ® Zauwi
-
to Piranha: u nás se začne vydávat až 20.týho:(, dřív mi povolenku prostě nedaj, i když tedka mi to teda ani moc nevadí, protože jsem docela solidně nachcípanej a musim chodit do práce, aby byly nějaký penízky na povolenky.:) Minulej rok mě to sralo, protože nebyl žádný zima a u nás se vydávalo hodně pozdě, i když je pravda, že těm dědkům(kterejch je u nás tak 80%) to nevadí
reagovat(( a kvůli mě to dělat nebudou…
- Úterý 8. ledna 2008 ve 22:47 ® Piranha reakce na …
-
Jo jeste neco, fotky.a bude to super.
reagovat - Úterý 8. ledna 2008 v 16:23 ® MiK
-
Piranha> 3.1.2008 : na Winkel Picker pod jezem : 3 okouni, 4 jelcí, 1 kapřík. Svítilo sliníčko, pohoda. Má to cenu ! Dnes : 18 plotiček, 1 jelec, 1 cejn, 1 kapřík. Opět sluníčko. Ještě něco ?
reagovat)
- Úterý 8. ledna 2008 v 9:16 ® Robur
-
vždyť ti to jasně napsal Regulus, je to o vyprdění, berou opatrně a většinou málo a menší ryby, no a kdo chytá a chce, tak to dává do rubriky z lovu
reagovat - Úterý 8. ledna 2008 v 0:24 ® Piranha reakce na …
-
Zauwi:ja sem z Usti nad Labem a plno kluku co znam ma uz papiry.Ale jinak pockam.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 23:38 ® Zauwi
-
to Piranha: musíš počkat až bude povolenka, pak se možnná něco objeví..:)
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 23:36 ® Piranha reakce na …
-
Toe vůl
serte porad na dirky nechci info z direk, ale klasika reky ricky a rybniky, pokud nezmrznou.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 22:35 ® Sander
-
Kouba > na dírky jedině do bordelu.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 ve 22:25 ® Kouba
-
Kam vy jezdíte na dírky??
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 ve 4:14 ® Kouba
-
jediny zabry na marmysku s krevetou nebo na syr
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 ve 4:13 ® Kouba
-
Dneska sem byl taky na dirkach nohy sem mel zmrzly sem si nevzal termo pradlo napicu ..nakonec sem se najk zahrall
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 ve 3:47 ® rgb23
-
Tož dneska celej den na dírkách… Po prvé v životě, co mi zmrzly kalhoty tak, že nešly ohnout v kolenou… (trošku jsem se při vrtání namočil). Ani ťuk, začal jsem marmiškou, těstíčko, mrtvá rybka 2cm, Ano, „stydím se“, pak i banjo 1 a nakonec živej karásek na polotěžko…
reagovat - Sobota 5. ledna 2008 ve 14:07 ® monaster reakce na …
-
piranha: byl jsme dneska ráno. podcenil jsem obuv a zmrznul jak Nastěnka. jinak byl jsem na Labi 6–7 na jednom pěkným fleku mezi Brnou a Církvicema. v létě si tam nesedneš. dneska ani noha až na jednoho torubu..... mojí maličkost. záběry nic po dvou hodinách jsem utekl. pohoda u vody byla. až mi konečně opraví tu boloňku chystám se na jedenpotok na plavačku
reagovat - Sobota 5. ledna 2008 ve 12:37 ® regulus reakce na …
-
Piranha – cenu to určitě má. Z předchozích let mám zkušenosti, že běžně berou ostroretky, jelci, okouni, cejni, karasi i kapr se semtam chytí. Pochopitelně intenzita záběrů je podstatně nižší než když je teplo, nicméně ryby sice opatrně, ale berou.
reagovat - Sobota 5. ledna 2008 v 9:51 ® Piranha reakce na …
-
Ok regu konecne schopna odpoved a o to mi slo.Fotky a zkusenosti z tohoto mesice, nebo klidne i unor brezen.Chci proste vedet ze to ma cenu jit parkrat k vode za mrazu a mit poteseni z ryby,treba i plotice nebo oukleje.
reagovat - Sobota 5. ledna 2008 ve 2:07 ® hecht
-
Už se na to těším, hlavně na plavačku.Letos budu zkoušet i můj W.Picker ale co se úlovků týče, to bude spíš o pohodě u vody než o megarybách. Stačí se pořádně oblíknout,termoska čaje a trochu zarputilosti, hlavně tam ale nebývá tlačenice
reagovatTo foto je ale z období kde je lepší vzít místo prutu brusle.
- Sobota 5. ledna 2008 v 1:27 ® regulus
-
Určitě pudu, teda jestli mě nezamrzne řeka, plavačka feeder, hodím sem pak report. Dírky nemusím.
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 22:21 ® LojzaRybka
-
farnas,tam nám brali jen pidi kapři
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 22:21 ® LojzaRybka reakce na …
-
farnas
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 19:35 ® farnas
-
já jsem ješte na dírkách nechytá ale jeda z nejlepších revíru na lov dírech je švardův důl. u Boleslavi.
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 19:30 ® Piranha reakce na …
-
nn dejve dirky sou dirky.Myslim klasika plavana feeder nebo jinej druh polozeny.A hlavne u nas v CZ.Na dirkach se smi snad jen na soukromakach a nejakych vyjimkach.
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 18:44 ® Sander
-
Dírky nebrat!
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 18:39 ® HaD
-
bereš i dírky na soukromákách?
reagovat