Vyhledávání
To jsem si zas naběhl!
12.11.2004 | Milky | 2.579 zobrazení | 12 odpovědí
Každý z nás občas, s různou pravidelností a finanční hotovostí zavítá do prodejny s rybářskými potřebami. Není ale nic neobvyklého si tu čas od času pěkně naběhnout na nějakou :::tu-tov-ku::: Máte-li nějaký tip na to, co by patřilo do hitparády šmejdů, nebo veselou příhodu – sem s ní!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. listopadu 2004 ve 23:26 ® Milky
-
Já měl sqělej kup letos v létě. Jel jsem na kapříky do HU a kopil si tyčovou bóji. Označil místo, a chytal. Za dva dny jsem jí chtěl přemístit a závaží mi zůstalo na dně. Karabina byla zavřená/zkontrolovaná a i ta šprcka přes byla na místě. Asi se očko ze závaží rozpustilo. Byl jsem děěěěěsněěě rád!
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 ve 22:11 ® Tomash
-
mirmen : To máš pravdu. Já jsem prostě takovej. jak mě něco naštve, tak jednám…
reagovat - Pondělí 15. listopadu 2004 v 11:32 ® Dědek
-
Naposled jsem si koupil za kilo plovoucího wobrera. Po nahození šel ke dnu jako šutr. Stejně jako B. M. – ozdoba na stromeček
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 ve 12:45 ® mirmen
-
Důležitý je, že to prošlo bez následků. Právo sice bylo na Tvé straně, ale za způsob řešení jsi se mohl dostat do nepříjemných popotahovaček.
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 ve 12:26 ® Tomash
-
mirmen : Stalo se to před pěti lety a to jsem ani nebyl u nás v teplicích, ale na jedný návštěvě v Karlovejch Varech. Byl jsem tam i minulej rok a ty rybářský potřeby jsou zrušený. navíc ten prodavač na mě ani nezařval – bylo mu jasný, že jsem v právu,ne???
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 11:55 ® Milky
-
BigMike: Vedle Dvořáka v tý tržnici. PingPong neuměl česky ani pípnout, natož se ho zeptat, do jaký hlouby choděj
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 11:13 ® Gwin
-
Já naposledy, když jsem byl na rušení sítě prodejen Kettner, tak jsem si od této firmy koupil woblera za 35kč a ještě jsem ho neviděl správně pracovat.
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 10:52 ® mirmen
-
Doufám, že to nenahlásí cajtům – třebas při Tvé budoucí návštěvě. Je to trestný čin s pálkou až několik let. Měl jsi zavolat na Českou obchodní inspekci nebo tím alespoň pohrozit. Pak bys zřejmě dostal peníze zpět bez toho, že bys riskoval předvolání na policii, případně i soudní postih.
reagovat - Neděle 14. listopadu 2004 v 10:35 ® Tomash
-
Nakoupil jsem si sadu na pohled fakt vymakaných woblerů… Stáli mě 480 Kč a byli celkem čtyři… U vody jsem nasadil prvního – potápivýho a nic prostě nic – plaval na hladině jak nevyváženej splávek… Druhý den, když jsem mu naběhl do ryb. potřeb, mi ten prodavač dokonce tvrdil, že tohle zboží nevede, a že to jsem u něj nekoupil… Počkal jsem si u pultu a když otevřel kasu, tak jsem mu vytáhl pěti kilo, ze svý kapsy mu vrátil dvacku, poděkoval a šel jsem domů… Jóó to jsem si fakt naběhl…
reagovat - Sobota 13. listopadu 2004 ve 23:23 ® BigMike
-
Milky: kde?
reagovat)))) Já ti ani nevím, kdy jsem si naběhl. Asi jako DaH s woblery. Vlastně tuhle, v Kotvě za 55,– hlubokopotápivý a nějak se motá
) Bude to pěkná ozdůbka na stromeček!
- Sobota 13. listopadu 2004 ve 20:28 ® Milky
-
Dneska mě pobavilo, když jsem ve městě zašel k čongům – měli tam woblíky – od 50–90 Kč. Ani jsem se neměl odvahu zeptat … co s tím.
reagovat - Sobota 13. listopadu 2004 v 19:56 ® HaD
-
naposledy to byl nějaký mini wobler-absolutně nejel
reagovat