Chytej.cz

To jsem si zas naběhl! necteno

12.11.2004 | Milky | 2.580 zobrazení | 12 odpovědí

Každý z nás občas, s různou pravidelností a finanční hotovostí zavítá do prodejny s rybářskými potřebami. Není ale nic neobvyklého si tu čas od času pěkně naběhnout na nějakou :::tu-tov-ku::: Máte-li nějaký tip na to, co by patřilo do hitparády šmejdů, nebo veselou příhodu – sem s ní!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 15. listopadu 2004 ve 23:26 ® Milky
Milky

Já měl sqělej kup letos v létě. Jel jsem na kapříky do HU a kopil si tyčovou bóji. Označil místo, a chytal. Za dva dny jsem jí chtěl přemístit a závaží mi zůstalo na dně. Karabina byla zavřená/zkontro­lovaná a i ta šprcka přes byla na místě. Asi se očko ze závaží rozpustilo. Byl jsem děěěěěsněěě rád!

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 ve 22:11 ® Tomash
Tomash

mirmen : To máš pravdu. Já jsem prostě takovej. jak mě něco naštve, tak jednám…

reagovat
Pondělí 15. listopadu 2004 v 11:32 ® Dědek
Dědek

Naposled jsem si koupil za kilo plovoucího wobrera. Po nahození šel ke dnu jako šutr. Stejně jako B. M. – ozdoba na stromeček

reagovat
Neděle 14. listopadu 2004 ve 12:45 ® mirmen

Důležitý je, že to prošlo bez následků. Právo sice bylo na Tvé straně, ale za způsob řešení jsi se mohl dostat do nepříjemných popotahovaček.

reagovat
Neděle 14. listopadu 2004 ve 12:26 ® Tomash
Tomash

mirmen : Stalo se to před pěti lety a to jsem ani nebyl u nás v teplicích, ale na jedný návštěvě v Karlovejch Varech. Byl jsem tam i minulej rok a ty rybářský potřeby jsou zrušený. navíc ten prodavač na mě ani nezařval – bylo mu jasný, že jsem v právu,ne???

reagovat
Neděle 14. listopadu 2004 v 11:55 ® Milky
Milky

BigMike: Vedle Dvořáka v tý tržnici. PingPong neuměl česky ani pípnout, natož se ho zeptat, do jaký hlouby choděj

reagovat
Neděle 14. listopadu 2004 v 11:13 ® Gwin

Já naposledy, když jsem byl na rušení sítě prodejen Kettner, tak jsem si od této firmy koupil woblera za 35kč a ještě jsem ho neviděl správně pracovat.

reagovat
Neděle 14. listopadu 2004 v 10:52 ® mirmen

Doufám, že to nenahlásí cajtům – třebas při Tvé budoucí návštěvě. Je to trestný čin s pálkou až několik let. Měl jsi zavolat na Českou obchodní inspekci nebo tím alespoň pohrozit. Pak bys zřejmě dostal peníze zpět bez toho, že bys riskoval předvolání na policii, případně i soudní postih.

reagovat
Neděle 14. listopadu 2004 v 10:35 ® Tomash
Tomash

Nakoupil jsem si sadu na pohled fakt vymakaných woblerů… Stáli mě 480 Kč a byli celkem čtyři… U vody jsem nasadil prvního – potápivýho a nic prostě nic – plaval na hladině jak nevyváženej splávek… Druhý den, když jsem mu naběhl do ryb. potřeb, mi ten prodavač dokonce tvrdil, že tohle zboží nevede, a že to jsem u něj nekoupil… Počkal jsem si u pultu a když otevřel kasu, tak jsem mu vytáhl pěti kilo, ze svý kapsy mu vrátil dvacku, poděkoval a šel jsem domů… Jóó to jsem si fakt naběhl…

reagovat
Sobota 13. listopadu 2004 ve 23:23 ® BigMike

Milky: kde?:-)) )))) Já ti ani nevím, kdy jsem si naběhl. Asi jako DaH s woblery. Vlastně tuhle, v Kotvě za 55,– hlubokopotápivý a nějak se motá:-)) ) Bude to pěkná ozdůbka na stromeček!

reagovat
Sobota 13. listopadu 2004 ve 20:28 ® Milky
Milky

Dneska mě pobavilo, když jsem ve městě zašel k čongům – měli tam woblíky – od 50–90 Kč. Ani jsem se neměl odvahu zeptat … co s tím.

reagovat
Sobota 13. listopadu 2004 v 19:56 ® HaD
HaD

naposledy to byl nějaký mini wobler-absolutně nejel

reagovat