Vyhledávání
poraďte
3.1.2008 | pesla | 2.997 zobrazení | 24 odpovědí
Zdar chlapi začínám s kaprařinou mám pruty HARRISON-Marksman 12´ 3lb jsou dobrý?A teď nevím jaké navijáky.Poraďte moc díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. ledna 2008 v 0:14 ® kauli1
-
Každopádne nic proti preju hezky ulovky ..
reagovat - Sobota 5. ledna 2008 v 0:13 ® kauli1
-
No a tak to dopada kdyz nekdo neumi chytat ryby a hned chce kaprarit protoze je to v mode napred se nauc chytat klasicky a potom bez na kaprarinu o tech rybach taky musis neco vedet a ne ze prijdes vysipes bobky a chytas ach jo.......
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 19:29 ® pesla
-
ripka:když já kapry nemusim co je dát do trouby s vepřovim
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 16:15 ® ripka
-
to víš že jsou dobrý. Ale je dobré je nechat trochu vypéct. Dáš je do trouby s kapříma řízkama (pod pekáč aby se nezkroutily) a jak budeš kapra obracet tak to vyndej. Že je to hotový poznáš že to bude mít takovou duhovou barvu. Ono to chytne takovou kapří patinu a budou brát jak sviňa
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 13:03 ® sus1 reakce na …
-
Joooooo,tak sorry,to jsem nevěděl.
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 13:02 ® b.gun reakce na …
-
sus1: Harrison nejsou navijáky, ale pruty …
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 11:33 ® sus1 reakce na …
-
b.gun : Co je to za navijáky jak tady jmenuješ?Harrison.Díky.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 21:31 ® b.gun reakce na …
-
pesla: Pokud tedy na náhozy, tak by měly vyhovovat ty Daiwy s vyššími cívkami. Shimano Aero GTE bych neviděl na tento způsob jako vhodný.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 21:25 ® b.gun
-
Pokud by jsi volil z kategorie těch levnějších, tak bych se podíval na navijáky Tica Scepter/Dolphin ( www.as-fish.cz / www.as-fish.cz ). Někomu ale nevyhovuje u Ticy barevné provedení, musel by sis je prohlédnout v reálu. Nejlepší by stejně bylo, vyzkoušet si, jak ti navijáky budou sedět na prutě. Okuma Longbow jsou sice vcelku slušné navijáky za dobrou cenu, ale … je to úplně jiná liga. V kombinaci s Harrisonama by to bylo, jako bys do garáže k A4 přistavil Fabii Junior …
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 21:19 ® pesla
-
Určitě navijáky na daleké odhozy jinak knížku už jsem objednal jste super díky za rady
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 21:10 ® b.gun
-
pesla: Jak píše Kouba, ještě záleží na tom, jakým způsobem budeš lovit. Pokud na odhoz, pak to chce naviják s vysokou cívkou, pokud hodláš vyvážet, pak nějaký s hlubokou cívkou s větší kapacitou. Tak a teď nějaký tip, koukni se třeba na Daiwa Emblem Pro/Exceler ( www.carpfishing.de / www.carpfishing.de ), nebo o něco dražší Daiwa Tournament Entoh ( www.carpfishing.de ).
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 21:07 ® pike-007 reakce na …
-
okuma longbow… za málo peněz hodně muziky
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 20:42 ® Kouba
-
zase podle toho jakej zpusob kapra chces chytat:)
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 20:42 ® Kouba
-
Kup si daiwy 6000. nebo shimana ultegra nebo aero:) a mas to zavodou:) jinak dobry a levny navijaky na kapro sou od ticy napr sceptor nebo dolphin
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 20:06 ® pesla reakce na …
-
za jeden
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 19:58 ® Rico reakce na …
-
Ano ta knizka je super… Precetl jsem ji a ted ji ctu znova. Jinak jsem si objednal od Lukáše Krásy Kapří tajemství knížku, prý je taky super tak mozna i po te se podivej.....
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 19:55 ® dvorak
-
Celej nazev te knizky je LOV KAPRU NA CESKYCH VODACH.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 19:54 ® dvorak
-
pesla- Asi bys mel nejdrive prostudovat vsecky clanky o kaprarine,zde na Chyteji je toho dost a dost. Neni to zdaleka jen o prutu s navijakem,ale to poznas sam. Nebo si kup nejakou literaturu,fakt dobra je knizka LOV KAPRU od Michala Kucery. Tam najdes vse.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 19:43 ® Robur
-
no, jak říkám
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 19:41 ® b.gun reakce na …
-
pesla: Bait (baitrunner) = volnoběžná brzda. Probíralo se to tady – www.chytej.cz (čti od spoda – 12.-13. května + 28.-30. května). Těch 5000 je za jeden kus, nebo za dva?
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 19:37 ® wallys reakce na …
-
:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 19:34 ® Robur
-
to je Bleskově Aktivní Indikátor Tahu, na displeji vidíš, jak moc ryba táhne, pokud čísla zčervenají nebo přesáhnou hodnotu sto, tak musíš polívat naviják. Prostě nezadřeš. Takže to vede k efektivnějšímu užívání navijáku atp.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 19:18 ® pesla
-
max.5000,a nevím co je to ten bait
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 18:13 ® b.gun
-
Lépe by se dalo případně poradit, kdybys napsal nějakou bližší specifikaci – s baitem či bez, v jaké cenové relaci …
reagovat