Vyhledávání
revíry na Litoměřicku
2.1.2008 | farnas | 6.301 zobrazení | 31 odpovědí
Prosím poradte mi jaké jsou dobré revíry na Litoměřicku je mi 13 let a z rybařením začínám.předem děkuji za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 2. února 2008 v 15:51 ® farnas
-
dik
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:01 ® Piranha
-
Farnas prosim te jak rika cercer1, porad dokola dve diskuze a o howně.Vem si soupis reviru a procti si to.mas tam plno reviru a co se tyce labe, ja osobne bych si nasel nekde peknej flek v krovi vysekal udelal si cisto nad hlavou dal pytel na bordel a chodil bych tam bud sam nebo s jednim kamosem a nikomu bych o tom nerikal.Krm si tam ale tak aby to bylo jen na to misto a to sami s tim vysekanim ne ze tam polizis 50 metru dreva a nahazes 5 tun bordelu. Ja to tak delam i na biline.Piskovna porad jeste jde ale je to plny soukromaku a na klasicky fleky se nekdy ceka ale je tam jeste par fleku kam nikdo nechodi treba od píšťan se to obejde a skoro az u vytoku je prikrej sraz travnatej tak si tam sedni je to sice na hovno ale sou tam najety pekny kusy páč maj klid od schonu u brehu.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:48 ® LojzaRybka
-
cormaxx>jj,podle toho co já vím a co jsem nachytal,tak kaprů je tady mraky,a i těch 60+,jen musíš vědět kam kdy a naco,většinou když jdu cíleně na kapra,tak si zachytám
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:18 ® Vlaštovka reakce na …
-
Cormaxx- stopro dá ta řeka tam je krásná, plná ryb a viděl sem i slyšel dobré možnosti kaprařiny, buhuže sem tam nikdy nechytal :o(
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:20 ® cercer
-
farnas:ptáš se porád dokola na to samé…a jsou to všechno podobné revíry..takže žijí tam téměř všechny druhy ryb obývající nižinné řeky a klidné vody.Záleží na co se budeš specializovat..mužeš lovit bílou rybu,tlouště,cejny,kapry a nebo mužeš zkusit dravce…až to bude povolené a určitě tam narazíš na štičky,candáty,okouny či sumečky. V noci mužeš zkoušet úhoře či mníky. Tak,základ víš a teď už se do nich dej!
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 14:31 ® farnas
-
prosim vas kde se chodi na ohře za jez v terezíne. jake ryby tam jsou
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:24 ® cormaxx
-
LojzaRybka:Jak je na tom Ohře Žatec-Libochovice s kaprama?Dá se tam chytnout něco většího? řekněme 60+ Dík
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 15:54 ® farnas
-
díky ten bolen je peknej.neznate nekdo revír ohře 1 kde se chytá za jezem v terezíně.
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 21:08 ® Vlackar
-
vláčka, položená, plavčka…chytám ve štětí mam to nejblíž
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 19:38 ® farnas
-
děkuji za nové odpovědi posílejte dál
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 19:29 ® farnas
-
Vlackaři chytáš v Litáku nebo chodíš dál. Chytáš na položenou nebo na vláčku.
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 19:08 ® Vlackar
-
já chytám na labi odjakživa a nemůžu si stěžovat…
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 18:27 ® LojzaRybka reakce na …
-
tam jsem nebyl,ale z vyprávění je tam chytačka dobrá
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 17:24 ® farnas
-
a co jez ohře v terezíně díval jsem se jak se dostanu k vodě. ohře se mi zamlouvá.
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 17:23 ® farnas
-
dík
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 17:17 ® LojzaRybka
-
farnas-chtěl jsem ti říct že na ohři je snad uplně všechno,znám řeku hlavně tady nahoře,ale dole jsem taky párkrát byl
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 15:39 ® Klon
-
Žernoseky špatný nejsou ale je tam na prd,že když chceš autem až k vodě,tak musíš jedině do kempu a zaplatit.Co se týče chytání,tak je tam mraky bílý ryby.Hlavně pokud chceš chytat na boilies,tak si budeš muset najít klidnější místečko,protože tam chodí mnoho krmítkářů a to co házej do vody za granáty,to je hrůza..
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 9:56 ® Piranha
-
Piskovna V. Žernoseky super voda ale zaciuna se to tam pekne soukromnicit a to mi pekne sere.Jinak pekny labe je v Křešicích tam sme chytaly amíky a kapry
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 22:28 ® farnas
-
neslišel si o tom jestli jsou tam dravci jako štika,candát. a kam chodíš ty.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 22:27 ® farnas
-
jo takisem o tom slišel na co dou kapři.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 22:25 ® Vlaštovka reakce na …
-
Já osobně na Žernosekách nebyl,(znám jen z doslechu) jezdí se tam lovit velcí kapří ale jestli začínáš tak tak určitě pudou kapři okolo 2kg.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 22:22 ® farnas
-
no
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 22:11 ® LojzaRybka reakce na …
-
farnas
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 21:11 ® farnas
-
Jo nevíte něco o těch žernosekách, jaké druhy ryb se tam vyskytují je to poměrně blízko.Na co se tam chytá.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 21:08 ® farnas
-
Hmmm kam se chodí na ohře a jaké jsou tam druhy ryb.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 19:57 ® Vlaštovka
-
Zbytečná otázečka, páč to máš velmi jednoduchý (Labe, Ohře,Žernoseky) to já mít tak sem šťastnej jak trojská kobyla
reagovat)
- Čtvrtek 3. ledna 2008 v 18:57 ® LojzaRybka
-
Co takhle žernoseky??
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 15:05 ® farnas
-
Dík za vaše odpovědi posílejte dál.
reagovat - Středa 2. ledna 2008 ve 21:35 ® Klon
-
No přeci Labe kamaráde.Jezdím tam skoro pořád.Jsem s Český Lípy a jsou tam super fleky.Moje tajný
reagovat,tedy aspoň o 2 místech vím,že tam nikdo nechodí.Nehledě na to ,že to je i kousek už do Štětí kde jsou taky dobrý místa.V Liťáku to je super…
- Středa 2. ledna 2008 ve 20:36 ® LojzaRybka
-
tomchamik>jo,teče tam
reagovat