Chytej.cz

Veletrh Brno 26. - 30. 3. 2008- SRAZ necteno

1.1.2008 | Robur | 105.643 zobrazení | 904 odpovědí

Opět aktualizuji:-), ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 28. března. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci.

Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 28. 3. 2008:

od 19:00 restaurace Holiday + ubytování

Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…

Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 28. března 2007 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).

Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.

Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.

Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.

Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.

Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.

Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce

Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

PS: aktualita, snad se mně podaří sehnat jehňátko, tak bych zatím nechal hlasovat, zda zůstaneme u obligátních kolínek, žebírek a tataráků nebo přidáme ovečku?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:13 ® cercer
cercer

Frk:coooo???Zas o kámoše míííň??? Jak já to dělám…

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:12 ® Frk reakce na …
Frk

cercer/ Pozdě........­..sssrrrrrabe

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:12 ® cercer
cercer

Vagi:myslel jsem,že to bude někdo vědět..no..hlavně ten,kdo už ve 3hodiny spal…než jste přišli!!:-))

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:12 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Frku, já tě naprosto chápu, pro pravdu se každej zlobí ..... :-)) ))))

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:12 ® Frk
Frk

vydruše/ né, řeči jako vo jarmarce.....Teď promluví činy

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:10 ® cercer
cercer

Frk:Zdravím Tě,kamaráde!!:-))

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:10 ® cercer
cercer

vydrž…ale je to fakt síla…snad to první radši zcenzuruju!!:-))

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:08 ® Frk
Frk

cercer/ Čakaj, prijďe na pes zima..........

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:07 ® vagi
vagi

cercer:počkám:-)) )

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:06 ® Frk reakce na …
Frk

vydruše/ Na vycpanej exponát ti ta šlejfírna jede dobře. Možná, že se podivíš, proč zrovna exponát a notabene vycpanej ....... Exponát- to proto, že budeš vystavená a vycpanej– to proto, že sčítnu tvé prohřešky a hlášky. Budu se pyšnit exponátem HDU – Hodně Dobře Udělaným :-)) ))))))))

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:06 ® cercer
cercer

Vagi: ty víš,jaká to byla,co?:-)) ) no,dám ji do placu po 22hodině!

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 21:35 ® vagi
vagi

Doufám, že už taky nejsem mrtvej :-(( Já myslel, že to dělal regulus?

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 21:24 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Nebleská :-)) ))) dík za připomenutí, mám to i v originále, ale Hadice to luxusně postříhala :-D DD

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 21:22 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Já nevím, ale tipnu si: Už zavři tu hubu :-D

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 21:21 ® vagi
vagi

vydrain: To víš, já ti to tu teď odsouhlasím a oni už mě nikam nevezmou… Ale to mě asi nevezmou stejně, takže je to jedno :-D cercer: mám dvě: NEBLESKÁ a tu druhou samozřejmě neřeknu :-)

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 21:12 ® cercer
cercer

All: schválně…nejlepší hláška večera…?

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 20:59 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Vagi – jako že ho nemáš vypínat? :-D

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 20:51 ® vagi
vagi

No tak to je slušný. Tady se to rozjelo......­........ Cercer: No to je opět super!!! Máš talent. :-) Včera jsem se věnoval domácím pracím, takže jsem se nemohl zapojit do zajímavé diskuse včetně fotodokumentace. :-) Jinak z té fotečky je jasně vidět, jaký mám k těm paňáčkům vztah. :-) Vydrain: s tou vykecanou dírou do hlavy bys asi nebyla daleko od pravdy :-(( Nějak mi to brněnsképivo nezavřelo pusu… Ale měli to i s barevnou hudbou :-) , ale sahat na vypínač už mám zakázané. :-((

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 20:03 ® 

cercer1:hehehe a ani sa nestálo,to si buď istý…Nakoniec som sa teda nechal ukecať,ale to už pánom vyliezali oči,ako keď vypumpuješ morského okouna zo stometrovej hĺbky-:)

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 14:50 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Jezule – Frk a málo? hehehehehe to chci vidět :-)) )) když jsem viděla, jak ti ožívá i tu kostičku …

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 14:00 ® cercer
cercer

na jejich omluvu musím říct,že to měli jako povinnou procedůru před cestou..jinak by se tam nevměstnali a stavět se prej už nikde nemělo!!:-))

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 13:58 ® cercer
cercer

Jezinka: to očůrávání kliky auta je fakt dobrý,co??:-)) ) Ale hlavního učinkujícího neprozradím-zachovávám lékařské tajemství! :-)) )))

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 13:43 ® Jezinka reakce na …

Vydra – velblouda nemá, ale kdyby měl, tak by ho určitě za nějakej drahej šperk pro mě vyměnil. Takhle musel ty třpytky klukum ukrást.

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 13:39 ® Jezinka reakce na …

Vydruš – neser, s fousama je neodolatelnej stejně jako Porthos. Proti loňsku jen je rozdíl ve váze, ale na tom taky pracuje. Doktorka mu řekla že má jíst často a málo, tak často už umí a jenom to málo musí ještě natrénovat.

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 v 10:11 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Jezule – jo a ještě mám dotaz: Vod kdy má Frk velblouda? A kde ho má? U tvejch kobyl ve stodole? :-D

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 v 10:01 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Jezule – no nevim, jak kvalitní je, ale za 30 kurun, no neber ho za ty prachy, jenom jsem litovala, že proutků za 30 káčé made in china koupených na vietnamský tržnici jsem nekoupila víc :-)) ) a to jsem se nechala okouzlit taky tím věrným bambusovým designem :-)) ) ale jsem ráda, že ho máš, ty pruty jsou určitě dvojčata, bude nám to s níma slušet u vody, co řikáš? :-)) ) Jinak jak mi včera Cercer líčil, co se dělo na výstavě, tak jsem nostalgicky zabrousila do fotek z lonska a mohla jsem srovnat Frka ted a před rokem a mosim ti sdělit: Panebože na nebi, vohol mu tu držku, dyk tedka vypadá jako Porthos ze Tří mušketýrů, co mu utekli Athos a Aramis. :-D

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 v 9:36 ® kelt
kelt

Jezinko na kliku čůrá někdo jinej :-) Pif seděl v té modré oktávce před tím :-)

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 v 9:09 ® Jezinka

Vydrain – ty to teda máš ve voku, ten prut sice nestál moc, ale Frk ho pečlivě testoval, vydráždil prodavače, ten přiběhl a začal mu ukazovat akci špišky atd… znáš je. Pak když zjistil, že nakupujeme, tak se snažil lichotkama typu „pán je odborník, a to musíte vidět, ten musíte mít“ přesvědčit chudinku Frka že si má koupi supernovinku, feedr tři v jednom sadu různejch divnejch kusů prutu ze kterejch kombinací dostaneš tři feedry lišící se asi o 30–40 cm na dýlku. Málem jsem se počůrala smíchy jak Frk hrál troubu a zaujatě mu přitakával, a nakonec mu řek, že za 6tisíc si koupí feedry tři každej jinej a né nějaký wash and go, poděkoval sbalil červenáčka za 250,– kouknul, kde se válim smíchy, sebral mě ze země a odešel.

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 v 8:58 ® Jezinka

cercer – je to Pif nebo né, ten co si čůrá na kliku od auta aby se mu lépe otvíralo?

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 v 8:56 ® Jezinka

cercer- veřejně prohlašuji, že jsi superfotograf. Vraní prso na zádech a další skvělé momentky nemaj chybu!!!!! vydruš – to jsou speciální třpytkový plíšky z dovozu, škoda že je Frk poctivě ukradl, místo aby je směnil za velblouda nebo tak. Budí velkou pozornost i u nerybářské veřejnosti. Jo a vraní převleky jsem ani nestihla sledovat jen chyběly moiří tanga, prej ho letos krapet škrtěj gumičky :-)) )))

reagovat