Chytej.cz

Veletrh Brno 26. - 30. 3. 2008- SRAZ necteno

1.1.2008 | Robur | 105.746 zobrazení | 904 odpovědí

Opět aktualizuji:-), ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 28. března. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci.

Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 28. 3. 2008:

od 19:00 restaurace Holiday + ubytování

Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…

Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 28. března 2007 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).

Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.

Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.

Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.

Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.

Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.

Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce

Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

PS: aktualita, snad se mně podaří sehnat jehňátko, tak bych zatím nechal hlasovat, zda zůstaneme u obligátních kolínek, žebírek a tataráků nebo přidáme ovečku?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 21. dubna 2008 ve 22:02 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

cercer – to néni kvůli misce, to si vzpomněl, že jsem mu sundala šprcku z prutu :-)) )

reagovat
Pondělí 21. dubna 2008 ve 22:01 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

cercer – počké, to chceš říct, že má v … schovaný další … ? a sakra, vráno, budeš podroben důkladné prohlídce, jestli nám náhodou nemutuješ :-)) )

reagovat
Pondělí 21. dubna 2008 ve 21:57 ® cercer
cercer

Vagi: ty se stou sklenkou opravdu mazlíš!:-)) Všiměte si výrazu Frka-právě zjistil,že se mu někdo nebezpečně přiblížil k jeho misce(sklence):-))

reagovat
foto/forum/2008/th-img3623.jpg
Pondělí 21. dubna 2008 ve 21:48 ® cercer
cercer

Přátelé,kamará­di..(zbylí..) děkuji za uznání mojich fotografických kvalit..:-)) rád jich zase užiju,až bude další příležitost..

a kté záhadě u CePa: to je jeho tělní kloaka,do které ukrývá veškeré peří vždy před spaním,aby se mu nepomačkalo..a o té záhadě,co mu kouká ze zad..pravdu ví opravdu jen on!!:-)

reagovat
Pondělí 21. dubna 2008 ve 21:19 ® Kachna
Kachna

vagi: máš osobní poštu

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 ve 20:15 ® Robur
Robur

teď ještě napiš, že v těch slipáčích je přeleženej biskup a bude po záhadě:-)

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 ve 20:04 ® vagi
vagi

:-)) )))))))))))))­))))))))))))))))))) cercer: neuvěřitelně luxusní fotečka! Hned po shlédnutí jsem ti chtěl napsat, že asi budeš mrtvej, ale stačilo si přečíst další řádek:-) TO NEMÁ CHYBU! :-D Jen houšť! (doufám, že tam nic podobnýho nemáš na mě?) Robur: ten výrůstek bude zřejmě můj loket, ale já se ho opravdu nedotýkal :-((

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 v 17:48 ® Robur
Robur

a to mu ještě něco trčí ve slipech, ale úplně jinde, než mně.-)))))))))

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 v 17:47 ® Robur
Robur

teď se na toho Cepa díval podrobně, mimojiné dost nechutné, ale musel jsem, bo mě zaujalo to prso čí zakrnělé křídlo, co má na zádech. Nevíte, co to může bét?

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 v 17:37 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Vráno, tebe voškubali a spařili? :-D cercere, to je boží :-D ještě :-D

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 ve 12:08 ® CeP reakce na …
CeP

pf pf… za trest si naordinuju 4× tydne mucirnu… a ten inteligentni vyraz.. ten mne teda budes muset taky objasnit!

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 v 8:25 ® Jezinka reakce na …

cercer – no konečně zajímavý obrázek, kde jsem byla, že jsem to propásla? Cep – neblbni, moc ti to sluší, na to že jsi už na posilovnu zanevřel, vypadáš skvěle. A ten inteligentní výraz v obličeji, a řeč těla !!!!!

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 v 7:55 ® CeP reakce na …
CeP

a ses mrtvej…

reagovat
Pátek 18. dubna 2008 ve 2:03 ® cercer
cercer

CeP:je po 22hodině,tak sem jednu lehce erotickou mohu šoupnout,ne?:-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img3594.jpg
Pátek 18. dubna 2008 v 1:58 ® cercer
cercer

díky…jsem rád,že se líbí…ikdyž…Frk,ani HaD nic neříkají:-)) Jo a ten číšník tam prý příští rok nebude,jede někam v tom termínu,či co..to nám řekl sám,když jsme tam přišli.Prý ho to mrzí už teď..jako kolega z branže musím uznat,že byl fakt dobrej..

reagovat
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 18:04 ® ART reakce na …
ART

cecer: luxusní fotečky

reagovat
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 18:00 ® CeP reakce na …
CeP

jojo. s tim cisnikem souhlasim. prikladna obsluha. dokonce s prehledem pobiral nase hlasky a nezridkakdy obratem returnoval se stejnym humorem. doufam ze nas bude hostit i naprezrok. to loni jsem chvilkama mel obavy, esli na nas ty holky nezavolaj ostry hochy se sveracima kazajkama.

reagovat
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 16:24 ® Jezinka reakce na …

cercer souhlas s Vydrou, konečně jedna lichotivá hurá.

reagovat
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 11:37 ® Robur
Robur

ještě bychom měli zavzpomínat na číšníka, letos byl opravdu na úrovni, žádný chaos, rychlá obsluha a ještě úsměv

reagovat
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 11:08 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

cercer1 – Co blázniš dědku, to jsou nejexkluzivnější fotky, co jsem tu viděla :-)) ) Moji přízeň máš :-)) )

reagovat
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 11:00 ® cercer
cercer

no…tak já už raději zase mažu…snad jsem tímto neztratil další kamarády..:-)

reagovat
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 10:58 ® cercer
cercer

hoši pozor…jak jde o jídlo,neznám bratra..vrrr!!! :-))

reagovat
foto/forum/2008/th-img3588.jpg
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 10:57 ® cercer
cercer

všimli jste si,že mají Frk a Regulus stejný úsměv???

reagovat
foto/forum/2008/th-img3587.jpg
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 10:52 ® cercer
cercer

…teď něco křehčího…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3586.jpg
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 10:51 ® cercer
cercer

bez komentáře…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3585.jpg
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 10:44 ® cercer
cercer

kluci balí a jedou domu…(všimněte si červené bundy na pozadí-na stole nebylo nic než alkohol a frťánci) :-)) !!

reagovat
foto/forum/2008/th-img3584.jpg
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 10:40 ® cercer
cercer

Frk: ale tahle momentka taky nejni špatná,co říkáš??:-)) )

reagovat
foto/forum/2008/th-img3583.jpg
Čtvrtek 17. dubna 2008 v 1:03 ® cercer
cercer

Jezinka: jó..Luciánno..to je von!!:-))
a na to,že máš v ústech půl kila horkýho kolena vypadáš ještě dobře..máš tam ještě asi rezervičku:-))

Frk: panáček stihl krom esemeskování i fotit??:-)) )ale jo,taky docela ujdou..

reagovat
Středa 16. dubna 2008 ve 23:29 ® Frk
Frk

nejdřív fotil, potom lepil :-)) ))))

reagovat
foto/forum/2008/th-img3582.jpg
Středa 16. dubna 2008 ve 23:28 ® Frk
Frk

chudák- celý den nic nejedl

reagovat
foto/forum/2008/th-img3581.jpg