Vyhledávání
Veletrh Brno 26. - 30. 3. 2008- SRAZ
1.1.2008 | Robur | 106.409 zobrazení | 904 odpovědí
Opět aktualizuji:-), ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 28. března. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci.
Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 28. 3. 2008:
od 19:00 restaurace Holiday + ubytování
Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…
Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 28. března 2007 v pátek(restaurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz
Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).
Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.
Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.
Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.
Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.
Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.
Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce
Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202
PS: aktualita, snad se mně podaří sehnat jehňátko, tak bych zatím nechal hlasovat, zda zůstaneme u obligátních kolínek, žebírek a tataráků nebo přidáme ovečku?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:50 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – kolik lidí si myslíš, že ti bude věřit, že jste to jen hráli. -:))))
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:49 ® cercer
-
Regulus: …ty prsty tě nějak neposlóchaju…koukám,jakou statnou jsi udělala chudinku Jezinku!
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:47 ® regulus
-
No a do třetice, lepič popruhů. -:)))
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:47 ® cercer
-
Regulus:dobrej překlep!!
reagovat
jinak pro ostatní-je to zavádějící foto-vše je jen hrané!! - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:44 ® regulus reakce na …
-
Kurnik to je překlep jak sviňa, mělo tam být OPIČILI
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:42 ® regulus
-
Popičili jste se po Hadovi. -:))))
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:41 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – Jezinka byla fakt dobrej objekt k focení, tentokrát s tvojí maličkostí. -:))))
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:37 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – z tebe ty fotky lezou jak z chlupaté deky, s takovou je sem budeš dávat až do srazu.
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:34 ® cercer
-
Jezinka: z kluků si vem příklad!!Co šlo dovnitř,muselo ven!pak se to jede..
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:32 ® cercer
- reagovat
- Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:31 ® cercer
-
Jezinka: se nedivim,že jsi myslela,že ti praskne!!!
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:23 ® cercer
-
Regulus: Věru statná kuchařka to byla!!!
reagovat)
- Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:22 ® cercer
-
hele…co je s CePem…vůbec nekomentuje..
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 v 1:21 ® cercer
-
tak jsem zase tu…ty lidi ale chlastaj…!!!
reagovat - Středa 2. dubna 2008 v 19:40 ® Robur
-
já fakt nevím, ono to nebleskalo
reagovat - Středa 2. dubna 2008 v 19:33 ® kelt
-
Robure to byl tutově Ričmondek… Kvůli cigáře nemůže ani dospat..
reagovat))
- Středa 2. dubna 2008 v 18:21 ® Robur
-
borovička se našla a je plná, děkuji. Zdekoval jsem se, protože jsme měli v sobotu rod. výlet, ale v 7:30 jsem vás kontroloval, akorát o tom ví jen 1 kuřák před chatou, a ten nevím, jak se jmenuje
reagovat - Středa 2. dubna 2008 ve 14:01 ® Jezinka reakce na …
-
je vidět, že si to prožíval vnitřně
reagovat - Středa 2. dubna 2008 ve 12:29 ® vagi
-
Podle těch fotech to vypadá, že mi někdo ukradl na celý večer moje oči (to není tím, že jsem opilý)
reagovatTo se pak nemůžu divit, že o něčem nevím, když jsem to nemohl vidět na vlastní oči. No co, důležité je, že je mám zpátky.
- Středa 2. dubna 2008 v 10:48 ® Jezinka
-
Lubánek – Frk mi dovolil zastavit až ve Chlumci nad Cidlinou, když jsem už zapomínala kolik Toyota žere a řítila se po okresce asi 120, bo jsem myslela že mi praskne. A to mi dovolil jenom proto, aby si mohl prohlídnout jak to vypadá na pískovně ve Štítu.....Jste všichni stejný…
reagovat - Středa 2. dubna 2008 ve 3:36 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – jo vy jste tam měli ráno takovou statnou kuchařku, no páni. -:))))))))
reagovat - Středa 2. dubna 2008 ve 2:11 ® cercer
- reagovat
- Středa 2. dubna 2008 ve 2:06 ® cercer
-
Regulus:já si spíš myslím,že měl vycházku jen 22.hodiny měli bychom mu to doma zařídit,přimluvit se a zažádat o propůstku na celou noc aby mohl snáma zažít sladký konec srazu-myslím,že si to zaslouží,co??
reagovat - Středa 2. dubna 2008 v 1:55 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – všimls, jak brzo se Robur zdekoval??? Jo to je celej on, něco zpytlíkuje a pak valí duchnovat. -:))) Ta mládež už dneska nic nevydrží.
reagovat - Středa 2. dubna 2008 v 1:46 ® cercer
-
Roburův buldočí výraz
reagovat - Středa 2. dubna 2008 v 1:44 ® cercer
-
CePův tah na Brno!!!
reagovat - Středa 2. dubna 2008 v 1:36 ® cercer
- reagovat
- Středa 2. dubna 2008 v 1:36 ® cercer
-
Vagi jako zombie!
reagovat - Středa 2. dubna 2008 v 1:35 ® cercer
- reagovat
- Středa 2. dubna 2008 v 0:10 ® vagi
-
vagi: Pavlovův reflex je ale prevít, už zase slintám do klávesnice, když vidím ty dobroučký žebírka...... Hmmmm to byla ňaminka.......... Robur: náhodou tam asi nemají rozvoz jídel do 300 km?
reagovat