Chytej.cz

Veletrh Brno 26. - 30. 3. 2008- SRAZ necteno

1.1.2008 | Robur | 105.778 zobrazení | 904 odpovědí

Opět aktualizuji:-), ať se máme na co těšit. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 28. března. TAKÉ PROSÍM, AŤ TI CO CHTĚJÍ PŘESPAT TO ZDE ZŘETELNĚ NAPÍŠÍ, SEZNAM BUDE AKTUALIZOVÁN. páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. ubytovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci.

Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 28. 3. 2008:

od 19:00 restaurace Holiday + ubytování

Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…

Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kolem 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 28. března 2007 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).

Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.

Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.

Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.

Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.

Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.

Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce

Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

PS: aktualita, snad se mně podaří sehnat jehňátko, tak bych zatím nechal hlasovat, zda zůstaneme u obligátních kolínek, žebírek a tataráků nebo přidáme ovečku?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 8. března 2008 ve 12:43 ® regulus reakce na …
regulus

vagi – klídek, to já jen tak dráždím Hydromačku. Taky sem do Hradce jeden čas hodně často jezdil, takže vím, že se pohybuju na tenkým ledě, ale myslím, že mě maximálně někdo virtuálně zpraží, to že by se někdo sebral a jel mi dát do tlamy asi nehrozí. -:))))
S rivalitou Praha – Brno asi nemáš pravdu, prakticky žádná neexistuje, není důvod. Jedná se spíš o jakousi řekněme nechuť vůdči hlavnímu městu, která je nejen u nás, ale i jinde ve světě napříč celým státem bez ohledu na velikost lokality ve které lidé žijí. Většina Slováků nemusí Bratislaváky, Rakušáků vídeňáky a Čechů a Moraváků pražáky. Opět to není nic proti konkrétním lidem, ale v obecné rovině to existuje.

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 11:55 ® vagi
vagi

regulus: to se divím, že se ještě neozval nějaký Hradečák :-)) )))) Jezdil jsem tam 3 roky dělat a je to až k nevíře, jak moc tam řeší HK x PU. Přijde mi to horší než Praha x Brno.

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 0:56 ® regulus
regulus

Tak šelma na rynku podruhé.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3248.jpg
Sobota 8. března 2008 v 0:54 ® regulus reakce na …
regulus

Šelmo, no tak dobře, je to předměstí Pardubic, Hradec Králové se to myslím jmenuje, to je jako v Brně Královo Pole, taky městská část. -:))))))))))))))

reagovat
Pátek 7. března 2008 ve 12:30 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Pchá, to máš za to, že nésu s Pardubic :-)

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 9:46 ® Robur
Robur

Spinkalíci: Rico, Cep, xy a zž, Radik, Kamaradiček, Pif, Kelt, Ričmond, Orimp, Lubánek, Vagi, Kachna, Cercer, Laskuťák 15 lidí + hospa: Regulus, Robur, Mlaskin, Prutos, Vydrýsek, Cement, Njesek, Koudy + kámoš, Tomucha + 2 = 27, tak ještě tři kousky, tak se rychle hlaste, 30. kupuje panáka:-)

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 9:13 ® Jezinka reakce na …

Cep – s tebou zlato kdykoli kamkoli. Stačí říct, kdy můžeš.

reagovat
Pátek 7. března 2008 ve 2:41 ® regulus
regulus

Kurnik, nejdou vložit obrázky, tak zítra.

reagovat
Pátek 7. března 2008 ve 2:40 ® regulus
regulus

A jak jí to holce sluší (foceno v Pardubicích na rynku) -:)))

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 10:43 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

:-)) ) Tak my se rozhodně s kloboukama na Křetínce ztratíme v davu :-)) )

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 10:24 ® vagi
vagi

robur: o.k. kdybys chtěl něco konkrétního, tak dej během dneška vědět.

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 10:14 ® Robur
Robur

vagi, to je těžké tak z hlavy, např. nějaký klas. model vláčáku od šimáňa, nějaký známý typ bobků, cena za kg, ono tě určitě něco napadne až tam budeš na to koukat. Hlavně aby byla jistota, že by to mělo být v P i B.

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 10:02 ® vagi
vagi

robur: napiš, co konkrétního by sis přál porovnat. Zítra jedu na ten pražský. Nebo je to jedno a stačí ti jen obecně porovnání cen? Budu si dělat pečlivé poznámky. :-) Taky mě to zajímá.

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 8:43 ® Robur
Robur

no,ve svém životě jsem podlehl ledasčemu, např. mineralogii. Dokonce jsem měl potřebu si narýžovat nějaký ten gold, granáty atd. Proto jsem pořídil 2 luxusní plechové rýžovací mísy, typ. čísnký klobouk. Vozil jsem to na kole, zapřel jsem to do nosiče a zašprajcl pod sedlo. Co 5 km to s velkým kraválem nekoordinovaně vypadávalo. V rodině se pro to zažil pojem satelity. Páč jsem vypadal jak karavan s vlastní satelitní anténou.

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 1:16 ® cercer
cercer

Hele,Jezinka přežila zimu??!! Sem už myslil,že užívá tajný nick!:-))

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 23:50 ® zedus
zedus

Já bych se hlásil taky na spaní. Vím, že krapet pzdě, ale v nejhorším s radíkem a lubánkem protáhnem brnem a spát nepudem vůbec. Co šlo by to? :-)

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 23:05 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Tam nemaj škeble :-((

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 22:51 ® CeP reakce na …
CeP

sim te… selma jim ukaze jak dovedne louska skeble sutrikem na brisku a a to zadarmo.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 22:46 ® Frk reakce na …
Frk

tak proč jsou fšichni u nás ve stáncích??????

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 22:44 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Blázniš? Viš jak je tam všecko laciný? :-)

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 22:26 ® Frk reakce na …
Frk

vydruš/ abys tam za ty kulatý pyramidy nenechala celý kapesný :-)) ))

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 22:24 ® dam reakce na …
dam

Vydrai – abys to rozdejchala ty

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 22:19 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

To vůbec néni blbej nápad, hehehe tohle ještě Křetínka nezažila a nevim, esli to rozdejchá:-)) )

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 21:30 ® CeP reakce na …
CeP

to neni blbej napad. doufam ze nas zasobis vsechny. uz nas v tom vidim na kretince. muheheheeeeeeeeeeee

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 20:53 ® Vydrain
Vydrain

Chá chá, rozhodně vim, že první, co tam chytim, bude ten špičatej slaměnej model, co se nosí na hlavě :-)) ) a myslim, že to bude úplně úžasnej doplněk pro mongoloidní dres HDU :-)) )

reagovat
Středa 5. března 2008 v 19:19 ® Frk reakce na …
Frk

jo na Berounku se panáčkovi zachtělo..:)))

reagovat
Středa 5. března 2008 v 17:16 ® CeP reakce na …
CeP

jo ten ples vam nevodpustim. za ten mne budete muset pozvat na Berounku!

reagovat
Středa 5. března 2008 v 15:07 ® Jezinka reakce na …

Regulus – jojo, neboj já přežiju všechno, nevim co ze mne zbude, ale nechcípnu. Ale ty drzosti tam o Vydře píše Frk, a zneužívá k tomu můj noťas. Já vim, že Vydra dobře ví, co tam chce chytit i co rozhodně chytit nechce. Moc se na Vás všechny těšim, snad to projde líp, než ples ve Strakonicích.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 14:15 ® regulus reakce na …
regulus

Jéda, Jezule, ty žiješ??? -:))))

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 14:12 ® Jezinka

ále tušííí

reagovat