Vyhledávání
Salmo THRILL
30.12.2007 | Tomino | 11.121 zobrazení | 18 odpovědí
Máte někdo s tímto speciálním woblerem na boleny nějaké zkušenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 12. srpna 2008 v 11:20 ® skwor
-
vagi: Řekl bych, že ne. Cíleně na bolenech jsem byl letos jednou a pop vyhrál v poměru 6:1
reagovat - Úterý 12. srpna 2008 v 0:03 ® vagi
-
Nějaké nové poznatky s „thrillem“? Zajímalo by mě to v souvislosti s boleny. Dá se říci, že se vyrovná popům?
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 ve 22:08 ® Scanix reakce na …
-
Zde jeste jeden specialni ulovek, ten ctvrty
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 ve 22:07 ® Scanix
-
Ten clanek v ceskem rybari jsem take cetl, thrill jsem mel koupeny uz drive, ale moc prostoru jsem mu nedaval. Po precteni toho clanku jsem to zkusil zintenzivnit a davat mu vice prostoru, protoze boleny lovim rad. Vysledek me dosti zklamal. Dle meho skromneho soudu, to takovy zazrak neni a nebo je proste „funkcni“ jen na neterych vodach, na klasicky Shad Rap ci Pop jsem za posledni 2 roky dohromady nachytal desitky, mozna i i stovky bolenu ruznych velikosti a i par pres 70cm. Na thrill jsem ulovil tento rok 3 ryby. Posledniho viz foto. Urcite je dobre, tuto nastrahu vyzkouset, zda-li vam neprinese zadane ulovky, ale u me si moc prostoru zatim nezaslouzila, uvidime, co prinese pristi rok, letos jsem nadelal s woblery obecne podstatne zkusenosti a tak to zkusim overit v nove sezone
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 ve 21:14 ® vylo reakce na …
-
Tomino-no neviem ci sa dá hovoriť o akcii-pri ťahaní vytvára kvôli postaveniu lopatky vzduchovú bublinu a možno tento efekt je pre boleňa zaujímavý, je to potápavý wob.
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 ve 20:55 ® Tomino reakce na …
-
Taky jsem ho celý rok nesehnal. V eshopu ho má mavep za ± 125kč. Salmo moc nemusím, ale thrill nevypadá vůbec špatně.
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 ve 20:41 ® Vlackar
-
byl o něm článek v Českém rybáři vypadá zajmavě ale nikde sem o něj nezavadil…
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 ve 20:00 ® Salmo reakce na …
-
je to agresivní potápivý wob
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 19:59 ® Tomino
-
vylo: Jakou má akci? V reklamě udávají, že se zanořuje při přívlači do 30cm a při trolingu do 5 metrů. Takže to je klasická potápivka?
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 19:34 ® HaD reakce na …
-
vylo: fotka byla asi příliš velká. Zkus jím vložit zmenšenou
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 19:10 ® vylo reakce na …
-
sorry takú pauzu som tam nechcel dať:))amatér!
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 19:10 ® Salmo
-
skwor> Máš osobku (oranžová obálka vpravo nahoře).
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 19:09 ® vylo
-
ja som ho kúpil v chvate ešte neboli vyložené ani na pulte,prvy dojem bol z vyhotovenia ok -po odskúšaní som sa doňho moc nezamiloval"bolenie olovo s pekným prevedením"Spôsob rýchleho ťahania ma nezaujal-možno mu prídem na chuť v budúcnosti.Radšej mám popy alebo cultivu.Pri7ke –12g ide poriadne rýchlo ku dnu systém nejakého pocukávania asi nemá veľký význam,ako sním chytáte vy?
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 19:01 ® Salmo reakce na …
-
jj všiml jsem si
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 18:56 ® skwor
-
Salmo: Máš osobku (oranžová obálka vpravo nahoře).
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 18:48 ® Salmo reakce na …
-
skwor> u nás v Jihlavě jich tu mají plné regály nikdo je nekupuje odkud jsi ???
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 18:48 ® Salmo reakce na …
-
skwor> u nás v Jihlavě jich tu mají plné regály nikdo je nekupuje odkud jsi ???
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 17:42 ® skwor
-
Bohužel jsem ho zatím nesehnal. Kolega z vedlejšího webu na něj ale pár ryb do 60cm má.
reagovat