Vyhledávání
Shimano Catana Super Sensitive BX 270 MH, 7-28g
28.12.2007 | rgb23 | 3.659 zobrazení | 7 odpovědí
Nemáte někdo tenhle na první pohled zajímavej vláčák? Vánoční dárek, na netu o něm nikde nic nejsem schopen najít a v zimě se blbě zkouší jakou má akci:-(
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 29. prosince 2007 v 16:05 ® skwor
-
sethy: Je to chvějivka?
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 16:04 ® sethy
-
Novej sensitive od catany (shimana) nema nic spolecnyho se staryma cataname respektive s AX. je to jinak stavenej prut. typickej twistrak. dival jsem se na nej v krame ale na ten nejemnejsi. nevypada spatne. prakticke zkusenosti ale nemam
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 10:46 ®
-
Na zdolání můžeš mít cokoli, jde o akci a citlivost cajku. Já jsem zdolal štiku 83 v proudu na ultralehký proutek Berkley 180cm, 3–5g.
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 19:44 ® foks01
-
ja mam catanu AX 240 ML,5–20 g .zasousepeřil sem si i candatem 67 cm a po dlouhém přemlouvani sem ho na konec zdolal na 14 vlasci.na okouny a menší ryby super.není to sice top ale pro nenáročného vláčkaře dobrá volba.
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 ve 13:47 ® skwor
-
Na tyhle pruty jsem koukal, ale mám obavy, že to bude chvějivka…
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 10:21 ® reakce na …
-
Já mám téměř totožný model a protože ma rozdíl od Tvého „BX“ já mám „AX“, je velmi pravděpodobné, že se jedná o rozdílnou akci „A-B“. Z toho usuzuji, že Tvůj proutek bude o něco měkčí než ten můj. Co dodat. Já jsem s CATANOU maximálně spokojený a předpokládám, že Ty budeš taky… Jeden můj kamarád mi kdysi ukázal způsob, jak vyzkoušet „kvalitu“ vláčáku doma. Sežeň si asistenta, jemu prut lehce přilož špičkou na krk vedle průdušnice a malinko ho napruž (NE TAK, ŽE ASISTENTOVI PROPÍCHNEŠ HRDLO!!) Potom ať asistent promluví. V rukojeti ucítíš lehké chvění, jak se činnost hlasivek proutkem přenáší. Důkaz, že prut je dokonalost sama je na světě. Petrův zdar!
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 9:16 ® crazykapr
- reagovat