Vyhledávání
Kam na dovolenou???
27.12.2007 | čabi | 2.976 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím poraďte mi kam bych mohl jet na dovolenou s celou rodinou.Ňekam na ryby k přehradě,rybníku nebo řece.Nejlepší by bylo kdyby tyhle typy vod nebyly ,moc daleko od sebe.Ňejaký dobrý kemp,nebo chatku pro čtyři osoby a hlavně,aby tam bylo dost ryb…kapr,štika.Předem díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 29. prosince 2007 ve 22:02 ® chosebaits reakce na …
-
čabi-Je tam fakt pěkně.Okolo je voda s rybama a les s houbama a boruvkama.Chlapi tam otat jezdily na candoše na orlik,je to kousek.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 ve 14:09 ® čabi
-
Ten Nový Dvůr nevypadá špatně…
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 ve 20:12 ® LojzaRybka
-
já pojedu někam k vodě,tak se možná potkáme:):)
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 17:13 ® HaD
-
Hezky je na jihu čech, okolí Třeboně, nebo Veselí nad Lužnicí. Tam máš dokonce šest pískoven, dvě řeky…nebudeš vědět, kam dřív.
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 11:34 ® chosebaits
-
konasek14,Je to tři roky ,co jsem tam byl na posled a zalapali jsme si kapry do 70 a sem tam amurka.Na lodi pod skalou neustale vysedavali na sumejše a uspěšně.
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 10:49 ® konasek14
-
Máš od té vody nějaký slušný úlovky???
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 10:49 ® konasek14
-
chosebaits:Ty jsi,ale šikulka.
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 10:46 ® chosebaits
- reagovat
- Pátek 28. prosince 2007 v 10:21 ® chosebaits
-
konasek14,To jsem chtěl napsat ja,tak co mi to bereš!? Fakt dobry,jak pro děti,ryby i na prochasky.
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 9:59 ® konasek14
-
Nový Dvůr.Je to soutok Lužnice s Vltavou,uplná samota,jen malej kem,ale přesto dobře vybavenej a k tomu tipické jihočeské stavení jako penzion.Byl jsem tam víckrát a vždy jsem byl spokojenej.Přímo na soutoku je pěkná pískovna po bagrování písku pro stavbu Temelínské elektrárny,tak že během pár minut jsou v dosahu tři vody,pískovna,Lužnice a Vltava.
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 ve 2:34 ® rgb23
-
Doporučil bych Slezskou Hartu, sice prdel světa, ale na ryby optimum. Klady: v létě se rozhodně na rybách nenudíš – berou pořád, mladá ale rozlehlá přehrada, minimum turistů, žádné motorové lodě a jiné rušivé elementy, „Zápory“: žádné kempy a stanovaní (jen hotely a „zimmer frei“), i v létě je zima.
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 0:21 ® čabi
-
Kuokal jsem na web a zaujala mě oblast v Planá nad lužnicí.Byl jste tu někdo někdy?
reagovat