Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.934 zobrazení | 1.033 odpovědíRevír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 14:57 ® 1Mara
-
Tak dneska jsem si to byl občíhnout , jen násaďáci a stříbrňáci , viděl jsem i ledňáčka což je dobře a i jednoho černoptáka
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 22:06 ® Cudla reakce na …
-
Knak> nahoře v komořanech raci a škeble ještě jsou,rybky taky než naletí černej pták.
reagovat - Neděle 28. listopadu 2010 ve 14:46 ® Knak
-
Já na Běle byl chytat, ale chodím do Komořan, tam voda zůstala otravou netknutá. Ryb je tam dost tak snad se to časem vzpamatuje i dole po proudu. Že nasadili kapry tý vodě asi moc nepomůže dokud se nevrátí do vody veškerý vodní hmyz a havěť. Nejde tu jen o ryby, ale třeba v Komořanech bývali i raci a škeble tak určitě bývali i níže. Přeju Běle brzké zotavení.
reagovat - Pátek 26. listopadu 2010 v 8:00 ® foks01 reakce na …
-
1Mara> pravda to je,kapři se přivezli…
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 ve 22:38 ® 1Mara
-
No něco se mi doneslo že už do Běly byli vysazeni yryb , obsádka , kapr, kapr , kapr , toť vše
reagovatJe to smutný že na místo ryb co uhynuli tam nahážou pár vybledlých kapříků a smetánka je slíznutá , kolik obdrželi peněz , se nikdo nedozví
, né že by šlo o to abych to věděl , ale o to co zato mohli koupit za násadu a pustit do vody . Holt jsem zvědavej až tam opět jako každý rok na štědrý den půjdu a jestli se vůbec něco zmněnilo .
- Pondělí 2. srpna 2010 v 18:24 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> Nevím kde , ale někde jsem četl že za tu otravu v prosinci dostali pokutu jen 300000 kč. což je velice směšný a tři důchodce přišli o práci , firmě jako takoví se nic nestalo a vesele se jede dál
reagovat - Sobota 31. července 2010 ve 23:41 ® hering
-
Nejsmutnější je,že ta pokuta skončí ve státním rozpočtu a rybářům tam smrkneme pár násaďáků.Pěkně bych top managmentu šáhl na penízky a napařil jim podmínku uvést vše do původního stavu,neb kdo je zodpovědný za chod firmy než nejvyšší managment že?
reagovat - Sobota 31. července 2010 ve 20:50 ® FInnnp
-
1.75 mega.Směšný.Alespon jsem se dozvěděl kolik stojí život v řece.Dá se říci,že život v řece má hodnotu luxusního auta.
reagovat - Středa 7. července 2010 v 0:21 @ johnyz
-
Ahoj. Máte někdo aktuální informace jak to v současné době na Běle vypadá s rybami po tom posledním znečištění? Dík.
reagovat - Pátek 7. května 2010 ve 22:27 ® osprey reakce na …
-
1Mara> Tak to pošli mě. Mě už znáš. Já jsem taky strašná mrcha, ale žádný firmě do zadku lézt nemusím.
reagovat - Pátek 7. května 2010 ve 22:04 ® Homer reakce na …
-
Tak to zveřejni tady.
reagovat - Pátek 7. května 2010 v 18:50 ® 1Mara
-
Jen tak aby řeč nestála , se ke mně doneslo že šéfredaktor p. Pánek z časopisu rybář který mi slíbyl v lednu tohoto roku že zveřejní můj článek o řece Běle jak byla celá otrávená ,má co do činění s firmou co otrávila naší říčku Bělu a prý byl uplacen k tomu aby nic nezveřejňoval a vše se zametlo pod stůl . P. Pánek mi osobně slíbyl že to hned co nejdříve zveřejní , ale to se bohužel nestalo. vyšel před třemi měsíci jen část toho článku který si on sám ještě ke všemu upravil dle sebe , a dodal uplně jiné a klamné fota než mu byli doručeny. Další části toho článku asi už nikdy nezveřejní
reagovat. Je to hnusná ostuda tohoto šéfredaktora že on co má blíže k rybám se takto zachoval
.
- Úterý 6. dubna 2010 ve 12:10 ® Homer reakce na …
-
Nad jezem jsem mockrát na vláčku i na rybičku dostal candáta, sumce ani jednoho, ale řekl bych, že tam budou.
reagovat - Čtvrtek 1. dubna 2010 v 18:51 ® FInnnp reakce na …
-
Tak to jsem asi moula rybář,že jsem na ty sumíky nikdy nenarazil.Přitom jsem tam ty bojky máčel několikrát.Až budou v létě pařáky asi jsi zkusím zabojkovat někde na běle kolem komořan možná zkusim bělu i u vojáků u zdymadel.Kdyby tam byly sumíci tak by v létě byly určitě u jezu v komořanech.
reagovat - Čtvrtek 1. dubna 2010 v 16:56 ® Homer
-
Mě taky vždycky bylo divný odkud se na tepláku berou úhoři, jediná možnost je Vítěz.
reagovat - Čtvrtek 1. dubna 2010 v 11:22 ® Cudla reakce na …
-
FInnnp> Dávali možná neoficiálně ale dávali.Neboj je to potvrzený zdroj,velmi důvěryhodný.Bylo jich tolik že by to svazovky neutáhly.
reagovat - Čtvrtek 1. dubna 2010 v 0:21 ® FInnnp reakce na …
-
Na jezero Cheza se určitě nikdy žádní sumci nevysazovali.Jediné ryby co se tam vysadili byly v roce 1999 Amuři.Jediná cesta jak se tam sumec mohl dostat je nějaká bývalá populace.Dříve bylo také jezero Cheza sportovní voda a bylo jednou tak veliké,ale to je před čtyřiceti lety.Jezero Cheza znám asi tak jak nikdo.Měl jsem jako jeden z mála povolení na něm lovit,bivakovat,lovit z lodě.Echolotem to mám proježděné křížem krážem.I když na druhou stranu ůhoře tam taky nikdo nevysazuje a jsou tam.A dají se chytit jak velký tak i malí ůhoříci 30 cm.To mě hlava také nebere jak se tam dostane.Jediná cesta existuje z Vítězu.
reagovat - Středa 31. března 2010 ve 21:52 ® Cudla reakce na …
-
FInnnp> na Dřínově se nevylovil ani jeden sumec ,prý tam vůbec mebyli.Tito pocházejí z jezera Cheza,dávali se tam kolem roku 1993 a pak asi za 6–7let zárovenˇ i na Novou vodu.Jinak na Tepláku se taky vyskytují „nukleární hovada“
reagovat - Středa 31. března 2010 v 15:08 ® FInnnp reakce na …
-
Běla u Komořan je sice svazový revír,ale ryby se tam nikdy nevysazovali.Jakpak by jse tam sumci teda dostali.Jediné vysvětlení tedy je,že by to mohli být potomci Dřínovských sumců.Jednou asi před pěti lety jsem při lovu kaprů na jezeře pozoroval podivné divadlo nějakých ryb.Dodnes nevím co to bylo.Bylo to na druhém přítoku do jezera tzv.Teplák.Nějaké ryby najížděli zřejmě za učelem tření nebo bůch ví proč do keřenů stromů,až se celé stromy třásli.Snažili jsme se z kolegi zjistit co to je zač,ale nikdy jsme ty ryby neviděli.Vlny se ,ale dělaly takové,že jsme říkali,že to musí být minimálně Lochneské příšery.Každopádně jsem na jezeře při lovu kaprů z nudy stražil i na sumce bojky.Nástražní rybky jsem vždy používal top ryby jako Tloušt,Okoun,Uhoř.A nikdy jsem záběr neměl.Na jezeře jsem na kaprech od odroku 1995 srávil zhruba 600 nocí.A sumce jsem zalovit nikdy neslyšel.
reagovat - Úterý 30. března 2010 ve 21:43 ® Cudla reakce na …
-
FInnnp> vloni mi jeden v létě mlaskal za hradlem,tak80–90cm.Párkrát jsem ho zahlíd.
reagovat - Úterý 30. března 2010 ve 21:37 ® FInnnp reakce na …
-
O sumcích na běle kolem Ohníče a níže ví snad každý,ale o sumcích kolem komořan slyším poprvé a to tam mám odsezeno něco motohodin.I kapru je tam poskrovnu.Dříve pěkní kapři byly na jezeře do kterého běla teče,ale ti už jsou v rybářském ráji.Osobně jsem viděl 15,5 Kg a 17 kg.Ten 15,5 Kg měl pouhých 79 cm a byl zvěčněn na titulní straně Kajmana.Jinak candáti jdou chytat v celém useku běli kolem kačáku až do jezera.Někdy je to radost je chytat a jdou jeden za druhým.
reagovat - Úterý 30. března 2010 v 11:33 ® formy
-
Ahoj lidi, všem mnoho úzpěchů v letošním roce. Tak sleduji toto fórum, a je zajímavé dozvědět se něco více o běle. Tak jsem se rozhodl poskytnout nějaké informace, ze svých zkušeností. Na řece srpině chytám už 12 let, můžu ríci, že ryby jsou tam pěkné, co se týče kaprů, tak velké kapry jsem chytal a soutoku s bělou, je lepší kdyý je větší stav vody, a hlavně v sedleci, tam je to velmi dobrý flek. Nevím jak teď po té otravě, Ale bylo tam spousta kaprů, velkých tlouštů, dali se tam chytit i kolem 50cm, cejni, karasy, plotice, úhoři, štiky a dokonce i sumík, tak před 3 lety jich tam bylo dost, sice malý, tak kolem 40cm, loni jsem tam chytil jen jednoho né velkýho jen 77 cm, ale myslím, že na takové řece (potoku) to určitě udělá radost. Co se týče sumců a štik a tlušťů, tak hodně na ně jezdíme také na bělu do komořan vedle kačáku, pod most, pár sumíkůjsme tam chytili největší 108 cm, ale myslím, že tam bude i nějaký větší, ale prevděpodobnější šance je vytáhnout toho sumíka tak do těch 70 CM. velmi dobré místo je také u jezíku u vojáků, nebo tam někde, ale to myslím víte, tam je to dobrý na dravce. Ale zajímalo by mě, jestli jste chytili candáta také někde jinde, než právě u jezu. A co kapři? Znám jen tak 3–4 místa kde se dají téměř jistě chitit. rád bych se dozvěděl něco více, tak snad tu někdo zareaguje, zatim se tu mějte.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 19:51 ® Cudla
-
Ještě nezkoušel,ale hopsat pár mrnat už jsem pozoroval asi tlouštíci.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 18:32 ® BlueShark
-
Obnova…
reagovat - Pondělí 22. února 2010 v 5:42 ® Homer
-
Už jste byl někdo letos na Srpině, dělá to něco?
reagovat - Pondělí 4. ledna 2010 v 1:32 ® 1Mara reakce na …
-
BlueShark> No letos to asi ještě nestihne
reagovat) , ale jinak asi tam moc ryb nebude po tom co provedla firma unipetrol RPA.
- Neděle 3. ledna 2010 ve 21:22 ® BlueShark
-
aless: To je krásná ryba, Ty jsi z Ústí? Nebo odkud smím-li vědět, kdyžtak klidně reaguj osobkou
reagovatJosu místa za Ústím, kde jsou tůně, tam se drží i velké štiky, ale smao jsou i jinde. Osobní zkušenost nemám, chytal jsem vždy jen v Ústí, bohužel, ale ten kamarád co mi o nich říkal chytá skutečně pěkný ryby, i když letos to byla prý bída…
- Neděle 3. ledna 2010 v 11:36 ® aless
-
Osobně jsem tak velké ryby neviděl, ale je mi jasný, že tam jsou.Jen je dostat na prut.No snad to letos prolomim.Zatim mam odtud jen tlouště přes padesát.A neni jich málo!
reagovat - Neděle 3. ledna 2010 ve 3:01 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> Mrtvo , není vidět žadná vlnka žadné šplouchnutí , loni toudle dobou mi na fleku lovil sumec , né moc velký , ale malí také zas tolik nebyl . Jinak jsem tam chytal kapříky okolo těch 40 cm. No uvidíme co z jara . No a o těch velikánech máš pravdu , na našem flíčku asi cca 100m pod ním v proudu postávali dva velcí krasavcí , já je mněl parkrát na prutě , ale nikdy bys ho nezastavil
reagovat) no a kamarád předloni o toho jednoho zlomil uhlíkáč , prej vydrží a prd a mněl howno
). No jinak jsem na Bělce viděl i pěkné štiky ta jedna co mi připlula pod prut a to je tři roky zpátky mněla okolo 1m. a koukal jsem na ní asi 5 min, než jsem opatrně vyndal udici s kuku a dal jí to před hubu , to bys koukal jak rychle umnějí plavat proti proudu když je vyplašíš
).
- Sobota 2. ledna 2010 v 19:51 ® FInnnp
-
Nebyl jste ted někdo náhodou na bilině.Chtěl bych vědět jak to tam ted vypádá.
reagovat