Chytej.cz

revír Běla 441005-0 necteno

24.12.2007 | aless | 138.818 zobrazení | 1.033 odpovědí

Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 23. března 2008 ve 21:31 ® Kubajs
Kubajs

kde jsi na Běle byl?

reagovat
Neděle 23. března 2008 ve 21:17 ® aless

jo a ještě jedna pozitivní zprávička, zastavil se u mě taky nějaký kolega rybář, tak jsme dali řeč.A potvrdil mi pár druhů ryb o kterejch sem v těchto místech ani nvěděl!takže díky!!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 23. března 2008 ve 21:15 ® aless

tak dnes tři hodky na Běle, počasí hrůza-sněžilo, pršelo no prostě počasí mi nepřálo, ale i tak jsem dostal ven asi 6 ježdíků a 10 okounků vše tak do 15cm.Záběrů bylo opravdu hodně.Vše na žížalky.

reagovat
Středa 19. března 2008 v 9:22 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

cormaxx- BLÁZNE :-D

reagovat
Úterý 18. března 2008 ve 21:02 ® cormaxx
cormaxx

Vlaštovka: počasí nepočasí.Vemu oteplováky,ly­žařskou bundu, rukavičky a vůbec mi nebude vadit že chytnu howno,hlavně že budu moct zase prohánět vodou ty gumový potvory,co teď odpočívají v krabicích:-D

reagovat
Úterý 18. března 2008 ve 20:43 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

cormaxx- taky sem tam chtěl jít, ale asi na to kálim z vysoka, v tý sibiři se mě nechce… Jinak hodně štěstí

reagovat
Úterý 18. března 2008 v 15:43 ® cormoran reakce na …
cormoran

O.K., po desátý budu doma…

reagovat
Úterý 18. března 2008 v 15:37 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

cormoran: jak se to veme free. ona totiž má free i moje drahá polovička takže moc nebudu free, ale jj šlo by to ale až tak kolem poledne. a klidně tě adoptuju do auta se vejdeš se ete domluvíme se u tebe zejtra stavim a dáme vědět cormaxovi

reagovat
Úterý 18. března 2008 v 15:29 ® cormoran
cormoran

Kucí nechcete mě adoptovat?? Pokud vím, tak lucio má ve čtvrtek free

reagovat
Úterý 18. března 2008 v 15:03 ® cormaxx
cormaxx

lucio:zejtra bohužel nemůžu,škola:-(( Ale ve čtvrtek a pátek máme volno,tak pokud by si měl čas ty:-)

reagovat
Úterý 18. března 2008 ve 12:48 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormax: jdu do toho stebou estli máš zejtra volno a čas tak můžem jít zavláčet na ten farní spolu už mě taky svrbjej prsty aspon okounka vylosovat jen doufám že to nezamrzne

reagovat
Pondělí 17. března 2008 ve 21:46 ® b.gun

… a mělká rána a několik šrámů na straně druhé.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3285.jpg
Pondělí 17. března 2008 ve 21:46 ® b.gun

Pokus o detail hluboké rány na straně jedné …

reagovat
foto/forum/2008/th-img3284.jpg
Pondělí 17. března 2008 ve 21:44 ® b.gun

Tak pánové, byl jsem se po delší době podívat na Srpině a vrátil jsem se se smíšenými pocity. Na jednu stranu z rybářského hlediska radost, neboť bych mohl hlásit potvrzený výskyt dalšího druhu, na druhou stranu smutek ze „zničené“ ryby. Vezmu to od začátku – pochodoval jsem kolem vody a všiml jsem si nějaké uhynulé rybky, která ležela na dně kousek od břehu břichem vzhůru. Nejdřív jsem si myslel, že jde o tlouště, nebyl by to první uhynulý kus, který bych zde našel. Pak se mi to ale nějak nezdálo, tak jsem se vrátil, vyndal polarizačky a už jsem si byl skoro jistý, že o tlouště nejde. Tak jsem popadnul klacek ležící na břehu a hupsnul do vody. Rybku se mi podařilo vylovit a k mému překvapení ještě i žila – pokud se tak dá nazvat sporadický pohyb skřelí a občasné záškuby celého těla. A teď ještě větší překvapení – byl to candátek (po změření 41 cm). Když jsem zkoumal, co s ním je, všimnul jsem si několika ran na obou stranách hřbetu těsně za hlavou. Na jedné straně hluboká zahnědlá rána až dovnitř těla, na druhé straně stejná rána, jen ne tak hluboká a k tomu několik povrchových šrámů. Tipoval bych to na klovnutí ptákem, nejspíš od volavky, které jsem tam už několikrát potkal. Přiznávám, porušil jsem řád – vzhledem ke stavu dostal ránu z milosti a byl zahrabán.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3283.jpg
Pondělí 17. března 2008 ve 20:48 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

No to di rozhodně ráno… Jednou tam přišla půvabná blondýna se psem kterej měl hubu jak krabici od bot a sežral mi trochu šrotu a těsto takže bylo po rybačce, když si pejsánek milostivě dopapal tak blondína byla asi 50m daleko a vůbec si nevšimla že jí pes chybí, pak tam začla na něj řvát no a pak si pejsek uráčil odejít a když sem jí řek tak ti pěkně děkuju tak sem myslel že mě oba zežerou a od tý doby sem tam rači nebyl :-D

reagovat
Pondělí 17. března 2008 v 19:25 ® cormaxx
cormaxx

Schválně to prubnu až bude čas,ale půjdu radši ráno než tam bude kolem moc lidí:-)) )

reagovat
Pondělí 17. března 2008 v 17:51 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

cormaxx- je to paráda, je to skoro přírodní voda, jsou tam hlavně karasi(i okolo 40) , líni(okolo 30), bílá ryba a zatoulá se i pěknej kapřík(já mam 53cm), slyšel sem i okolo 70cm-nemaj tam potravní konkurenci tak rostou…
A dravci tam sou vidět dost, koždou chvíli je vidět jak něco zaloví, takže vláčák doporučuju ale bacha na ty hrozný vodní rostliny…

reagovat
Neděle 16. března 2008 ve 22:54 ® cormaxx
cormaxx

Vlaštovka:co se tam dá chytit? Já jen,že jsem tam byl s neteří krmit labutě a vzpomněl jsem si,že mladší kluci z hokeje tam před pár lety chodili a říkali že tam je dost malejch okounků.Tak jsem chtěl provětrat vláčák:-)) )

reagovat
Neděle 16. března 2008 ve 22:37 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

cormaxx- ten je niččí, ale občas tam rybáři něco hodí…
A je tam parádní pochytání…

reagovat
Neděle 16. března 2008 ve 21:11 ® cormoran
cormoran

Tak letos poprvé na Běle a hned první čistej průstřel:(

reagovat
Neděle 16. března 2008 ve 20:35 ® cormaxx
cormaxx

Potřeboval bych pls radu.Ten rybníček u Děkanskýho kostela v Mostě je svazovej nebo „ničí“ ?

reagovat
Čtvrtek 13. března 2008 ve 13:24 ® Cudla
Cudla

Škoda v neděli mam po dlouhý době volno tak tam nebudu ,jinak by si se mohl stavit na kafe

reagovat
Středa 12. března 2008 v 19:49 ® aless

doufám, že nebude v neděli hnusně!!!Chci vyrazit!Včera jsem sehnal žížaly, tak to pojedu prubnout.

reagovat
Středa 12. března 2008 v 19:46 ® aless

čudla:jj to jsem byl já, malou už to přestalo bavit, tak jsem s ní vyrazil kolem vody na procházku.

reagovat
Pondělí 10. března 2008 v 9:28 ® Cudla
Cudla

Jo to je ona,pak si šel z nějakym dítětem po druhý straně na procházku?Já jsem koukal z hradla.Včera byl někdo se světlým autem za rozvodnou u můstku na Nejedlý.

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 20:54 ® aless

Finnp:no to snad ne!!Milionový pokuty a zarybnění celého úseku!!!!!!!

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 20:51 ® aless

čudla:Asi jo asi to je ona.Taková starší pani a celkem jí to šlo tahala jednu čudlu za druhou.Většinou samí okounci, chytal jsem naproti ní.

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 20:48 ® aless

vlaštovka"jasně zase u Komořan

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 20:46 ® aless

cormoran:tak dejte pak vědět jak jste dopadly!!!Já vyrazim během týdne

reagovat
Úterý 4. března 2008 v 18:40 ® FInnnp

Tak nám dnes bělu opět totálně vytrávili.Od Chemopetrolu Litvínov do Mostu zasahovalo několik desítek Hasičů.Voda byla uplně duhová.Prasata­.Trest smrti pro ty grázli kdo to udělal.

reagovat