Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.816 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 3. března 2008 v 10:10 ® Cudla
-
aless :není to ta rybářka co je dolejš na fotce tu tam vídám dost často,a docela jí to jde,má i výdrž
reagovat - Neděle 2. března 2008 v 9:54 ® Vlaštovka reakce na …
-
ales- zas u Komořan?? Taky se tam chystam… :oP
reagovat - Neděle 2. března 2008 v 0:29 ® cormoran reakce na …
-
Ahoj! Na běle jsem letos nebyl, ale kolega se v nejbližší doběchystá, tak se mu přivtírnu a dám vědět…
reagovat - Neděle 2. března 2008 v 0:27 ® aless
-
a s úlovkama na tom byli úplně stejně
reagovat - Neděle 2. března 2008 v 0:25 ® aless
-
zdravim všechny!!!Dlouho jsem tu nbyl.Jezdí někdo na Bělu?Já tam byl letos dvakrát naposledy minulou sobotu a nebylo to špatný, al jn samí okounci, plotičky a občas nějakej menší tloušť- ale zábava byla.Dokonce jsem potkal i jednoho rybáře a rybářku./myslel jsem, že tam chodím sám/
reagovat - Pondělí 11. února 2008 v 7:25 ® Piranha reakce na …
-
lucio.> jedna vec je mluvit a druha je konat.Sice rikas ze tam nic neni, mozna si tam ani nikdy nechytal nebo 2× a bez ryby a je to pro tebe hovno flek.Ja tam proste pojedu a dam tomu mistu den.Pokud se mi tam bude libit i bez zaberu dam mu jeste dalsi den.Jinak jestli tam bude flek na prd neda se tam sedet prijet nebo prijit tak je to jasny. Ale zkusim to
reagovat - Neděle 10. února 2008 ve 21:05 ® cormoran reakce na …
-
richtich: Že tam nepotkáš rybáře, není nic novýho…Tam je spíš úspěch, když nějakkýho kolegu potkáš:)) Jinak si myslím, že by se dalo na plavču chytat v Dolánkách…
reagovat - Neděle 10. února 2008 ve 21:03 ® richtich
-
Zdravim panove, dnes sem poprve v zivote navstivil vodu o ktere je tu rec. Prioritou mi bylo si to trochu projit v extremnim pripade i neco chytit
reagovat. Nechytil jsem nic. Projel jsem usek od E55 smer Lysec, Ohnic, Hostomice. Na jednom useku jsem vytahnul matchku, ale proud mi splavek odnasel super rychle. Priznavam ale, ze chytat na rece se splavkem extra neumim. Do priste napiluju techniku na tekouci vodu, ale presto bych uvital radu. Da se na zminovanem useku najit nejaka tun s pomalejsi vodou? Nebo je soucasnej stav stale ovlivnen tanim snehu z Krusnych hor a postupne se voda zpomali? Dnes sem na zminovanem useku nepotkal rybare, tak se nebylo koho ptat.
- Neděle 10. února 2008 ve 20:59 ® richtich
-
Zdravim panove, dnes sem poprve v zivote navstivil vodu o ktere je tu rec. Prioritou mi bylo si to trochu projit v extremnim pripade i neco chytit
reagovat. Nechytil jsem nic. Projel jsem usek od E55 smer Lysec, Ohnic, Hostomice. Na jednom useku jsem vytahnul matchku, ale proud mi splavek odnasel super rychle. Priznavam ale, ze chytat na rece se splavkem extra neumim. Do priste napiluju techniku na tekouci vodu, ale presto bych uvital radu. Da se na zminovanem useku najit nejaka tun s pomalejsi vodou? Nebo je soucasnej stav stale ovlivnen tanim snehu z Krusnych hor a postupne se voda zpomali? Dnes sem na zminovanem useku nepotkal rybare, tak se nebylo koho ptat.
- Sobota 9. února 2008 ve 12:30 ® lucioperce69 reakce na …
-
piranha tam nic neni
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 10:21 ® Vlaštovka
-
ALL- tak co byl někdo z vás teďka na Bílině, pochubte se…
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 ve 21:31 ® Piranha
-
Hele nebyl jste nekdo chytat na soutoku v hostomicich.Je to soutok Biliny a potoku kterej tece ze Vsechlap.
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 16:23 ® Cudla
-
JO a když uvidíš hradlo D3 tak nyní v úterý a sobotu mam ranní od 6–18hod stačí zapískat nebo zatroubit.
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 16:18 ® Cudla
-
Ještě snadněji .Dej mapy najdi Komořany nebo Třebušice nádraží přepni na leteckej pohled a můžeš hledat místa kam se dá zaject.Pomněrně dobře ti to při zvětšení ukáže jak to tam zhruba vypadá!
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 16:09 ® Cudla
-
Komořany u Mostu.Dá se tam zaject autem.
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 15:54 ® pipa reakce na …
-
to vyžejo a ty si ty lednačky chytneš domu do klece co ......
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 15:34 ® Pampaliny reakce na …
-
Mohl by jste prosím upřesnit polohu lokality. děkuji
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 9:52 ® Cudla
-
Lednáčci jsou vidím je každou šichtu ,horší bude najít místo kde loví.Bude to jízek u Kačáku a nebo soutok na výtoku z Tepláku tam je taky dolejš jízek a hlavně větve nad vodou
reagovat - Sobota 26. ledna 2008 ve 21:53 ® aless
-
pampaliny:ledňáčka jsem viděl na Bělě v okolí kačáku a to asi 5krát někdy v létě.
reagovat - Pondělí 21. ledna 2008 v 10:06 ® Cudla
-
Zatím jsem letos nechytal,lednáčci tu jsou,najdi místo kde jsou větve k vodě,ale bude to těžší,ekologickej poradce mi nevěřil a nechal vyřezat keře podle vody .Přímo za hradlem D3 zrušili i hnízdo sřízlíků.
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 22:54 ® cormaxx
-
Pampaliny: a musí to být jen na Běle nebo někde kolem Mostu např ? Já vim že jsem ho viděl u 2–3 revírů,ale musim si vzpomenout kde
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 22:48 ® Pampaliny
-
Mám dotaz, věnuji se fotografování přírody, tak bych chtěl zjistit jestli někdo z Vás při návštěvě tohoto revíru nezahlédl lednáčka?? děkuji za odpovědi
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 19:29 ® cormaxx
-
Cudla: byl jsi tam teď někdy? Nebo jsi tam alespoň někoho viděl? Já jen že v sobotu se možná trhnu na hodinku,tak chci někam jít,ale teď jsem byl na srpině a docela to tahalo.Sice malinký,ale pořád se něco dělo.Tak jsem chtěl jít znovu a zkusit to víc po proudu a šoulat.Teď jsem byl autem a nechtěl jsem ho někde nechávat stát
reagovatTak jsem vždy zastavoval u nějakýho padlýho stromu nebo mostu,něco chytnul a jel dál..... dík
- Neděle 20. ledna 2008 v 19:03 ® Cudla
-
jo a to je to kolejiště jak jsem psal dříve ,voda je tam asi takhle,snímek dnes dopoledne
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 18:59 ® Cudla
-
Občas i pracující lid
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 18:59 ® Cudla
- reagovat
- Neděle 20. ledna 2008 v 18:57 ® Cudla
-
Pardon chybička se vloudila, i rybařice
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 18:55 ® Cudla
-
I toto vidím
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 v 18:54 ® Cudla