Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.811 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 20. ledna 2008 ve 12:32 ® Piranha reakce na …
-
berou na biline 441 001,trmice tloustaci proudnici jeseni,na plavanou
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 12:28 ® Vlaštovka reakce na …
-
Bude rozvodněná a plná sraček a bláto a močály budou vokolo, obcházel sem některý stojáky a přišel sem obalenej blátem, boty jako sněžnice atd… Bílinu později!!
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 12:00 ® aless
-
zdravim všechny!!Už jste byl někdo letos na Běle?Jak to tam vypadá-jaká je voda?Povolenku budu mít příští týden tak to pojedu poprvé zkusit.
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 18:15 ® cormaxx
-
FInnnp:můžeš sem pls hodit nějaký foto kapra z té pískovny?dík Chodil jsi tam i přes noc?
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 18:14 ® cormaxx
-
lucioperce69: jj když jsem tam chytal na gumy,tak to s nima byla taky celkem prdel
reagovat - Neděle 6. ledna 2008 v 18:11 ® lucioperce69 reakce na …
-
co uživný bahýnko ale hlavně sou tam ty slávičky po těch kapříci pěkně přibíraj
reagovat - Sobota 5. ledna 2008 v 1:27 ® cormaxx reakce na …
-
FInnnp:Jednou jsem se tam byl podívat.Sjížděli jsme právě na tohle místo
reagovatPak jsem byl pěšky z druhý strany,od těch hromad písku(asi pískovna) a v takové menší zátoce ve které bylo trochu rákosu jsem viděl 3–4 kapry odhadem tak 60cm.Pak jsme tam bohužel nejeli
- Pátek 4. ledna 2008 ve 23:09 ® FInnnp
-
cormaxx Ano na té zadní pískovně.Kaprů je tam dost a docela spolehlivě berou,ale jsou to takoví divoši.80 cm a ma tak 6 až 7 Kg.Když jí celou obějedeš po panelce tak vzádu je nej místo a vlastně taky jediné.
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 21:37 ® cormoran reakce na …
-
cormaxx>Na ty bobkaře se vy… Přeju pořádný lahouny, ať jim padal čelisti:)
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 21:35 ® cormoran reakce na …
-
Flnnnp>S maximální velikostí kapra sdílím stejnej názor. Já slyšel od domorodců, že se tam vytách loni kapr 85 cm, ale nikdy jsem tam takovýho neviděl:(.....ale voda je to úživná a kapři tam rostou rychle, tak se možná dočkáme i metrovejch…
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 20:50 ® cormaxx
-
FInnnp: neříkej že na tý zadní pískovně? Až ta druhá,zapadlá,snad celá obklopená rákosem.
cormoran: Já tam s tátou taky postavim biwak,ale máme odepínací podlážku.Ovšem jestli si na nás budou domorodci ukazovat je ve hvězdách
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 20:31 ® Vlaštovka reakce na …
-
je to dost úživná voda, je tam bahýnko, tráva, řasy rákosí a hlavně ty stromy a keře kam se můžou ty trofejácí schovat.
reagovat
A ještě tam vždy nasazujou pár kaprů 50+ tak tam je dost těch šedesátníků atd… - Pátek 4. ledna 2008 ve 20:23 ® FInnnp
-
Do rybnika v Marianskych Radcicich jse nasazuji ryby zhruba sest let.Jedine,ze by tam nasadili kapry trofejni coz neni moc pravdepodobne a nebo nejake rychle rostouci.Na novych revirech jse da rychle lovit trofejni stika a okoun,ale Kapr potrebuje trochu vice casu.Mozne je ,ale vse.Treba na Rozkosi u Nachoda jse take chytil Kapr 29 Kg sest let po napusteni.
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 20:16 ® Vlaštovka reakce na …
-
Flnnnp- v Ráčicích na tom nějvětším u tý silnice se letos vytách kapr 96cm na kouli. A kámárádi tam dost jezdí (na všechny vody v Račicích) a nejlíp jdou na bramboru a u nějakých stromů, a tahaj se i nad 80cm ale většinou se tahaj do 70cm protože ty větší zajedou do stromů. Slyšel sem i o osmdesátce na rohlík… :o)
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 20:04 ® FInnnp
-
Radcice jsou velmi mlada voda a Kapr do 80 cm tam bude asi strop.Co jse tyce Bivaku a stanovani na reviru 441005 tak se to da pri trose stesti vyresit povolenim stanovat od MUS.Kdyz chcete na reviru 441005 lovit opravdu hezke a velke Kapry zkuste revir Mladkuv 4.Kapri nad 20 Kg tam urcite jsou.Na vlastni oci jsem videl opravdove velikany.Navic je to takova pitlacka voda a vsichni vam tam daji pokoj.Ostatni reviry na 441005 jsou dost obchytane a jalove.Jeste mam jeden rybnik,ale tam prevazuje spise divoka forma kapra a nejsou to zadni obri,ale zase je tam nulovy rybarsky talak a klid.Jedna jse o vodu kousek za Komoranama.
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 18:06 ® Piranha reakce na …
-
kokoti lidi no kamo na ty ja narazim taky magory, nerybari a paka
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 ve 14:09 ® cormoran reakce na …
-
cormaxx>Chtěli jsme bejt asi na 5 dní…Všecno bylo v pořádku, než začali brát kapři (druhej den). Když jsme pustili asi pátýho, začali se ozývat domorodci, že ty kapry zbytečně popícháme a nikdo je nemůže dál chytat…Ještě ten samej večer přijeli policajti (evidentně na udání) a začali nám dávat rozumy…Smůla byla ta, že ten biwak byl s pevnou podlahou, takže jsme jeli další den domu. Největsí byl ten sedmdesátník
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 9:53 ® Piranha reakce na …
-
Cus lidi konecne sem propojenej sice provizorka ale aspon neco .Sem tu na chytej dloooouho nebyl.Tak k veci 441 005 to je nekde v Biline ne v Trmicich je 441 001 Rehlovice maj 441 002 tak pocitam nekde okolo biliny mozna niz.Nikdy sem tam nebyl.Jinak co vim tak jsou tam pekny duhaci na par mistech a na jednicce je to samej kapr, karas ale pekny, tlousti, bila r. a dravci mimo candatu a bolenu, proste vsehochut a metody vsechny prevazne ale plavana a vlacka.Na musku se tam da chytat v pohode a je to prdel
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 23:05 ® aless
-
FInnnp:Díky za informačku.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 22:46 ® cormaxx
-
cormoran: Jak dlouho jste pls byli s tim biwakem v radčicích? Kecal kvůli němu někdo? A něco vetšího jste lapli nebo byl nej.kapr ten 70?(ne že by byl malej to ne! ) dík…
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 22:23 ® cormaxx
-
FInnnp:já tam šel od těch trubek po cestě.Když bych nechal auto u silnice a ty trubky přelez,teda pokud tam nevyrostlo moc křoví,tak je to krátká cesta k vodě.Možná že když nebudu mít na jaře kam jít,tak to vyzkoušim…dík za info!
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 21:41 ® FInnnp
-
Na tom rybničku takřka nejsou žádné figury na chytaní a navíc je tam ted pekný močál.Vlastně jse dá chytat jen z té strany od trubek.Ti líni co tam,ale plavou za návštěvu tohoto reviru určitě stojí.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 15:28 ® lucioperce69 reakce na …
-
cormoran: a třeba hned v neděli
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 ve 14:10 ® cormaxx
-
FInnnp:dík za odpověď.Táta dělá v euromontu a teď mají základnu až u tý křižovatky a nějaký starší kolega mu loni říkal že tam je nějakej rybníček.My jsme se tam jen loni na jaře podívali,když jsme jeli kolem.Krásný místečko!
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 10:22 ® cormoran reakce na …
-
To se tam někdy zajedem podívat nee??
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 10:09 ® lucioperce69 reakce na …
-
flnnnp: koukám že to tam u vás máš pěkně zmapovaný.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2008 v 9:39 ® FInnnp
-
Ten rybníček za horkovodem jse jmenuje Pošták.Jsou tam krásní Líni a hodně štik.A ještě pro Aless na tom jezeře to není čistička,ale čerpačka pro chladící věže.
reagovat - Středa 2. ledna 2008 v 0:26 ® cormaxx
-
FInnnp: když to tam tak znáš,tak nevíš náhodou co je za rybník na druhý straně? Jako když jedu z Komořan tak po pravý straně,skoro až úplně u křížovatky na Jiřetín.Je za horkovodem(nebo co to je za trubky).Je to takovej menší rybníček tak ±2ha.
reagovat - Středa 2. ledna 2008 v 0:22 ® cormaxx
-
Byl jste teď někdo na Srpině? Já měl v neděli chvilku volno tak jsem se jel kousek projet kolem,jen než bude tma.Jel jsem od Počerad tak ±3km a přišlo mi že tam je málo vody.Nevim jaký je tam normální stav,ale ty převyslý břehy(tak 50–60cm) nebyly ani namočený
reagovatJe to normální stav?
- Úterý 1. ledna 2008 v 15:20 ® aless
-
vlaštovka:To je pravda na tom potoce jsem viděl stovky jelců!Ale pstruha a nic jiného jsem ani nezahlédl.V létě jsem ho prošel asi třikrát jen tak na kukajdu.
reagovat