Chytej.cz

revír Běla 441005-0 necteno

24.12.2007 | aless | 138.793 zobrazení | 1.033 odpovědí

Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 1. ledna 2008 v 15:14 ® aless

FInnnp:Nějakej kapr tam určitě bude!Já jich tam letos hodil asi deset tak kolem 30.Dostal jsem je z výlovu od kamaráda.Snad se tam udržej jen doufám, že je na jaře hned nikdo neklepne!!!Neni lepší zážitek než na takovéhle vodě vytáhnout třeba kapra přes padesát a dát mu svobodu.

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 15:09 ® aless

FInnnp:Jsem taky rád, že mám potvrzeno, že se tam úhoři nacházej/letos jsem tam strávil pár večerů, ale bohužel nic, zkoušel jsem to na rousnice, ale nic vždy se mi tam pověsil nějakej okounek nebo švec./Neni lepší zkusit malou rybičku???

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 15:02 ® aless

FInnnp:S těma candátama u toho jezíku to je pravda???Já tam letos trávil asi nejvíč času, ale ani mě nenapadlo to tam zkusit hodit na rybku, nebo ocásek.V létě jsem tam chytil akorát kudlu tak 40 na kopyto a hromadu okounků/vše ale tak 10–15cm/.A to jezero, jak se o něm bavíme je jak jsem psal, když se jede z Jiřetína tak po pravé straně za tím pstruhovym potokem???A dál tam stojí na břehu nějaká čistička, nebo co to je??

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 22:42 ® FInnnp

Jinak toho Kapra 15,5 Kg chytli kluci z Carp teamu Most.

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 22:39 ® FInnnp

Kolem Kacaku kolejiste samozrejme je.U toho jeziku jse v lete daji nachytat candati hlavne vecer.Vytahuji tam z jezera.Drive tam bylo tolik stik,ze nestacila rizkovnice rybicek.Jinak kapr se tam snad ani nevyskytuje,ale pri obleve jse pod splavem da chytit mraky bile ryby a okounu.Jsou tam jeste uhori kolem metru.Jinak jeste k jezeru.Velci kapri a amuri na tomto reviru jsou,ale ne tak velci jak se predpokladalo.Ja sam jsem tam nasedel stovky noci.Lovyl jsem na ctyri i vice prutu vsemi moznymi zpusoby a na vselijake mozne boilie.Vysledek byl zalostny nekolik kapru od 5 do 10Kg.Jinak se ulovilo stovky tloustu nad 60 cm.Nejvetsiho kapr co jse tam chytil byl 15,5Kg a byl vyfocen na titulni strane Kajmana.A to se na jezere vystridalo mnoho nasich a zahranicnich kapraru.Urcite se,ale na jezero vyplati vyrazit na trofejni candaty.Candati nad 10Kg se tam daji chytit.Samozrejme je zapotrbi mit kliku,ale jsou tam.

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 v 17:44 ® Cudla
Cudla

Kolejištěm myšlemo okolí Kačáku až po bývalou D1(hradlo)proti proudu až po Obránce míru.Důlní pásmo je u bývalé OM14 a výš.Pohybuji se tam téměř denně je to moje pracoviště.

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 14:47 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

aless-jo jo, ten je psruhovej ale pstruzi jsou jen tam vejš ale žádná sláva to tam neni. Jinak tam dole na tom potoce jsem viděl jen par plotic a jelců. Jinak co se nádrže týče odborně se tomu řiká nějak „cheza“. Známej mi řikal že se tam byl jednou podívat s rotačkou a chytil tlouště 51cm, což je hezký, a dál sem tam viděl nějaký cejny a plotice jak se tam třou.

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 14:16 ® aless

Finnnp:Letos jsem tam párkrát zabrousil, ale slabota!!Pár okounků nějakej kapřík a cejn, ale viděl jsem tam kapra kolem 90cm a pár amurů taky kolem metru/doufám teda, že je to ta samá voda co myslím já!Je to, když se jede z Jiřetína po pravé straně, když se přeleze ten potok????/myslím, že ten je pstruhovej, ale ještě jsem ta pstruha neviděl/.

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 14:07 ® aless

foks01:Tak v Košticích to bohužel neznám.Škoda!!!Ale Ohře co jsem poznal je krásná řeka s krásnejma rybama.

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 14:02 ® aless

cormoran:Krásný fotky , krásný ryby.To člověk žasne co v té vodě všechno je!!!

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 v 11:10 ® FInnnp

Tam žádné důlní pásmo není.A o kolejích také nevim.Důlní pásmo začíná až nad polní cestou k rybníku Farský,ale o kolejích vážně nevím.Jen pozor na přítok od Horního Jiřetína.Jedná jse o vodu pstruhovou až po ustí do jezera.

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 23:07 ® Cudla
Cudla

Hlídá to tam DORA,jsou to vesměs rozumní kluci,dost jich taky rybaří.Pokud neděláš bordel,domluva jistá.Místy světel až moc takže světlo ani nepotřebuješ.Hlavně se nemotat v kolejišti a dodržovat DŮLNÍ PÁSMO ZÁKAZ VSTUPU! Pak se tě skoro nevšimnou.

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 22:15 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Finnnp> ahoj chlape:) a čím tam svítíš v noci,je tam průmyslová zona,tak možná těma rybama??? :-) :):)

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 17:18 ® FInnnp

Tak ta mala prehrada snad ani nema jmeno.Jinak se ji rika teplak nebo Banda.A neznam rybare ktery by tam nasedel vice casu nez ja.Jinak ryby tam nejsou nic moc.Da jse tam slusne zachytat candat a okoun.Jinak tam je snad vsechno.Je to velice slozita voda.Nedoporu­cuji…Jinak se tam da ulovit tofejni Kapr a candat.Pozor na teto nadrzi je zakaz rybolovu je to prumyslova voda Chemickych zavodu.Kdyz jse,ale budes chovat slusne a ne hlucne nikdo te nebude otravovat a vsimat jsi te.Hlavne zadne ohne.Zase to ma,ale i sve vyhody lov Non stop a libovolny pocet prutu.

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 15:18 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

ted koukam na letecký snímky na bělu a nad mostem je nějaká malá přehrada do který přitejká ete nějakej potok. co je to zač????? tam přece musej bejt

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 12:58 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

lucioperce69_Ja i taky vezmu rybku dom,ale jsou taci co to berou dokat berou.Tam otat bych rybu take nevzal,krom nastražni.

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 12:58 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

lucioperce69_Ja i taky vezmu rybku dom,ale jsou taci co to berou dokat berou.Tam otat bych rybu take nevzal,krom nastražni.

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 12:48 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

coromoran: máš osobku(oranžová obálka u tvýho jména) :-D

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 12:44 ® cormoran reakce na …
cormoran

chsebaits: Masaři už zazimovali… A kdyby snad někoho napadlo tuhle diskuzi využít pro napnění svýho mrazáku, tak ať mu přirození upadne.....

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 12:41 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

chosebaits: taky si vemu rybu sem tam dom ale z běly???? asi nikdy

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 12:41 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

lucioperce69 -Lidi jsou blby a věř,že masařek je vic neš rybařu co chytaj pro radost.

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 12:38 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

chosebaits: tak snad sou tu rybáři kery dokážou ctít ryby a ne žádný Kormoráni:D:D:D:D

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 12:36 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Tak jsem si to tady vše přečetl a žasnu co je vše v tom potoku.Když projiždim někdy okolo,tak si klepu na čelo co tam ty rybaři dělaj?Tet je my to jasny a žasnu.Chlapi,pi­šete že tam neni rybařskej tlak.RADA.Pišete podrobnosti o reviru a nevite kdo všechno si to čte.Dělejte dlouho reklamu ty vaši běle a zachvily tam mate kormorany v modrejh monterkach a řeku prazdnou.

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 11:25 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lucioperce69: No jo, včera u mě byl. Mam i ty sumíky, tak se podívej do alda…

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 11:22 ® cormoran reakce na …
cormoran

Tam coje to focený je asi půl metru, ale přesto se v tý trávě kapři proháněj. Tohodle jsem lapnut asi 15 m po proudu, kde je most a pod ním slušnej točák (hloubka kolem 1,5 m). 57 cm.

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 10:33 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

cormoran- paráááda, krásný ryby Jo a k tý fotce s kaprem- neni tam za tebou nějaká malá hloubka v tý řece??

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 7:55 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormoran: tak už ti miras dovalil ty fota jj ??? pěkný

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 0:39 ® cormoran
cormoran
reagovat
foto/forum/2007/th-img2944.jpg
Neděle 30. prosince 2007 v 0:38 ® cormoran
cormoran
reagovat
foto/forum/2007/th-img2943.jpg
Neděle 30. prosince 2007 v 0:37 ® cormoran