Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.848 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. ledna 2015 ve 21:06 ® 1Mara reakce na …
-
Bulwei> Né všichni pouští jako ty ...... jak jsem ti psal, buď za to jen rád
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 ve 20:22 ® Bulwei reakce na …
-
V říjnu tam opravovali ten zeleznicni most. Tak břeh je upravenej a koukal jsem ze i protáhli bagrem koryto.je tak hezká hloubka a peckovej vracak. Moje reka to není jsem rad ze mužů poradit a tím poskytnout někomu radost s úlovků a zážitek z lovu. Chystam se tam z jara a léta. Tak jsem zvedavej co vše ulovim.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 ve 20:14 ® 1Mara reakce na …
-
Bulwei> Nechci jezdit na tvá místa , nedělám to, když tam pojedu a to jedině i s mojí Línkou , tak ty bys musel jít s námi, sám ti tam nepolezu , a díky za odkazy , koukal jsem na ně už minule , pamatuji si, že jsem pod těmi mosty tam u tebe jednou chytal, ale to je tak asi už 5 let
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 16:57 ® Bulwei reakce na …
-
Na emaila jsem ti posílal odkaz na mapu kam na ty hrouzky, ulovil jsem tam víc ryb ,tlouste, okouny,kapriky,karasi plotice jen ty jeseny jeste ne.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 16:49 ® 1Mara reakce na …
-
Bulwei> Vidíš, já měl vše na každém místě, kam jsem chodil chytat, teď tam není nic
reagovat. Možná v létě neco doplave proti proudu , jinak sem se rozhodl, že si budu muset najít jené místa , ale na to mám čas , jak píšu , tady dole už to není co bývalo
- Úterý 6. ledna 2015 v 16:42 ® Bulwei
-
A na Hrouzky mám jiné mistecko.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 16:38 ® Bulwei reakce na …
-
Jen plotice a hrouzky se mi podařilo v tom úseku chytit. Ale nad jezem Jiřetín je vše. A hezky kousky.par tloušťu jsem chytil u čudli a níže po proudu jsem mel na háčku pěkného cca 40cm. Ale tam kam chodím na kapry tak tam jich moc neni, vlete ano i pár cejnu. Nn ty podkovi plavou dal v řece. A doufám že nějaký rok ještě budou.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 15:44 ® 1Mara reakce na …
-
Bulwei> co jeseni, řízáci, tloušti, cejni , plotice a jinou rybu tam nemáš ?
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 ve 14:24 ® cormoran reakce na …
-
Bulwei> Pěkný, akorát na podkovičky…
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 ve 13:54 ® Bulwei
- reagovat
- Úterý 6. ledna 2015 ve 13:52 ® Bulwei
- reagovat
- Úterý 6. ledna 2015 ve 13:48 ® Bulwei
- reagovat
- Úterý 6. ledna 2015 ve 13:46 ® Bulwei reakce na …
-
Na ten úsek chodim já a kamarad,občas se tam ukáže vlačkař ale je to výjimečně, a když tam někdo přijde tak neví kam to házet, mám to o zkoušené berou jen z určitého místa nevím proč ale i půl metru od místa kam to hažu tak neberou. Zajímaví je ze kdyz dam věci háček tak to nechtějí a jsou strašně opatrný.už se mi stalo ze ani záběr na špičce tak přehodim a jak to zvednu tak je tam.super rybarina. Vůbec jsem to nečekal od 24.12 do 31.12 jsem jsi zachytal jak pomalu za čelí rok. Co se týká kaprů. Chytam tam od 40 cm do tech 85cm ale ty nad 60 nemůžu vytáhnout. Ale už mám 18 vlasec a hacky ,,8,, tak ted půjdou.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 ve 13:26 ® cormoran reakce na …
-
Bulwei> Tak snad nebude někdo rychlejší a neprožene ti ho čoudem
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 ve 13:20 ® Bulwei reakce na …
-
Nene malý háček ,,12,, a vyrizl se mi. Ale ten jak to veme tak zedny kompromis ten jede po proudu a já jsem bezmocnej s tou moji výbavou 16vlasec 12 háček. To je boj. Ale já ho vytahnu a nafotim toho fesaka. Vim kde se zdržuje a chodim jsi to tam krmit.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 10:41 ® cormoran reakce na …
-
Bulwei> Zkus to prověřit a kontaktuj chlapíka s nickem Olda. On je to sice mrskej pán v letech a taky pěknej morous, ale poradí ti, kam se obrátit a kam podat podnět k prošetření.
Jak to vůbec bylo s tím tvým kaprem? Jakto, že ti utekl? Že sis cvrnknul špičkou o ty větvičky nad sebou a bylo po
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 10:05 ® Bulwei reakce na …
-
To máš pravdu. Ale podle mě to bude nějaký smečko s prachama. Ted cca 3 dny zpět jsem byl na svém mistecku jsi to trochu prokrmit. A procházel jsem se okolo vody a děs běs ve vodě bordel no hrůza obalí od kociciho hradla na úseku cca 200m jsem jich napočítal 36 obalu. Nemluvě plech. od piva dámskou hygienu igelitové pytle a mám podezření ze to vše stéká z Bílého potoka.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 9:20 ® cormoran reakce na …
-
Bulwei> Ona to nebude žádná hitparáda, téměř rovný a regulovaný koryto. Nicméně, pořád lepší než to, co je tam teď.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 1:01 ® Bulwei reakce na …
-
Teda hezký článek. Moc se mi líbil. Jen škoda tech trubek. Nějak se s tím opozdili. Loni jsem tam procházel a ani známky nějaké činnosti.
reagovat - Pondělí 5. ledna 2015 ve 23:00 ® 1Mara
-
http://litvinov.sator.eu/…ka-mucednice
reagovat - Pondělí 5. ledna 2015 ve 12:53 ® Bulwei
-
Tak jak vám to kouše? V novem roce!
reagovat - Neděle 4. ledna 2015 v 10:56 ® Bulwei reakce na …
-
Je to cca 3 dny zpět a já je viděl taky ale celé hejno čítající cca 15–20 ks + obří hejno kormoranu co směřovalo k teplaku
reagovat - Středa 31. prosince 2014 ve 13:24 ® Bulwei reakce na …
-
Mám v archivu video boje s tím fešakem.
reagovat - Středa 31. prosince 2014 ve 13:20 ® Bulwei
-
Tak přátelé přeji všem krásného silvestra a dost peněz v novém roce, co jsi budem napovídat dnešní době je vše jen o penězích, přeji všem hodně zdraví a plno ryb v te naší Běle. Během pristi ho roka se těším na vaše příspěvky a fotky od vody. Kéž bych mel odvoz na dnešní půlnoc přijel bych jsi prituknout k tobě do prace Cudlo.
reagovat - Úterý 30. prosince 2014 ve 12:35 ® Bulwei
-
Kamarádi tak dneska jsem přišel o krásného kapra minimalně 70cm háček 12. Zrnko kukuřice z dolování 15–20 min. A nakonec si o dno vyhackoval.
reagovat - Pondělí 29. prosince 2014 ve 22:15 ® Cudla
-
31 o půlnoci asi poruším služební povinosti a dám si na naší Bělince panáčka z místním Volšovečkem,a všem dobrým lidem co se tam pohybují,hodně štěstí a zdraví v Novém roce.....
reagovat - Pondělí 29. prosince 2014 v 18:58 ® Bulwei
-
Tak zítra znova na moje mistecko. Tak kluci drž te pálce.
reagovat - Neděle 28. prosince 2014 ve 23:45 ® Cudla
-
Je tu bila volavka, to by bylo na musky chlapci je dost placha potvora.........
reagovat - Neděle 28. prosince 2014 v 19:24 ® Bulwei reakce na …
-
Vim ještě o úseku kde jsem jenom vlačel ještě jsem to nezkousel na fedeer. Není to daleko od Čudli.ale reka je tam úzká cca od 3–5m ale zato je tam hlubší. Od 0,5–1,5m
reagovat - Neděle 28. prosince 2014 v 17:37 ® 1Mara
-
Bulwei> Tak , my dneska byli s Línkou a ani brnk, prostě tady dole ta ryba dostala asi pěkně na prdel
To foto je starší, ale je to tam pořád stejný, jen ty ryby jsou někde fuč. Asi se začnu poohlížet po jimém místě, tady ty čističky a kormoráni tomu dali zabrat .-(.
reagovat