Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.813 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. července 2014 v 9:59 ® Bulwei
-
no tak chyceno mraky malejch okounku 2× utrženy a jeden pěkně macatej uhoř cca 60cm
reagovat - Neděle 20. července 2014 v 17:31 ® Bulwei
-
tak za chvilku vyrazim na bělu k teplaku mam plnou sklenici žižal tak uvidíme jestli oklamu nějakyho hada.
reagovat - Středa 25. června 2014 v 11:48 ® Homer reakce na …
-
V Mostě u kostela.
reagovat - Sobota 7. června 2014 v 17:48 ® Bulwei reakce na …
-
dneska je horko to budem doma odpocivat. možna ten příští víkend bych ti cinknul co a jak.
reagovat - Sobota 7. června 2014 v 9:24 ® Cudla
-
U mě se motá hejnko15–25 cm velkých zatím dorůstaj…jo a dneska mam noc…
reagovat - Čtvrtek 5. června 2014 v 16:40 ® Bulwei
-
Zdravím, chci se zeptat chlapi, jak jste na tom s tlouštěma? ja osobně na horním toku od Kopist po Komořany už cca 2 roky nechitil vubec. co vy? vím že dole na soutoku se Srpinou jsou.
reagovat - Středa 28. května 2014 v 16:25 ® Bulwei reakce na …
-
a va jakých místech. v této lokalitě jsem bolena ještě nechytl ale štiku a několik okounů jo.ale co v loni byli ty zaplavi tak od té doby jsem na štiku nenarazazil.
reagovat - Středa 28. května 2014 ve 13:20 ® Homer
-
V neděli odpoledne jsem se psem coural okolo kostela a byl jsem se podívat i na řeku. Chvíli tam něco docela hlučně lovilo těsně pod hladinou. Zahlídnul jsem jenom stříbrnou siluetu docela velké ryby, tipoval bych to na bolena. Myslíte, že by to mohl být bolen? Vím, že níž po proudu jsou, ale tady na Mostecku?
reagovat - Pátek 16. května 2014 v 17:10 ® Bulwei
-
Tak co chlapy už jste to zkoušeli? počasí takoví kolisaví ale co jsem koukal tak Běla byla poslední tyden zakalena a o něco stoupla
reagovat - Neděle 4. května 2014 ve 14:31 ® Bulwei reakce na …
-
to je škoda, ale fotky pěkny myslím těch míst a nějak mate víc vody né? u nás nahoře v některych místech je jen po kotníky.
reagovat - Sobota 3. května 2014 ve 21:05 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> Tak nám tady dole opět Běla přinesla malér, vysazeno spousty ryb a po těch deštích nám to čističky vypláchli bordelem a ryba je v čudu, škoda jí .-(.
reagovat - Sobota 3. května 2014 v 15:54 ® Bulwei reakce na …
-
v loni vletě když byly ty pařaky tak jsem narazil na 3uhynulí kousky dole v rudolicích hned za nadražím.ne nějak obrovský tak cca 40–50cm
reagovat - Sobota 3. května 2014 v 15:16 ® FInnnp reakce na …
-
1Mara> Ještě jo.
reagovat - Pátek 2. května 2014 ve 21:59 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> Ty ještě žiješ ?
reagovat - Pátek 2. května 2014 ve 20:03 ® FInnnp reakce na …
-
Bulwei> Přítomnost mníka i sivena se dá vysvětlit.Z druhé strany tepláku je pstruhový revír propojený z Loupnickým potokem a Vítězem.Siveni se tam vysazovali a mníci také.Jinak sumci na běle jsou dvakrát se tam vysypala nadprodukce Mostécké organizace a bylo jich hodně.Uhoři tam také jsou.Teda jestli z Tepláku zabrousí i do běli.Na Tepláku jsem kolikrát chytil i uhoříka kolem 40 cm asi násada z Vítězu.
reagovat - Pátek 2. května 2014 ve 14:16 ® rybarjj
-
Sice mimo téma, ale předpokládám, že jsou zde především členové MO Most.
Nové webové stránky MO Most MO Most spustila nové webové stránky na nové adrese www.rybarimost.eu. Důvod je ten, že stránky na adrese rybarimost.cz a ani tato doména organizaci nepatří, proto musely být zprovozněny nové webové stránky, které jsou v majetku rybářů.
Nová adresa www.rybarimost.eu je téměř stejná jako původní, jen koncovka za tečkou se změnila z CZ na EU.
reagovat - Čtvrtek 1. května 2014 v 8:46 ® Bulwei
-
tak včera jsem byl s kolegou na večer na běle u hraze a chytli jsme několik plotiček a jak se setmělo tak pár trumenu.
reagovat - Středa 30. dubna 2014 v 16:23 ® Bulwei reakce na …
-
Mníka a toho sivena jsem chytil pod hrazí u Tepláku. Mník zabral časně ráno na malého karaska a sivena jsem chytil v parnem odpoledni na woblera od rapaly. tež pod hrazí. ale toho fousače teda v létě zkusím.
reagovat - Středa 30. dubna 2014 v 15:58 ® aless
-
zdravim poslední dva roky jsem několikrát na Bělu na úhoře vyrazil a vždy to byla čistá nula nastraha rousnice, rybička, ocásek a přitom vždy ukázkové uhoří počasi, přitom o kus dál /Jiřetín/jsem vždy nějakého v tu dobu chytil, tak nevim nevim jestli tam na ně vyrážet, navíc když už jsem tam měl rousnici tak mi za ní tahalo rybí složení okoun, plotice, cejn, švec, tloušť. Jinak ten mník mě překvapil a ten siven taky-pecka!
reagovat - Úterý 29. dubna 2014 v 11:02 ® Cudla
-
Ta se tam dala když to bylo hodně podmáčený jinak si tam beru kostku polystyrénu.Úhoři tam byli v době když se vypouštěl Dřínov tak si jich za hodku měl 5–6 a mohlo to být v jakoukoli hodinu,stačila žížala háček…nyní sem pár let o měj nezavadil.
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 v 17:52 ® Bulwei
-
Moje řeč. viděl jsem tam pěkný velký líny a okouny okolo 40–50cm v létě po ránu tam hezky při březích prohanějí plotičky
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 v 17:36 ® Bulwei
-
na proti KSK v loni jsem je tam našel ale celej strom byl odnich zadělanej,obří hejno vživotě jsem jich tolik neviděl
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 v 17:34 ® Bulwei reakce na …
-
S kolegou co chodím na Bělu tak chcem letos ulovit nějakýho toho fousače aspon těch 60cm by mě potěšilo, kolega pravě chodí na soutok se srpinou a tuhle sobotu tam viděl pěkný kapříky okolo 60cm
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 v 17:27 ® Bulwei reakce na …
-
a mužeš poslat souřadnice. mozny yla ta velka voda tak to někam stahla ty ryby ja od te doby jsem na běle nechytil žadnou štiku. co byla ta velka voda. a co uhoři někde podel hradla není neco? a ta paleta u te vody mezi stromy bude asi tvoje že jo hned za hradlem =D
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 v 17:24 ® Bulwei reakce na …
-
vim omlouvam se ale chtel jsem ji co nedrive vyhačkovat a pustit zpet tak jsem fotil rychlosti
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 v 17:23 ® Bulwei reakce na …
-
jo je to mozny dost jsem tam chodil.
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 v 17:21 ® cormoran reakce na …
-
Bulwei> Čoveče, držení tý kudly je hrozný.
reagovat - Sobota 26. dubna 2014 ve 21:10 ® Cudla reakce na …
-
Bulwei> odpovídám ti ,párkrát sem tě tam zahlíd.
reagovat - Sobota 26. dubna 2014 ve 21:07 ® Cudla reakce na …
-
Bulwei> fousáče v okolí Tepláku,v loni mi jeden mlaskal za hradlem tak 60–80cm,pak zmizel letos neviděn.Sivena ne,ale potočáka jsem viděl za hradlem chytit.....
reagovat - Sobota 26. dubna 2014 v 10:53 ® Bulwei
-
Zdravím vás jsem z Mostu a mám prošlou Bělu od nadr.Kyjice až po soutoku srpiny. všechno pěšky že to bylo pár km. v teto lokalitě jsem moc rybařu neviděl a nepodkal co se tyka uspechů: plotice obvikla velikost ale i par večích kousků 20–25cm,cejn,okoun max 30cm,sumeček americky,úhoř,mník jedn.,pozor i sivena jsem ulovil, nějaký ten kapřík,štika nej 70cm ale měl jsem i na vlasci cca 90+/- nějaky ten cm ale utekla potvora,tlouště. Letošní rok bych chtěl zkusit i nějakyho sumce ale nevím kde bych ho mohl lokalizovat tam kam chodim jsem zatím ho nechytil. převažne preferuji přívlač ale poslední rok se ted vjenuji fedru.
reagovat