Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.818 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 25. listopadu 2013 v 10:59 ® Cudla
-
Hraji, je pravda že tam je výhodné dávat menši ryby, velkou čast tvoří uměle koryto bez ukrytu pouze ve větvich keřů nad vodou.Dá se jich i víc, maš pravdu
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 v 9:39 ® hraji reakce na …
-
Kubajs> vysazovat malé velikosti ryb je logické a účinné, za stejné množství peněz se vysadí mnohem víc kusů. Takže dobrý počin.
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 v 8:15 ® Shrek23 reakce na …
-
to je možné ale ty okounky co jsem tahal byli větší než dlaň. Takoví pánvičkoví ale pro mě byli dost malý a hlavně jsem neměl chuť na rybu
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 ve 21:40 ® Cudla reakce na …
-
Kubajs> černej pták to probere,toho by to chtělo mydlit…já nemůžu lidi jsou bonzáci „prej“ sem jich pár odepsal musim bejt hodnej a akorát hvízdat a tleskat
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 18:30 ® Kubajs
-
Chemička teď přišpěla dotací na vysazení novejch ryb.Nasazovali bílou rybu,línky,okounky,tlouště a jeseny.Všechno ale dlaňové velikosti.
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 16:40 ® Shrek23
-
Tak dneska jsem tam testoval nástrahy a úplně super rybačka . Plno okounů a jen jeden záběr od štiky ale ta mi to ukousla .
reagovat - Středa 13. listopadu 2013 v 10:45 ® Cudla
-
No to já nyní chytam za hradlem úhoře v průměru tak 1,5m dlouhý ,ale jsou už vykuchaný,nějakej dobrák je tam „pustil“ co z nich vykuchal hliník nebo měď
reagovat - Středa 13. listopadu 2013 v 10:45 ® Cudla
-
No už se tu houfujou pomalu kormoráni…
reagovat - Úterý 12. listopadu 2013 v 9:57 ® cormaxx reakce na …
-
Homer> Dobře ty
Edit: už vidim ty nájezdy lidí jak čekají,že tam na ně čeká další,další a další
reagovat - Pondělí 11. listopadu 2013 v 15:45 ® Homer
-
Dneska dopoledne na Běle u Nejedlýho lín 49 na nymfu.
reagovat - Neděle 1. září 2013 ve 22:21 ® wop reakce na …
-
to byla nějak pěkně zvednutá hladina
reagovattak 2m nad normálem ne ?
- Sobota 31. srpna 2013 v 8:51 ® aless
-
Flnnp:To už jsu pěkný okouni já tam dostal pár třicátníků a plno menších, ale jak jsem psal, je tam už obrovský rybářský tlak a po tom minulém zážitku jsem tam dlouho nebyl.
reagovat - Pátek 30. srpna 2013 v 10:02 ® FInnnp reakce na …
-
aless> Bývali tam okouni k 50 cm.Také tam bylo mraky štik.Ta první jáma kde se lidi koupou je takřka bez ryb.
reagovat - Čtvrtek 29. srpna 2013 v 18:35 ® aless
-
cormoran:Díky, o kapra jsem tam ještě ani nezavadil/zase tam tak často nejezdím/ já tam pochytal nějaký líny, okouny, a pár štíhlat.Když jsem tam naposledy pustil štíhle něco přes šedesát a o kus dál dal borec po hlavě kudle sotva pade, tak jsm to zabalil a jel do pr…Na to nemam nervy.
reagovat - Čtvrtek 29. srpna 2013 ve 13:39 ® cormoran reakce na …
-
aless> Celkem dobrá byla ta druhá, když to byla nesvazovka. Od tý doby, co to zprznili kaprem domácím, ze z krásný vody stala tuctová svazovka.
reagovat - Středa 28. srpna 2013 ve 20:11 ® Cudla
-
Nedávno.....
reagovat - Středa 28. srpna 2013 v 17:29 ® aless
-
wop: s tím podzimem máš recht, to je to tam fakt nejlepší, mám stejnou zkušenost.Jinak já tam jezdim jen ke Komořanům a pak chodim dolů po proudu.Dál to bohužel neznám.
reagovat - Středa 28. srpna 2013 v 15:01 ® foks01 reakce na …
-
aless> nějaký okoun,nějaká štika..něco pěkného tam učitě schované bude,ale na nějaké pravidelné úlovky pěkných ryb bych to neviděl.
reagovat - Pondělí 26. srpna 2013 ve 21:20 ® wop reakce na …
-
aless> Taky jsem si na Bělu nějak vzpoměl že se mi nechtělo jet až na Ohři. A překvapila moc příjemně. Párkrát tam asi ještě letos vyrazím, ale spíš až na podzim. To je to tam nejhezčí
reagovat - Pondělí 26. srpna 2013 v 18:22 ® aless
-
vim, že to sem nepatří, ale neznáte to někdo v Braňanech na těch pískovnách?Na tu druhou jsem občas zajel, ale žádná sláva,občas moc rybářů a málo místa ale spíš mě zajímá ta první od silnice, tam kam se jezdí lidi koupat.díky přijde mi, že tam vůbec nikdo nechodí.
reagovat - Pondělí 26. srpna 2013 v 18:15 ® aless
-
wop:Jo,jo říčka je to parádní mám stejnou zkušenost, letos ji trochu zanedbávám ale ten siven, tak to je mazec!!Toho bych tam nečekal.Velká gratulace!
reagovat - Neděle 18. srpna 2013 ve 22:40 ® wop
-
Dnes poprvé na Běle s vláčákem a gumičkama. cca 30 okounků, štíhle, kapřík 40 a siven 30 (kde se tam kluk vzal ?). Paráda
reagovatHlavně jsem viděl ve vodě pěkné hejno kapříků, spoustu hrouzků a plotiček. Krásná říčka
- Neděle 11. srpna 2013 ve 22:42 ® aless
-
tak včera po dlouhé době na Běle, jeden prut jsem zkusil na sumce a jeden jen tak ne lehko na kukuřici, na bojku ani potah a ani zalovení na kukuřici co nához to záběr, ale v rybu jsem to neproměnil ale bylo to super.
reagovat - Úterý 19. března 2013 ve 4:41 ® wop
-
Fajn pinky jsou i v Záluží, ale musí se tam chodit jen s bičem za dvě stovky a krabičkou červů… potulujou se tam tlupy čertů
reagovat - Pondělí 11. března 2013 v 16:29 ® aless
-
Flnnnp:souhlasim přesně jak si to napsal, díky tomu mě taky kaprařina neokouzlila.Neříkám, že občas nevyrazim na kapry ale tak jak je chytám já tak tomu se snad už ani kaprařina nedá říkat.
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 10:38 ® FInnnp reakce na …
-
aless> Na T…K masaři rozhodně nechodí.Je to voda jak píšeš.Buď tam chodí opravdoví rybáři a nebo lůza.Ani já už na bolie nechytam.Je to strašně jednotvárná rybařina a navíc mě strašně vadí komunita lidí co se tomuto druhu rybolovu věnuje.
reagovat - Pátek 8. března 2013 ve 13:43 ® aless
-
Flnnnp:kdybych byl masař/což nejsem/ a bral všechno tak bych tam čas neztrácel a jel raději na nějakou svazovku na násaďáky.I když je mi jasný, že tam většinou jezdí ti kdo nemají ani povolenku.
reagovat - Pátek 8. března 2013 ve 13:38 ® aless
-
Flnnnp:Já nejsem kaprař, takže na boilí apod nechytám většinou klasika na těžko nebo na plavačku na kukuřici jsem tam tahal plotice občas nějakej cejnek nebo tloušť.Kapřík taky ale spíš na jinejch místech.Ale jako zábava s jedním proutkem to tam je bezva, samozřejmě, že s těmi kapitálními kusy se nedá moc počítat.A myslím, že masaři tam spláčou nad výdělkem.
reagovat - Středa 6. března 2013 ve 20:50 ® FInnnp reakce na …
-
aless> O Kaprech tam mám detailní přehled.A můžu určitě prohlásit,že tam obři jak jsem si myslel nejsou.Je tam pár kaprů nad 10 Kg a max 5 kůsů nad 15 Kg.Dříve jsem si myslel,že tam chytnu vytouženou dvacítku,ale asi po 500 nocích jsme to vzdali.A to jsme byli ve čtyřech lidech po čtyřech prutech.Měli jsme k dispozici lod echolot a boili snad všechno co se dělá.Nejvíce záběrů bylo v noci pod lampou na hrázi.Taky tam znám měsíc bez záběru.Jinak jsem,ale slyšel od rybářů hodně pohádek.Jako deset kaprů kolem 90 cm za noc atd.
reagovat - Středa 6. března 2013 v 18:09 ® aless
-
Flnnnp-taky se myslím, že je to dost nadhodnocená voda.Loni jsem tam strávil dost času, ale byla to jen samá droboť nebo ryby kvůli kterejm tam rybáři nepůjdou i když jsem viděl pár fotek jednoho kapraře, ale to si nechám pro sebe. co se týče těch dravců, tak za takovejch deset patnáct návštěv jestli si dobře vzpomínám jsem měl jeden záběr od candoše.Takže žádná sláva, ale mě to neva jezdim si na ryby odpočinout takže pro mě spokojenost.
reagovat