Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.816 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 4. března 2013 v 10:19 ® Knak
-
S tím T… máte pravdu, někdy vezmu jen tak čubu a jdu si tam projít břeh a někdy se nestíhám divit co se tam děje. Loni na jaře dva bivaky, před nima tři „rybáři“ a každý před lehátkem čtyři pruty a za lehátkem naházený prázdný flašky od chlastu, a ani nevěděli,že jsem jim překračoval pruty. Bylo to v květnu a podle polyesteru na vlasci čapali candoše.
reagovat - Pondělí 4. března 2013 v 9:15 ® FInnnp reakce na …
-
1Mara> On T…k je dosti nadhodnocená voda.Co se ryb týče.Já byl zřejmě jediný kdo tam mohl používat lod.Mám to tam sježděné echolotem křížem krážem.Tam nikdy moc ryb nebylo.Mě ta voda přirostla k srdci už před 25 lety.Dříve tam bylo jen hodně Cejnů a Okounů.Sem tam se solidně dařilo štikám a candátum.Taky pamatuji 25 záběrů od candátů za večer.A taky pamatuji 2 roky bez záběru na candáta.Dnes už je to jedno,protože tam je takové Kongo jako nikdy před tím.Lidi už jezdí autama i po hrázi a každý výkend tam nocuje řada lidí.Takže když jsi chci jít zachytat na t…k tak jdu na čerpačku.Tam je klid a je to za plotem.
reagovat - Pondělí 4. března 2013 v 8:36 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> No , o těhle mluvím
reagovat. Ale nechám to být , nechci tady šířit vody , kam občas vyrazím na ryby a myslím si že se někdy povede i něco pěkného chytit, stačej volové , kteří se dostanou náhodně k informaci , že je někde nějaká voda kde jsou candáti a lidi tam začnou dělat nájezdy a jak řikáš a i já jsem svědkem že i 100prutů je někdy málo a to nemluvím o chytání v květnu, dubnu na živé rybičky na kačenu a masejí štiky po tření , co slíděj okolo břehu. V dnešní době člověk všechno zkurví, zničí, vydrancuje a nebo speněží a na přírodu jako takovou sere !!! Proto bych byl i vám vděčnej , aby jste tady nejmenovali naše vody , tím jim jen škodíme víc , než se to děje doteď
.
- Neděle 3. března 2013 ve 12:35 ® FInnnp reakce na …
-
aless> Ty UKáčka jsou neškodní.Ryby nechytí,ale jsou strašně hluční.Jsou to takový rozkepaní alkáči.....Na ty Pinky ryby nosit nemusíš.Tam prostě nevyrostou.Jsou tam sice vyjímky kde ryby rostou a kde i větší ryby jsou,ale ty nenajdeš.Je jich tam asi sto.Já do jedné Pinky hodil asi 200 candátů a nikdy jsem tam žádného nechytil.Přenášení ryb je můj velký koníček.Taky mě za to všichni nadávaj.
reagovat - Neděle 3. března 2013 ve 12:27 ® FInnnp reakce na …
-
1Mara> Já jezdím na ryby také bílou dodávkou.Já znám z Lomu taky takovou partičku.Jezdí hodně na Teplák a chytaj na 100 prutů.
reagovat - Neděle 3. března 2013 ve 12:17 ® aless
-
1Mara-mám to taky v plánu tam přihodit nějakou tu šupinku.
reagovat - Neděle 3. března 2013 ve 12:16 ® aless
-
klucí to tam chce vyrazit ve dvou jeden ho zabavit a druhej udělat operaci pneumatik bílé dodávky.Nejlíp se na to hodí nabroušenej šroubovák, klidně bych si zahrál na doktora.
reagovat - Neděle 3. března 2013 v 11:54 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> Bílá dodávka řikáš ? Hm , asi vím odkuď vítr fouká a ukáčka jsem tam taky potkal , ale když mě viděli , zbalili to a šli pryč , ten stou dodávkou je pičus z Lomu , veme všechno co chytne , svět se v prdel obrací
reagovat.
- Neděle 3. března 2013 v 11:44 ® FInnnp reakce na …
-
1Mara> Candáti tam pořád jsou,ale je tam tlak Německých Ukrajinců a pak tam jezdí někdo z dodávkou na celý výkend,ale je tam od zámrazu do zámrazu.Určitě tam,ale budou candáti jak vozy,protože každý rok tam jsou malý candoši.
reagovat - Neděle 3. března 2013 v 11:36 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> A ha . No tebe osobně bych chtěl u vody potkat , naposledy jsme spolu mluvily o těch candátcích , jen doufám že tam ještě jsou , lidi jsou hovada , ale to ty znáš sám , co dokážou
reagovat - Neděle 3. března 2013 v 10:51 ® FInnnp reakce na …
-
1Mara> Klid.Na tyto Pinky rozhodně nikdo chodit nebude.Nedá se k nim dostat autem.Teda pokud nemáš dobrou čtyřkolu.Ryby v nich stojí na prd.Kapři jsou staří 20 let a mají 0,5 kg.Karasy zlaťáci nedorostou přes 15 cm.Jsou to strašně hladové a kyselé vody.Dobře znám ty Pinky snad všechny a mohu ti říci,že na které se dříve chodilo.Dnes už nejsou ani místa k lovu jak je to zarostlé.Některé jsou dokonce tak zarostlé,že přes rákosí ani nevidíš vodu.A osobku už nepoužívám.Jen na nerybářské klábosení ji poůžiji,ale to tu nechci rozebírat.Prostě jsem nabral určitá podezření.
reagovat - Neděle 3. března 2013 v 8:03 ® 1Mara
-
Letos jsem měl v plánu do některé z těch pinek přinést naší původní rybu , aby otom nikdo nevěděl a nebrakoval ryby , které téměř už unás nejsou, ale když tady pořád dokola čtu , jak dáváte recepty na zapomenuté vody , kdy by si toho spíše měl člověk vážit , tak se na to vybodnu
.Hodte sem i veřejně nějaké čísla souřadnic , kde to přesně bere a jaké druhy ryb se na konkrétních vodách vyskytují. Chlapí , zrovna odvás bych tohle nečekal
Stačí když tam do roka potkám pár debilů s 30ti nahozenýma prutama a ohništěm na cestě !
děkuji za pochopení a kašlete na osobky , ty jsou tu přeci úplně nanic
reagovat.
- Sobota 2. března 2013 ve 21:43 ® aless
-
díky kluci o pár jich vim,ale nikdy mě nenapadlo, že by tam mohla být nějaká šupinka.Až všechno roztaje tak to tam určitě zkusim.Mám rád takovýto chytání na neznámé vodě.
reagovat - Sobota 2. března 2013 v 15:00 ® Cudla
-
Já měl tu kliku ,že mě tam protáhnul jako malýho kluka Honza Wintr,a po letech to je de fakto moje pracoviště.Něco vím a taky ještě objevuju PINKA to je název louže která vznikla propadem štoly v podzemí nebo důlní těžbou a vzniklej „lavor“se naplní vodou, možná tak po kolena,gule a taky třeba nestačíš říct á ku.va a jedeš do díry.
reagovat - Sobota 2. března 2013 ve 12:14 ® FInnnp reakce na …
-
aless> http://www.mapy.cz/#…
reagovat - Sobota 2. března 2013 ve 12:12 ® FInnnp reakce na …
-
aless> Pinka je rybník rybníček nespecifického charakteru.U nás se tak říká propadlinkám zaplavených vodou po důlní činosti nebo na kypách.
reagovat - Sobota 2. března 2013 v 11:30 ® aless
-
Klucí co jsou ty pinky?Jsem línej to hledat na googlo apod.díky
reagovat - Pátek 1. března 2013 v 11:23 ® FInnnp reakce na …
-
Cudla> To je pravda.Tam nikdo nepůjde.Je to tam zarostle a nehostiné.K té největší pince se dá zajet autem.Ty určitě víš kudy…Je to jak z Bělou.Tam taky nikdo nepůjde,protože tam nejsou místa ihned u auta.Vlastně tam nejsou žádné místa.Hodně lidí jsi myslí,že je tam pár plevelných ryb a nic víc.V dobách mynulých kdy mraky rybářů ještě nebylo tak zlenivělých se na Bělu docela chodilo.Nejdřív do Komořan na koupaliště na řizáky a šup na Bělu na štiky a cejny.Dnes už je vše,ale ůplně jinak.
reagovat - Pátek 1. března 2013 v 10:51 ® Cudla reakce na …
-
Knak> normální masař ti tam nepujde,je to daleko od autíčka,úlovek nejistý,malá výtěžnost.Ten ti pujde na vodu kam se zajede až pr.elí k voě a může se párkrát obrátit a tutově naplnit mrazák.
reagovat - Pátek 1. března 2013 v 10:46 ® Cudla reakce na …
-
Jak je jízek u Kačáku(soutok)tak na jeho úrovni asi tak 100–150m byla pinka a tam sme chodili hluboce v mimulém století na „krokodýly“,dlouhej klacek,lano a něco co plavalo a chytals jako na „třepačku“.Vlasce tenkrát nic moc tak zubatky vedly.tenkrát tam bylo jen pár kousků a nic jinýho ,žáby kačata ondatry co se zatoulalo bylo bez milosti sežráno......
reagovat - Pátek 1. března 2013 v 10:34 ® Cudla
- reagovat
- Pátek 1. března 2013 v 9:35 ® Knak reakce na …
-
Cudla> Já je právě podle netu nasel. Byl jsem se zatím jen kouknout na třech a jsou krásně zarostlý. Určitě na tu jednu zajdu jen co ledy povoli.
reagovat - Pátek 1. března 2013 v 9:31 ® Knak reakce na …
-
FInnnp> některé informace je možná lepší nepsat přímo do diskuse, nemusi to přečíst jen normálně smýšlející rybáři.
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 ve 21:03 ® FInnnp reakce na …
-
Knak> Tam je hodně pinek.Nad jezem v Komořánech jsou tři.Na celé kypě jich je asi sto.Ryby jsou skoro ve všech.Na některých můžeš narazit i na červené karasy.Jinak taky můžeš chytit kapra jako já 82 cm a necelé 3 kg.Na tom zadním největším rybníčku nad jezem je asi 30 sumíku z běli.Házeli se tam i candáti načeřínkovaní v běle.
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 ve 20:53 ® Cudla reakce na …
-
Knak>
reagovatJak se trochu oteplí tak si hoď mapu letecky podívej abys moc nebloudil lehoučkej proutek červíky a trošku krmení a vypadnou ti voči z ďůlků…
- Čtvrtek 28. února 2013 ve 20:46 ® Cudla
- reagovat
- Čtvrtek 28. února 2013 ve 20:15 ® Knak reakce na …
-
Cudla> Byl jsi někdy chytat na těch pinkách co jsou v tom lesíku vedle Běly?
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 v 19:28 ® Cudla
-
Knak> stahuje se tam voda a pd mostem se zatápěly koleje,dřív se čerpalo taky ale ne tak intenzivně
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 v 16:13 ® Knak
-
Finnp: jen ať je to raději zarostlý! Kde se ukážou rybáři tam je v mžiku bordel a rabování vody! Takhle je to nejspíš lepší. Jinak ohledně toho Kačáku jsem se ptal toho hlídače v maringotce a tomu taky nezdělili co se tam bude dít. Jen doufám že ho nezruší, rád tam chodím na perlíny s mušákem.
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 v 15:39 ® FInnnp
-
Cudla> Nejlepší to tam bylo před lety kdy v létě ubylo dost vody,a bláto vyschlo.Jenže v posledních deseti letech tam voda nikdy neklesla.Asi by hodně pomohlo kdyby tam to rákosí někdo řízeně vypálil.Ono by to stejně do května opět zarostlo,ale nějaké figury by se vyseděly.Počítám,že by se to tam,ale ihned vymlátilo.
reagovat